Netreba podľa dodávateľov, len počet ks podľa jednotlivých druhov alkoholu a ean k 31.12.2010.
Inak mne na colnici povedali, že sa môžem rozhodnúť ako budem posudzovať načatú fľašu. Môžem sa rozhodnúť, že jej otvorením ju dám celú ako vydanú, alebo ju dám do výdaja až ked bude prázdna. Len si mám spôsob, ktorý si vyberiem poznačiť nazačiatok do evidencie a podľa neho postupovať celý rok.
My sme sa rozhodli pre prvý spôsob, nakoľko ked príde kontrola budú kontrolovať počet ks v evidencii a to mi bude presne sedieť na neotvorené fľaše. Je to jednoduchšie, ako ked v sklade nájde 10 ks vodky a v evidencii bude 11 - to mu bude treba ukazovať všetky otvorené fľašky. Hoci ich nezaujíma koľko je v otvorenej fľaši, ale berú ju ako ks.