Nandrolon
willma, v tomto priznavam chybu. Ja nehovorim ze je to hnusne obecne, ale niektore moje predsudky nedokazem zlomit. Ale priznam sa, ze tie plody som nikdy neochutnal a ani neochutnam. S tunajsim masom si vystacim, hoci aj to nemozem vsetko, lebo mam citlivy zaludok, napr. taka "udajne dobrota - zajac na smotane" :-)))))))
Ked to vidim v obchode vcelku, je to ako nasa kocka zbavena srsti :-))
Detto a
detto...
Ale ako som niekde písal (nejaká diskusia o jedle), nikdy nevrav hop, pokiaľ si nepreskočil.
Doma mama občas varila pľúcka na smotane, ale to len pre fotra. Ja s bratom sme vtedy zdrhali kade ľahšie a nie ešte to jedlo aj jesť.
...a ajhľa, na vojenčine sme to raz mali a ja som si dal aj nášup. Nie preto, že by boli tie pľúcka lepšie navarené ako od mamy...ALE hlad je najväčší kuchár a keď si niekde v poli zo 2-3 dni bez jedla (dokonca v zime), tak nepozeráš do ešusu (taniera) a proste zdlábneš.
Ale taký zajac nemá chybu, bez tých úvodzoviek...