Zavrieť

Porady

Usporiadat
Vivi Vivi

Vivi je offline (nepripojený) Vivi

ahjte,da sa v pohode urobit export udajov pre socialnu poistovnu - mesacny vykaz - tak aby sa udaje dali naimpotrovat na stranke Socialnej poistovne v Elektornicom zbere udajov?
Naposledy upravil Vivi : 16.07.09 at 08:45
0 0
atka4 atka4

atka4 je offline (nepripojený) atka4

Vivi Pozri príspevok
ahjte,da sa v pohode urobit export udajov pre socialnu poistovnu - mesacny vykaz - tak aby sa udaje dali naimpotrovat na stranke Socialnej poistovne v Elektornicom zbere udajov?
áno.
keď máš urobené mzdy za daný mesiac, na hornej lište máš zvýraznenú položku "záznam", tuk-sem, potom 2. r. odspodu odoslať, ťuk, zvolíš typ výkazu-ďalej-kam sa má uložiť (môžeš zmeniť nastavenie, aby sa ti ľahšie hľadalo)-ďalej-dokončiť. Takto máš vyexportovaný súbor s príponou .xml, ktorý odošleš na SP po prihlásení v el. podateľni, t.j. nebudeš ho vypĺňať ručne.
Trochu neskôr, ako je zadaná otázka, ale teraz tiež čosi hľadám a naďabila som, tak možno ešte pomôže....
0 0
Natallka Natallka

Natallka je offline (nepripojený) Natallka

Ahojte poradaci,mam na Vas jednu prosbu.Robim v JU v programe POHODA. Mam v uzivatelskych nadstaveniach vypisane vsetko vratane banky a IBAN.
Len ked chcem vytlacit fakturu aj s IBAN, kedzez vystavujem fakturu do zahranicia, neviem to abyb to tam bolo na fakture zobrazene.
Prosim Vas napise mi niekto postup ako to niekde zmenit v programe aby sa mi ten IBAN na f akture zobrazoval? Dakujem velmi pekne vopred.
0 0
Zdenka 0705 Zdenka 0705

Zdenka 0705 je offline (nepripojený) Zdenka 0705

V užívateľkom nastavení si klikni na banku, potom na účet a v nastavení, kde máš číslo účtu máš aj kolonku na IBAN. Doplň k príslušnému účtu /ak ich máš viac/ a to je všetko.
0 0
IMRO IMRO

IMRO je offline (nepripojený) IMRO

Výsluhový dôchodkár
Pri tlači faktúr je potrebné vybrať správnu tlačovú zostavu a zaškrtnúť štvorček s IBAN.
0 0
vladino45 vladino45

vladino45 je offline (nepripojený) vladino45

Prosím - ako vygenerujem výkazy k daňovému priznaniu do XML súboru v programe pohoda ? našiel som iba export ale to funguje iba na drsr.sk ale nefunguje podpisovanie ( mám ZEP ) a cez edane zase potrebujem xml súbor. ďakujem pekne
0 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať