Zavrieť

Porady

tip na svadobny dar?

Dobry den,
neviem si poradit, hlavu si lamem nad tym, co podarovat dobrej znamej k svadobnemu dnu. Zial jej svadby som sa nemohla zucastnit, nedostala som ani oficialne pozvanie. Nas vztah je vsak taky, ze si velmi dobre rozumieme, sme dobre priatelky a nepotrpime si na formality. Napriek tomu by som jej vsak chcela spravit s niecim radost, aby si po rokoch spomenula aj na mna, ze aj odomna nieco dostala...vylucujem peniaze v obalke...to dostala urcite od rodiny...viem, ze by som na peniaze hladiet nemala, no nakolko sme nezarabajuce studentky, darcek by nemal byt velmi drahy. mohol by vsak potesit a v domacnosti sa zist...viete nieco poradit?
dakujem
Usporiadat
ludmilla ludmilla

ludmilla je offline (nepripojený) ludmilla

Tiez by som sa otvorene opytala, co im chyba. Ved v zahranici je to bezne, ze mladomanzelia zostavia zoznam darov, ktore si zelaju a pridaju k nim aj miesto, kde sa daju zakupit. Svadobni hostia si medzi sebou rozdelia kto, co kupi.
A co sa penazi tyka, tie nemusis darovat v obalke, da sa to aj originalnejsie, vytvoris napr. z kartonu podklad, obalis ho do pekneho papiera - cast bude modra (voda) cast zelena (trava) alebo zlta (piesok) a na podklad urobis lodicky z 10€, z dalsich lezadla, lezadla mozu mat aj kolieska z minci, z 5€ urobis palmy, velkost obrazu zalezi od mnozstva bankoviek, je to velmi jednoduche - my sme takyto vytvor urobili kolegynke k narodeninam, velmi sa jej pacil. Cele dielo zabalis do priesvitneho celofanu a moze to byt ako vreckove na spolocnu dovolenku
Tych variant je vela, mozes z eurobankoviek urobit domcek, das vyrobit menovku na dvere bytu s ich spolocnym menom. Tu potom pripevnis na domcek.
Alebo ich jednoducho pozvi na veceru do nejakej dobrej restauracie.
0 0
ludmilla ludmilla

ludmilla je offline (nepripojený) ludmilla

... tak par obrazovych tipov, ak budes chciet poslem aj navody ...
bonsai.jpg  
srdce.jpg  
lodicky.jpg  
motyliky.jpg  
kacica.jpg  

lezadlo.jpg  
kosela.jpg  
penazna injekcia.jpg  
sporiace ponozky.jpg  
susiak na pradlo.jpg  

zahradny nabytok.jpg  
zavesy.jpg  
vedierko.jpg  
1/1
0 0
ludmilla ludmilla

ludmilla je offline (nepripojený) ludmilla

... ako polozku mozes pouzit aj peknu tacku na ovocie, zakusky a pod., mozes do nej nasypat piesok, musle a urobit lezadla, palmy atd.
0 0
dorah34 dorah34

dorah34 je offline (nepripojený) dorah34

ak je na zazitky tak skus www.uzisito.sk alebo www.darceky-su-zazitky.sk. ak nepoznas celkom jej zaluby a nie je uplne ale uplne technicky antitalent, tak sa mi osvedcil ako fantasticky svadobny dar digitalny fotoramik - uz som pouzila na troch svadbach a jednych vianociach a vsetci bez rozdielu veku a pohlavia sa strasne tesili. Clovek to nepotrebuje az tak, ze by si to kupil skor ako ma vsetko ostatne a zaroven je to uzitocne a este aj pekna pamiatka. drzim palce, nech mas stastnu ruku pri vybere:-)))
0 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať