Zavrieť

Porady

Skúšam demoverziu Money-porovnávam s POHODOU

žena v "najlepšom veku" čerstvá stará mama ...viac
Ahojte Poraďáci.
Dva roky účtujem v programe POHODA, nebola som na žiadnom školení, ale myslím si, že ho ovládam celkom dobre - som s ním spokojná.
Od januára by som mala nastúpiť do zamestnania a účtovať v programe MONEY S3, nainštalovala som si demoverziu a skúšam, študujem, porovnávam. Mám z toho hrôzu.
Zatiaľ som zistila, že sa nedajú prečíslovať doklady, dátumy musím nahadzovať, v POHODE mám okienko a len označím príslušný dátum.
Nevidím šablóny - tu každý podobný zápis musím znovu nahodiť? To sú len začiatky, ale nie som nadšená.
Pozná z Vás niekto obidva programy?
Prosím Vás, dodajte mi odvahu.
Ďakujem za názory.
Usporiadat
Ľuba Ľuba

Ľuba je offline (nepripojený) Ľuba

gjulia
Upozorňujem, že obidva programy som zavádzala do užívania. Takže dovoľujem si tvrdiť, že v obidvoch som doma. Podľa Tvojho príspevku, sa mi zdá, že Pohodu ani nepoznáš, pretože tu spomínaš len Money a MRP. Téma je: porovnávam Money s Pohodou. A ochota učiť sa nové veci mi nikdy nechýbala. Podotýkam, že najprv som pracovala s Money a pre jeho ťažkopádnosť sme prešli na Pohodu, ktorá nám vyhovuje oveľa viac. Ale to je môj názor. Netvrdím, že Money je zlý program, ale v Pohode urobím rovnakú vec oveľa jednoduchšie a rýchlejšie.
Sto ľudí, sto chutí ...
0 0
redie redie

redie je offline (nepripojený) redie

Hlavne začať....
minuly rok som uctovala jedneho znameho (uplne mala frmicka) v Pohode - start, ale neviem preco, program ma nejak extremne neoslovil.
teraz mam zakazku na 3 spolocnosti a NEVIEM aky program si mam vybrat.
KROS sa mi zda velmi drahy(cca 16.000,-), nakolko je uz skoro polka roka a pri tych 3 firmach by som az tolko nezarobila .
Uvazovala som medzi Pohodou a Money s3.
Podla toho, co som tu citala, su to priblizne rovnake programy. S malymi odlisnostami.
Tak skusim asi ten MS3, ci nebude o nieco lepsie pre mna ovladatelny ako Pohoda. (mimochodom, teraz/v praci uctujem v datalocku)

Ved keby som mala problemy, mam tu vas...

Este otazocka, nevie mi niekto poradit, kde by som si mohla zadarmo stiahnut manual k MS3? dakujem
0 0
duficek duficek

duficek je offline (nepripojený) duficek

redie Pozri príspevok

Este otazocka, nevie mi niekto poradit, kde by som si mohla zadarmo stiahnut manual k MS3? dakujem
asi to bude prekvapko, ale na stranke vyrobcu
0 0
neznama22 neznama22

neznama22 je offline (nepripojený) neznama22

Je tu toho dost, mozes si vybrat :-)

http://www.money.sk/nastiahnutie/dokumentacia/
0 0
joki joki

joki je offline (nepripojený) joki

Dovolte aby som aj ja prispel svojím názorom. Viac menej som len pasív. účastníkom tohto super fóra. Pred 7 rokmi, keď sa strašilo na tému " prechod na rok 2000 ", som skúšal niekoľko účtov. softvérov. Ako majiteľ firmy a účtovník v jednej osobe som si stanovil kritéria ktoré by mal splniť môj nový účtov. softvér. Ale to je na ďalšiu diskuziu. Vyselektoval som dva - Money a Pohodu, boli to programi reletívne nové, aj s chybami. Zostal som pri Pohode z viacerých dôvodov: pri výpadku elektr. siete som neprišiel nikdy o dáta !!!, mojej fakturantke som cez šablóny nadstavil program tak, že učtovala a ani o tom nevedela, možnosť filtra cez filter dát, viem dostať dáta cez návrhár zostáv, ktoré som potreboval pre Štatist. úrad, hlásenie elektrodpadu a pod. Dosť sa tu spomína návrhár zostáv, ale Pohoda má aj knihu - Analýza - čo je zabúdaná dobrá pomôcka pre učtovníkov. Prečo nie je využívaná ? Samozrejme aj Money má svoje čaro, len tvorcovia / iste super majstri / zabudli, že za počítačom bude možno sedieť napr. moja žena, alebo Marienka Rúžičková, a v tomto vidím rezervu tvorcov progr. Money, aby bol k užívatelovy prívetivejší. To je len môj názor, čitateľ si musí asi spraviď úsudok sám.
0 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať