Ohnivé mäso /iné,ako ho podávajú v reštauráciách/
___________________________________________
Suroviny:1kg bravčové karé,cca 6 paradajok,4 väčšie papriky,1väčšia cibuľa,3
chili papričky,olej,worchesterská omáčka,kečup,soľ ,koreniny/mleté
čierne korenie,grilovacie korenie,mletá rasca/.
Postup: mäso a ostatné suroviny pokrájame na tenké rezance.V panvici /naj-
lepšie vo woku/zohrejeme olej a vložíme mäso,chvíľu opekáme,kým
nemá bielu farbu,potom pridáme soľ,koreniny,papriku a cibuľu.Chvíľu
cca 10 min. miešame a opekáme,potom oheň stíšime,panvicu prikry-
jeme a celé dusíme,kým nie je mäso mäkké a šťava trochu zahuste-
ná.Potom pridáme paradajky a dusíme,kým sa šťava nezahustí.
Nakoniec dochutíme kečupom a worchestrom.Podávame s chlebom.
Robím to takto roky a recept sa osvedčil.Dobre sa k tomuto jedlu
hodí "orosené".