Zavrieť

Porady

Začiatočníčka

Ahojte poraďáci,

začínam so SW Money S3 a zároveň som aj účtovníčka začiatočníčka. Nájde sa tu dobrá duša, ktorá by mipomohla zvládnuť začiatky ako v účtovaní, tak aj so SW? Prosím, prosím, prosím. Začiatky sú ťažké.

Polly404
Usporiadat
sybila3 sybila3

sybila3 je offline (nepripojený) sybila3

no lebo viem ako som sa ja natrápila s tým a nie a nie urobiť a viem to pochopiť. Ja sa teraz trápim s cesťákmi verzus bločky pri prenájme auta. alebo čo vlastne neviem ani sama sa z toho vysomáriť ale zatial mi nikto neporadil. už som toho prečítala haldu príspevkov ale nie je mi to jasné. a čím viac čítam tým mám z toho väčší hokej.
0 0
sybila3 sybila3

sybila3 je offline (nepripojený) sybila3

chcem sa opýtať ako riešite ak vystavíte zálohovú faktúru, potom kým príde výpis z účtu treba vystaviť ostrú ale na základe čoho odpočítate vyúčtovanie zálohy keď výpis z účtu ešte nie je. Ja som to teraz riešila tak, že som si pozrela obraty v banke cez IB a zaúčtovala po tú zaplatenú zálohu a odúčtovala ale do budúcnosti dá sa to inak riešiť? dík
0 0
jana89 jana89

jana89 je offline (nepripojený) jana89

Prosím , vie mi niekto poradiť ako mám zaúčtovať v JU prijatie dotácie z Úradu práce v programe Money S3 a následné čiastočné čerpanie v r. 2011, tak aby mi to správne zobrazovalo v peňažnom denníku? Ďakujem
0 0
Zuzana Suesy Hrašná Zuzana Suesy Hrašná
Ahojte, je tu niekto z Trenčianskeho kraja, najlepšie NMnV, kto by mi pomohol s účtovnou závierkou v Money S3? Čo najskôr. Prípadne aj s daňovým a pod.
0 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať