co sa tyka stravovania , rakovina nie je schopná žit a,,prežiť ,,v zásaditom (alkalickom) tele. Zásadité telo sa vytvára stravou, ktorá zahrňuje ovocie, zeleninu, minerálne vody, obylniny (čierny chlieb, AVŠAK PACIENT, KTORÝ PRÁVE TRPÍ RAKOVINOU BY NEMAL JESŤ DROŽDÍM KYSNUTÉ PEČIVO) atď. Najdôležitejším faktorom na dosiahnutie zásaditého tela je adekvátny príjem čistej neminerálnej vody – minimálne 2 a pol litra denne!) Zdravý človek by mal mať na tanieri 60% zásatitej stravy (rastlinná strava – ovocie, zelenina, obylniny, strukoviny) a len 40% acidickej (živočíšnej) stravy (mäso, mlieko, ryby, vajcia atď.). Avšak chorý človek môže konzumovat len 20% živočíšnej stravy a človek s rakovinou musí živočíšnu stravu vylúčit úplne a okamžite!
Preto, jediná efektívna terapia pozostáva v OKAMŽITEJ a KOMPLETNEJ zmene stravy (za účelom detoxfikácie organizmu a vytvorenia zásatitosti tela) a vylúčenia látok, ktoré obsahujú karcinogény (mäso, cigarety, sladkosti, alkohol…). Chorobu možno ovplyvnit a zvrátit dôsledným dietetickým programom, obsahujúcim úplne prírodné jedlá a vitamínové dodatky (multivitamíny).
Ako prvý krok, pacient má počas 3-4 dní jesť LEN zeleninu, resp. zeleninove šťavy (Breussová kúra) (najlepšie domáce ovocné džúsy), Tieto môžu byť obohatené o cesnak a iné protipliesňove potraviny. Po týchto dňoch exkluzívnej diéty má pacient prijímať zásaditú stravu, ktorá má pozostávať zo 100% prírodnej stravy s prízvukom na SUROVÉ, ČI ZAPARENÉ jedlá, obzvlášť zeleninu, najlepšie zelenú zeleninu (paprika, cesnak, brokolica, špenát, kapusta, kareláb a iné, ktoré nie sú bohate na cukry). Zdrojom bielkovín NESMIE byť mäso a mlieko, ale mandle, proso, sezam, pohánka, obilniny a rôzne strukoviny.
Neviem ci vsetko je pravda, ale zdroj je tu:
http://rakovina.nazory.eu/spravna-strava