korela
lujza.j
Dumam...nad tou žloutentkou a vian.trhmi....ze kto je prvotny "špindír" ten co produkuje alebo konzumuje....
Vyhýbať sa takým miestam pre istotu, ak sú už údaje verejné. Alebo aspoň nekonzumovať vonku lokše a iné jedlá, ktoré sú na krátkych táckach a poflakujú sa konce po stoloch, ktoré za deň pochytá množstvo ľudí, ktorí stihli za ten deň všeličo. Dávajú k nim príbor? Neviem, ale i tak je tam riziko.
Najlepšie je položiť príbory do pohára rúčkou dovnútra a stranou určenou na konzumáciu von, tak aby to mohol každý obchytať
Minule som bol v jednom rýchloobčerstvení a predo mnou malý biely brat si ťukal po nožíkoch vidličkách, prišiel som na rad tak som si pýtal umytý príbor a starý cigáň na mňa divne zazrel včetne obsluhy, tak som povedal na plnú hubu, že možno sa predtým hrabal v riti a potom pochytal príbory, aj čakajúci dav mi pritakal i keď moju požiadavku v prvom rade považovali za zbytočnú buzeráciu. Asi mám profesionálnu deformáciu, pred každou manipuláciu s potravinami si automaticky umyjem ruky, beda ak by to moji ľudia neurobili.