Zavrieť

Porady

Word a formátovanie

Ľudia moji, raďte prosím, blbne mi word. Skopírovala som kedysi text s orámovaním a to orámovanie mi zostalao a nie a nie sa ho zbaviť. Preinštalovala som celý Office a nedarí sa mi ho odstrániť. Zakaždým keď otvorím nový dokument orámovanie tam stále je. Skúšala som cez formátovanie aj cez rámy, či orámovanie, a nič.
Usporiadat
scorp scorp

scorp je offline (nepripojený) scorp

Človek, sivý a fúzatý.
Mozno by dotycneho zaujimalo preco je to tak. Lebo predtym bolo pocitacu povedane aby fdf otvaral cez Word. Preto teraz mu musi povedat, otvor fdf cez Acrobat reader. Postup:
Teda otvorit v programe, vybrat Acrobat reader, potvrdit, aby bol predvoleny pre tento typ suboru.
Eto vsjo.
1 0
martina0203 martina0203

martina0203 je offline (nepripojený) martina0203

dakujem moc, ale má to jeden problém, uložila som to z e Dane, vyplnené tlačivo na pracovnú plochu, uložilo sa mi to už automaticky v tom adobe, ale ked to otvorím dokument je prázdny a ja tam potrebujem tie čísla...... dá sa s tým niečo robiť?????
0 0
martina0203 martina0203

martina0203 je offline (nepripojený) martina0203

už som nato asi prišla.... pri niektorých sa mi ponúkne tabulka, že je to blokované v programe adobe, ked dám volby, tak je tam napísané , že či je možné tomu dôverovať, alebo niečo také a ked dám dôverovať, tak mi tam naskočia aj čísla.... super, dakujem moc, som myslela, že sa mi to ani nepodarí už.......
0 0
martina0203 martina0203

martina0203 je offline (nepripojený) martina0203

určite, no chcela som už aj dva mesiace, ale neprišla by som nato, kedže na tieto inštalačné veci ja nie som, takže tu som sa dozvedela, že to treba mať...... takže moc dakujem...... už som ani nedúfala.....
0 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať