Taký malinký plánik som mala foromu prílohy, nakreslila som si ho sama, popripisovala som tam rozmery, cca. 1strana. Technologické zariadenia samozrejme, komplet som musela popísať čo všetko budem používať, ako budem všetko skladovať, ako to budem všetko umývať, ako často, kontrola chladničiiek,, mrazničiek so záznamom teplôt. Na ten sanitačný plán mám niekde tabuľku (skúsim pozrieť, neviem či to mám doma) kedy a čím robíš sanitáciu, výrobný proces musíš popísať od A-Z. Opatrenie a overovanie len v skratke, hlavne zapíš že upozorňuješ zamestnancov čo musia dodržiať, a kto je zodpovednou osobou za celú hygienu. Kontrola hygieny potravín - či je nepoškodený obal, po záruke a pod. veci. Ešte sme museli popísať miestnosti kde sa čo nachádza, že je predajňa, kde sa len predáva, že je zvlášť miestnosť, kde sa vyrába, a zvlášť miestnosť na umývanie, šatňa a WC.