lenka--no vacsina produktov bude balenych okrem hot dogov a hamburgerov to budu polotovar..... - to by nebol až taký problém, stačí dopísať presný postup prípravy hot-dogov. Ja som Ti predtým priložila link, prezri ho a dala som tam postup tuším na hranolky. Stačí to tak rozpísať. Tú pitnú vodu asi budeš potrebovať, skús ísť priamo na hygienu a tam Ti povedia či bude postačovať to, čo si popísal vo svojom príspevku.
V SNV nepoznám hygienu, aké majú požiadavky.
A hygienické minimum budeš určite potrebovať, dokonca aj keď príjmeš zamestnanca, ktorý príde do kontaktu s potravinami, trebars odbalený rožok už toto musí mať. Sú to testy na hygiene ako ovládaš ich podmienky a požiadavky, skús si pozrieť Potravinový kódex.
http://www.svssr.sk/sk/legislativa/kodex/kodex.asp
Existuje taká malá knižka o minime na konkrétnu výrobu a z toho dávajú otázky. Ale to je na výrobu, ja som robila z toho a potom dávali otázky z HACCP. poprípade ak si mal nejaký sanitačný plán tak určite z toho niečo bude.