Zavrieť

Porady

chudnutie

Kto ide so mnou chudnúť. Včera som si kúpila novú váhu, lebo stará mi vypovedala a dostala som šok, lebo stará digitálna mi vážila o 4 kg menej. Tak som sa rozhodla, že idem chudnúť. Dosť som cez zimu nabrala ale nemyslela som, že až toľko, takže dnes mám 70 kg.
Kto sa pridá? čaute zajtra.
Usporiadat
Téma je uzavretá.
Aldan Aldan

Aldan je offline (nepripojený) Aldan

prosím ťa môžeš zverejniť túto dietu? Ďakujem Aldan
0 0
Aldan Aldan

Aldan je offline (nepripojený) Aldan

Pozná niekto z Vás REDUCTIL na chudnutie? Vraj je to veľmi dobré, len je to na predpis. Aldan
0 0
bettylou bettylou

bettylou je offline (nepripojený) bettylou

:-))
Aldan Pozri príspevok
Pozná niekto z Vás REDUCTIL na chudnutie? Vraj je to veľmi dobré, len je to na predpis. Aldan
že to už nie je to čo býval napr. Adipex, ten bol vážne dobrý. To som mala váhu 50-53 kg ešte celých 5 rokov keď som ho prestala užívať, až kým som neostala tehotná.
Potom som to vytiahla na 63 pri pôrode, ale potom som sa dala naspať na tých 56-57 kg. Len teraz po 4 rokoch mi váha nejak stúpa, po dovolenke som už na dobrých 60 tak som začala cvičiť a trápim sa s 90 dňovkou, lebo mňa keď po týždni chytí hlad,tak jem len maso a čokoládu (aj 200-300 g) , kým ma hlad neprejde a energia neni doplnená, no a potom sa zobzerám, že teda idem pokračovať v diéte, zatial to vždy tak bolo. Ale táto ma chytila, je zaujímavá, tak idem pokračovať... nepridá sa niekto?
0 0
kaco11 kaco11

kaco11 je offline (nepripojený) kaco11

Ahojte. Možno sa tu nájde niekto, kto by mi vedel pomôcť. Potrebujem sa dostať do kondičky. Predtým som behávala, ale teraz som s tým musela prestať kvôli krížom. Strašne ma bolievajú. Nedávno som viac fyzicky makala na stavbe a dosť mi to pomohlo na kríže. Chcem začať chodiť do posilovne, akurát že neviem ako na to. Našla som na nete, že ak chudnem teda cvičím tak musím prispôsobiť aj stravu. Netuším kde to nájdem. Dietu držať nechcem.

Viem, že na ten chrbát je fajn plávanie, akurát, že ja to časovo nestíham. Doma samu ma cvičiť nebaví a aerobic a podobné činnosti mi nič nehovoria. Dočítala som sa, že treba chodiť kazdý druhý den do posilky treba nejak kombinovať cviky len fakt tomu nerozumiem. Môže mi to prosím niekto vysvetliť ako debilovi??? Vdaka
0 0
kimart kimart

kimart je offline (nepripojený) kimart

sem-tam zabehnem do posilovňe, najlepšie ti priamo tam povedia, dokonca mi vypracovali plán, podľa ktorého by som mala cvičiť. Ale aj tak, 80% úspechu je správne stravovanie!!
0 0
kaco11 kaco11

kaco11 je offline (nepripojený) kaco11

čo je správne stravovanie. rátať si kJ????
0 0
Almena Almena

Almena je offline (nepripojený) Almena

Neviem, či to napíšem správne, lebo som tu nová a rada čítam všetky tieto rady o zdraví. Ale pri chudnutí sa nemá kontrolovať stále váha, ani myslieť, či chudnem alebo nechudnem. Veľa ovocia a zeleniny jesť a ešte dbať na dostatok pohybu je základ zdravej výživy.
0 0
korduľa korduľa

korduľa je offline (nepripojený) korduľa

kaco11 Pozri príspevok
čo je správne stravovanie. rátať si kJ????

pri spravnom stravovani treba pouzivat hlavu a normalnu mieru v mozstve jedla.
pouzitie hlavy: kazdy clovek vie, ked sa pozrie na jedlo, ci to jedlo ma nejaku hodnotu pre zdravie cloveka, alebo nie. treba sa pozriet ako je jedlo pripravovane a ake suroviny sa pouzili - priklad: vyprazany bravcovy rezen a zemiakovy majonezovy salat - alternativa- morcacie prsia pripravene na prirodno na olivovom oleji , pripadne kto zvladne daju sa super urobit aj na pare, varene alebo zemiaky pripravene na pare, ochutene bylinkami a olivovym olejom, kto potrebuje nech dochuti sojonezou.
ked sa pozries na tie dve jedla pochopis o com pisem
mnozstvo: predstav si, ze tvoj zaludok ma velkost tak ako ked spojis dve dlane, /daj dlan do takeho tvaru ako ked ides nabrat vodu a spoj ich k sebe/, tak preco jest vacsie mnozstva a natahovat ten zaludok.
ked budes jest 5-6 krat denne, zvyknes si na take mnozstvo a nebudes hladna.
najjednoduchsia vec ako zacat s trvalou zmenou stravy je: vylucit bielu muku, biely cukor, zivocisne tuky, maso staci jest raz do tyzdna - hydina, sladene napoje, sladkosti, v podstate nic sladke ti nie je treba doplnat pretoze ovocie ma dost cukru, takze naco.
takze skus to urobit na zaciatok.nechci vsetko naraz a rychle, tak to nefunguje, pokial sa da samozrejme zarad pohyb, pokial mas problemy s chrbticou najlepsie je na zaciatok take cvicenia ako joga, ked pozries na internete urcite nieco najdes - dvd, literatura a pod.
postupne si na stravu zvyknes a pride ti uplne normalne, ze sa na jedlo pozeras ako na nieco co ti prospieva a pomaha, nie ako pôzitok. jedz pomaly a vklude.
to ma tak narychlo napadlo,keby si chcela nieco konkretne kludne sa spytaj
1 0
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

ja budem stále odporúčať stravovanie podľa glykemického indexu, mám to vyskúšané na sebe a som maxi spokojná+nejakých zopár zásad. je to pre mňa stravovanie na ktorom sa dá normálne fungovať stále ja na tom idem 3-tí rok.
ja osobne nechápem ľudí, ktorý chcú redukovať váhu, ale prvé čo urobia fňukajú, keď by sa mali v niečom obmedzovať.
no a samozrejme cvičiť cvičiť a cvičiť
0 0
Mária27 Mária27

Mária27 je offline (nepripojený) Mária27

Stojí za to prečítať to:

http://rias.blog.sme.sk/c/247561/Ked...-da-rozum.html
6 0
Vlastas Vlastas

Vlastas je offline (nepripojený) Vlastas

žena
Pekné čítanie, len kto z nás sa tak "zatne" aby to takto rýchlo zvládol. Ale myslím si, že je to najlepšia cesta ako na to .......
0 0
sybila3 sybila3

sybila3 je offline (nepripojený) sybila3

ahojte, hľadám cviky edity sipeky ale nedarí sa mi, má len VHS ale to mi je na nič ked si to nemám na čom pustiť, nemáte niekto dvd?
0 0
Kristina27 Kristina27

Kristina27 je offline (nepripojený) Kristina27

vylúčila som zo stravovania sladkosti, pečivo, chlieb
jem viac ovocia a zeleniny,

kupujem si nekvasený, potriem syrom + zelenina

čím ešte nahradiť pečivo?

ryžové chlebíky?
0 0
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

Kristina27 Pozri príspevok
vylúčila som zo stravovania sladkosti, pečivo, chlieb
jem viac ovocia a zeleniny,

kupujem si nekvasený, potriem syrom + zelenina

čím ešte nahradiť pečivo?

ryžové chlebíky?
ničím, jesť iba na raňajky 1ks/rožok, žemľa,krajec chleba, alebo tenký lepeňák do roboty/, celozrnný ale ozaj celozrnný nie taký čo sa iba tvári
ovocie iba doobeda. určite nie nátierkové trojuholníkové syry.
2 0
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

http://www.kucharky.sk/knihy/dalsie-...FYIu3wodPn1m8w odporúčam
1 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať