Zavrieť

Porady

Zmenil sa čas vo vašom mobile pri zapnutej autoaktualizácií ?

Profesionáli postavili Titanic - amatéri Archu! ...viac
Prešiel dnes v noci váš mobil na zimný čas sám?

Záleží na značke mobilného telefónu a ktorého operátora používate?

Ako správne nastaviť mobilný telefón, aby pri zapnutej autoaktualizácií naskočil správny čas?
Usporiadat
Stevo5 Stevo5

Stevo5 je offline (nepripojený) Stevo5

Na stránke z linku máš všetko čo potrebuješ.
Zadaj do tlf. kód: *#0000# - a vypíše ti tvoj aktuálny softvér ktorý máš nainštalovaný.

Niekde pod baterkou máš Product code, ten si odpíš a napíš ho na stránke - krok 2. Napíše ti či je pre teba k dispozícii novší softvér ako máš v telefóne teraz.
Ak je k dispozícii nový softvér, tak - ďalej neviem ako je to v tvojom telefóne, ale mala by si tam mať možnosť "Aktualizovať softvér" - cez internet v tlf. Pozri si to v návode k telefónu. Cez telefón si to stiahneš z internetu, nainštaluje sa to automaticky. Nasleduje reštart tlf a potom po zadaní *#0000# by ti už malo vypísať číslo novej verzie softvéru. Nie je to všeliek, ale sú tam ošetrené rôzne chyby, opravy a vylepšenia.
Ale ak máš posledný dostupný softvér - tak s tým nemusíš robiť nič. Oplatí sa niekedy prehrať firmvér rovnakým firmvérom vtedy, ak máš dojem že ti telefón nefunguje na 100%. Je to legálne a nie je to na stratu záruky.
Pre úplnosť - customizované telefóny sú v upgrade firmvéru trochu pozadu (aj pol roka) oproti ostatným telefónom. Operátori sa neponáhľajú s opravami tak ako výrobca. Ak by si chcela vedieť či je k dispozícii najnovšia verzia necustomizovaného firmvéru pre tvoj telefón, tak by si na tej stránke z linku musela zadať Product code necustomizovaného telefónu a budeš vedieť na čom si. Ale necustomizovaný softvér do tvojho telefónu aj tak legálne nenahráš, musel by sa pomocou programov a počítača zmeniť Product code tvojho telefónu na necustomizovaný a vtedy prichádzaš o záruku.
1 0
rickman rickman

rickman je offline (nepripojený) rickman

A kebyze chcete zistit svoj life timer (celkovy cas "telefonovania") alebo pozriet zarucne veci, tak na nokiach je to *#92702689# .
0 0
alla66 alla66

alla66 je offline (nepripojený) alla66

Profesionáli postavili Titanic - amatéri Archu! ...viac
......aké záručné veci?
0 0
rickman rickman

rickman je offline (nepripojený) rickman

no na mojej to teraz uz neukazuje, ale na starej nokii bol datum vyroby, a moznost pridania datumov servisnych oprav a take vseliaciny
0 0
alla66 alla66

alla66 je offline (nepripojený) alla66

Profesionáli postavili Titanic - amatéri Archu! ...viac
Vďaka
0 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať