Zavrieť

Porady

Modeling na skolach alebo dodavka cerstveho tovaru - dievcat?

Mate niekto podobnu skusenost? Zaujimal by ma vas nazor na tento pripad.Pocas vyucovania chodi po strednej skole so suhlasom riaditela skoly agentka modelingovej agentury, ktora pride to triedy, vyzve vsetky dievcata,aby sa postavili,potom si ich poobzera a tie,ktore sa jej zdaju byt zaujimave resp.pekne, vyzve,aby ju nasledovali von z triedy.To vsetko sa deje pred ocami vyucujuceho a ostatnych pritomnych - ziakov triedy,v ktorej je prevaha dievcat.Toto sa opakuje aj v inych triedach.
Osobne si myslim, ze pocas vyucovacieho procesu by po triedach nemal chodit ziadny reklamny,modelingovy alebo iny zastupca, pretoze to narusa vyucovanie a tiez si myslim, ze ide aj o zasah do psychiky mladych dievcat, ktore mozu dost citlivo reagovat na skutocnost, ze neboli povazovane za telesne pritazlive na to,aby boli vobec modelingovou spolocnostou oslovene,resp.musia sa prizerat na to,ako su ich spoluziacky preferovane kvoli svojim telesnym kvalitam.
Keby sa jednalo o normalny konkurz po vyucovani,na ktory prichadzaju tie dievcata,ktore by mali zaujem posobit ako modelky, nemal by som nic proti tomu,ale takto sa mi to vidi neprimerane a nedostojne.Navyse ma prekvapuje fakt, ze sa tak deje so suhlasom vedenia skoly.
Usporiadat
marleau marleau

marleau je offline (nepripojený) marleau

Mňa štve,že o psoch je tu tisíc tém,o bezpečnosti detí snáď jedna a aj v tej čítam príspevky,podľa ktorých usudzujem,že .... ááále kašlite na to,len potom neplačte pri správach,keď sa ubližuje deťom.Dobrú noc!
0 0
Onko Onko

Onko je offline (nepripojený) Onko

pepsikova Pozri príspevok
...zákon hovorí, že čo nie je zakázané, to je dovolené...
Ale to platí len pre, ako to povedať, "bežných občanov". Učitelia a riaditelia škôl ako verejní činitelia môžu robiť iba to, čo im je zákonom dovolené, ostatné je zakázané. Vo všeobecnosti im je dovolené (prikázané) robiť výchovnú a vzdelávaciu činnosť. Osobne neviem v tejto chvíli rýchlo vymyslieť, ako by som do tejto činnosti zakomponoval a odôvodnil podporovanie súkromnej aktivity modelingovej agentúry.
0 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať