Zavrieť

Porady

Dieťa na mňa zazerá

Tretiak základnej školy na mňa strašne zazerá od istého času. Na otázky odpovedá jednoslovne. Dnes som mu už niečo na to povedala, už mi to strašne vadí. Pritom som mu nič nespravila a snažím sa správať k nemu ako k iným i keď nepatrí medzi mojich obľúbencov. Reagovala som správne? Ani neviem kde je príčina jeho nenávisti ku mne. Možno si to len namýšľam ale niekedy sa dalo s ním aj porozprávať a teraz vôbec. Prosím poraďte mi, či moja reakcia bola správna. Mám si to s ním ešte vyjasniť. Alebo to nechať tak.
Usporiadat
Téma je uzavretá.
aicha15 aicha15

aicha15 je offline (nepripojený) aicha15

No vidím že som sa dočkala iba kritiky a málo ohlasov na to, čo ma naozaj zaujíma. Chcela som len poradiť a áno mám málo praxe som úplne začínajúca takže je to pre mňa novinka. Jedine kto správne odhadol moju situáciu bol ten, kto napísal že asi ma to mrzí. Lebo presne to cítim, nechcela som mu ani ublížiť iba proste zmeniť svoj postoj ku mne. Dnes poobede už ten chlapec bol úplne iný...takže to malo asi osoh. A čo sa týka triedy, tak ja v triede neučím. Učím v škd kde som odkázaná na komunikáciu medzi deťmi. Keby na vás niekto zazeral a odpovedal jednoslovne, som zvedavá či by ste to vydržali. Nejde o jeden deň kedy dieťa napr náladu, ale intenzívne.

keďže mi nikto neporadil odchádzam zo stránky...majte sa tu vy všetci ktorí viete iba kritizovať, pritom si človek prišiel iba po radu... urobila som azda niečo zlé. Nie som ako vy čo ste 30 rokov odučili, už to pochopte a nesúďte. A to mi nehovorte že vy vo svojom živote ste mali len vždy a všetkých radi. Možno aj keď ste niekoho nemali radi tak ste si to nechávali pre seba a nikde to nezverejnili...ja sa aspoň k tomu priznám!!!
3 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať