buchač
12.03.18,20:23
No vidíš, a ja som s myslela, že súdny lekár musí byť na mieste trestného činu a že by mal určiť čas smrti. Ale ty asi vieš viac. :)
Veď si vezmi...nájde sa mŕtvy jedinec v určitom štádiu post mortem.
Čo by zhodnotil súdny znalec na mieste činu ?
TRT !!!
Pitevňa je rozhodujúca.

Nevravím, že u nás sme na tom obhliadaní mŕtvych ešte dobre, nakoľko určité úkony urobí lekár....LEN lekár.
Sú krajiny, kde tieto úkony robí úrad koronera...a nemusí ísť vždy práve len o toho lekára.
Juraj, netušila som, že si už vyštudoval medicínu.........

Miluš...takže inak, darmo do mňa ideš s poddžubom.
Tieto rozumy nemám celkom z vlastnej hlavy...to aby jasno bolo.

Tu ide o iné...o skúsenosti a poznatky iných - zodpovednejších - a určite informovanejších, ako sú tu, na Porade. A títo vravia z vlastných skúseností, poznatkov a teda praxe.

A aj inak.
Prečo sa AŽ teraz ozval súdny znalec ? Prečo sa neozval skôr ?
Vieš o tom, že UDZS nastavil systém tak, že na obhliadky chodia znalci LEN v BA...a inde môžu chodiť aj tí bežní lekári ? A vieš, že prečo ? Skús sa opýtať dcéry, či bude vedieť...ale silne pochybujem.

A ešte aj inak ?
Súdny znalec sa ozval ?
No ozval sa aj pán prokurátor...prečo asi ? Prečo podal žalobu na Kaliho ?
Nech si odpovie každý sám....ALE takéto postupy sú na Západe základným kameňom vstupu do politiky, do vrcholovej politiky.
bjuty smis
12.03.18,19:28
od tohto večšieho znalca ťažko cituješ...
a vraví opak toho, čo ty....
a bolo to publikované 5.3., nie až teraz, tak nezavádzaj....


Ani po týždni od nálezu tiel zavraždeného novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej polícia nezverejnila čas ich úmrtia. Čím dlhší je čas medzi obhliadkou a úmrtím, tým ťažšie sa to zisťuje, tvrdí súdny lekár a znalec NORBERT MORAVANSKÝ. V takýchto citlivých prípadoch by mal byť podľa neho na mieste súdny lekár znalec a nie len bežný lekár, ktorý má v tom čase službu.

Prečo by mohla mať polícia problém určiť čas smrti Jána Kuciaka a jeho snúbenice?

„Čím dlhší čas uplynie medzi skutkom a časom, keď sa ľudské telo nájde, tým je väčšia nepresnosť a chybovosť pri určovaní času smrti. Pri takýchto citlivých prípadoch sa musí k určeniu času smrti pristupovať hneď od začiatku štandardne, ako sa má. Bez toho, aby na mieste skutku bol súdny lekár v pozícii súdneho znalca, to nie je možné.“

Obhliadku robil lekár, ktorý nie je znalcom. Je to problém?

„Ak sa preukáže, že na mieste bolo dovolené vykonať úkony prehliadky tiel zomretých niekomu inému, ako je súdny lekár s atestáciou, tak by som to považoval za problém.“

Prečo?

„Nemôže existovať záruka profesionálnej služby samotnému prípadu. Takýto prípad si vyžaduje špecifický prístup top profesionálov zo súdneho lekárstva a, samozrejme, aj ďalších expertov z iných forenzných disciplín, ako sú balistika či forenzná molekulárna genetika. Slovensko takýchto ľudí má.

Ak tam takýto profesionál nebol, musí súdny znalec pracovať s informáciami z druhej ruky, ktoré mu poskytol niekto, kto s takýmito prípadmi nerobí každý deň, a teda nemá náležité či dokonca žiadne skúsenosti.“

Čo sa deje po tom, ako sa telo nájde?

„V prvom rade sa nesmie s telami hýbať viac, ako je nevyhnutné. Stáva sa, že to robia svedkovia či iní ľudia, ale sú prípady, keď môže ísť o zásadnú chybu. Zväčša príde na miesto prvotne privolaný obhliadajúci lekár, ktorý však nemusí a zväčša ani nie špecialistom - súdnym lekárom.

Ak zistí, že smrť mohla nastať v dôsledku strelného poranenia alebo iného trestného činu spojeného s konaním inej osoby, tak by to mal zaznamenať a oznámiť polícii, aby privolali kvalifikovaného súdneho lekára v pozícii súdneho znalca. Už vtedy je totiž jasné, že sa bude musieť vykonať aj pitva nariadená podľa Trestného poriadku a znalec stráca cenné hodiny, kým sa k telu dostane.“

Ako prebieha obhliadka tiel?

„Lekár si obzrie celé okolie a všetky predmety, ktoré môžu s prípadom súvisieť. Takisto potrebuje vedieť fyzikálne parametre, ako sú teplota vzduchu či vlhkosť.

Ak si to prípad vyžaduje, treba zmerať vnútornú teplotu tiel. Na to máme špeciálne teplomery. Je to v podstate dlhá ihla, ktorá sa zavedie do pečene. Dôležité je aj pozrieť kvapky či iné stopy krvi v okolí a všímať si aj zdroje tepla. Ak telo leží pri radiátore či na zemi s podlahovým kúrením, to všetko ovplyvňuje výpočty času smrti.

Každý súdny lekár je vyškolený na vyšetrenie posmrtných zmien, ako sú chladnutie a vysychanie tela, posmrtné škvrny a posmrtné stuhnutie tela či iné neskoršie posmrtné zmeny.“

Môže sa znalec dodatočne vrátiť na miesto činu?

„Sú prípady, keď znalec až v pitevni zistí, že ide o závažný prípad a dodatočne sa vráti na miesto činu. Je to proces, ktorý nemôže mať žiadne limity.“

Čo policajtom povie pitva?

„Prvý významný údaj o čase smrti pochádza zo správy z pitvy, hoci ešte nejde o znalecký posudok. V správe z pitvy sa zohľadňujú údaje získané na mieste činu a zistenia z práve vykonanej pitvy. Znalecký posudok vzniká v nasledujúcich týždňoch alebo mesiacoch.

Znalec pracuje s informáciami z obhliadky miesta a pitvy aj so zisteniami policajtov. Takže čas smrti sa väčšinou začína širším intervalom, napríklad osem hodín, a potom sa postupne zužuje napríklad na štyri hodiny. Sú prípady, keď vieme interval určiť ešte užšie.“

Je štandardné, ak by polícia ani po týždni vyšetrovania nevedela spresniť čas smrti lepšie ako na dva dni?

„Na to je ťažké odpovedať bez poznania ďalších súvislostí. Ale ak by sa to stalo napríklad v Bratislave a boli by tam privolaní odborníci, ktorých kvality poznám, tak by sa pitva s najväčšou pravdepodobnosťou vykonala ešte do niekoľkých hodín.

Pri takýchto prípadoch sa telá musia pitvať hneď, ako je to len možné, pokojne aj o jednej ráno. Vždy sme pripravení za zlomok času komplexne poskytnúť súdnolekárske služby. Verím, že moji kolegovia súdni lekári, ktorí pitvu vykonali, postupovali najlepšie ako v danej situácii mohli, a dúfam a stále verím, že boli aj na mieste činu.“

Dokedy by vedeli určiť čas smrti?

„Ak by sme videli, že ide o strelné poranenie, prípad sa nadhodnotí a začne riešiť ako potenciálna vražda. Takže ak by sme napríklad o ôsmej ráno urobili pitvu, napríklad o druhej popoludní by sme skončili a niekedy okolo tretej alebo štvrtej poobede by sme mali správy z pitvy.

Určili by sme nejaký časový interval, ktorý by sa potom spresňoval. Niekedy je to zložitejšie, zažil som aj dvanásťhodinovú obhliadku miesta činu a pitvu vykonávanú aj dva pracovné dni.“
misoft
12.03.18,19:36
Veď si vezmi...nájde sa mŕtvy jedinec v určitom štádiu post mortem.
Čo by zhodnotil súdny znalec na mieste činu ?
TRT !!!
Pitevňa je rozhodujúca.

Nevravím, že u nás sme na tom obhliadaní mŕtvych ešte dobre, nakoľko určité úkony urobí lekár....LEN lekár.
Sú krajiny, kde tieto úkony robí úrad koronera...a nemusí ísť vždy práve len o toho lekára.
Toto si predtým napísal....
Takže?
Nehnevaj sa - práve si odporuješ - neguješ predchádzajúce svoje tvrdenie.
korela
12.03.18,20:04
Možno sa to bude teraz zdať niekomu od veci, ale mne sa ten názor páči a beriem ho. Pred niekoľkými rokmi prišiel do Česka pôsobiť černošský hudobník tuším z oblasti džezu a na mikrofón povedal: Ak prídem do nejakej krajiny na dlhšiu dobu, chcem zistiť, kde a s kým budem žiť, tak prvé čo urobím, zistím, na akých rozprávkach národ vyrástol.

Je jedno video na YT, nedávno som ho objavila, kde sa týmto výskumom rozprávok a nielen českých zaoberá jedna Češka, dajú sa nájsť aj mýtické postavy na YT v severských rozprávkach podľa národov, tie sa preberajú jednotlivo.

V min. týždni niekto v rozhlase spomínal podstatu slov. rozprávok, najmä Dobšinského, ako sú prešpikované úľakmi, hororom, strašidlami, veď ani Janko a Marienka nie sú výnimkou, Červená čiapočka tiež nie je nevinná ako rozprávka (sme na to zvyknutí tak, že sme voči nim imúnni v zmysle - ako bolo, tak bude, alebo dobro zvíťazí, t. j. budúci neohraničený čas a tak čakáme na to dobro a to útrpné je stále v nás, keby bolo víťazí, išlo by o markantný rozdiel.)

Česi nemajú rozprávku bez čerta, a konečne som sa nedávno dozvedela od Maďarov žijúcich na juhu, oni ich majú založené na princípe, zvíťazí vždy prefíkanosť, lesť, okabátenie, archetyp líšky. "Jaká je liška? Drzá, prolhaná, podvodník a šejdíř. To jsou první věci které mne napadnou a vlastně je nemám ani důvod zpochybňovat. Ano, lišky jsou takové!"
http://vypravecstvi.blogspot.sk/2015/04/archetyp-lisky.html

Stojí to za zamyslenie, potom si pospomínajte na ľudí v našich polit. stranách a ich programy a postupy.
korela
12.03.18,20:34
Ak zmena, tak jedine prostredníctvom volieb.
http://www.noveslovo.sk/c/Vrazda_novinara_a_rekonstrukcia_statu

duves predčasné voľby vyhrá smer, potom kotlebovci, sas, oľano,most možno tam bude aj sns, ale ani jedni nezostavia vládu, nastúpi prezidentský systém, všetko v súlade s ústavou, ak vzniknú nepokoje , čo budú a intenzívne, vyhlásia stanné právo a viac sa voliť dlho nebude.
Neverím ficovcom, ale ani kiskovcom, nevidím tak čestného človeka, ktorému záleží viac na Slovensku ako na peniazoch.
Našli by sa, Petr Staněk, Július Binder, a určite aj ďalší. Pri každých voľbách sa pýtam, kde sú?
duves
12.03.18,20:41
Ak zmena, tak jedine prostredníctvom volieb.
http://www.noveslovo.sk/c/Vrazda_novinara_a_rekonstrukcia_statu

duves predčasné voľby vyhrá smer, potom kotlebovci, sas, oľano,most možno tam bude aj sns, ale ani jedni nezostavia vládu, nastúpi prezidentský systém, všetko v súlade s ústavou, ak vzniknú nepokoje , čo budú a intenzívne, vyhlásia stanné právo a viac sa voliť dlho nebude.
Neverím ficovcom, ale ani kiskovcom, nevidím tak čestného človeka, ktorému záleží viac na Slovensku ako na peniazoch.
Neverím, i ked (vid odpoved bjuty smisovi) je vždy taka možnosť. Ludia mu budu pucipajtášovať.


fico dnes o svojom zlepenci zlodejov a tunelárov eurofondov :

Vláda historického zmierenia sa rodila ako kompromis, aby ľudia na Slovensku mali vyššie mzdy, dôchodky, aby mali viac práce a aby si žili lepšie ako doteraz.
Ved on vie čo vraví. Ludia majú nízke mzdy a ficko ich presvedčí, že su vysoke. Kolke rodiny maju študentov, treba bubaky na internát, na cestovanie. A tu zrazu Ficko dava študentom cestovanie zadarmo. No nevolte ho.
korela
12.03.18,21:22
Ja osobne pochybujem, že by nepozvali znalca. https://www.flaw.uniba.sk/pracoviska/katedry/katedra-trestneho-prava-kriminologie-a-kriminalistiky/.
Vyšetrovatelia vedia v čom sa ocitli, nechce sa mi veriť, že by niečo podobné hrubo zanedbali. Je iba na nich, čo a prečo vypustia medzi ľudí.
Tiež tu nikto nevyštudoval kriminalistiku.
pmajap
12.03.18,21:34
duves ver že smer získa najviac hlasov, menej ako má v prieskumoch teraz, ale dosť na víťazstvo a najviac z tejto úplatkárskej kauzy získa Kotleba, takže jediná koalícia je Smer+ LSNS, inak vleklá politická kríza ako v ČR, lenže náš porošenko túži tiež vládnuť, vidíš to teraz a ústavný zákon mu povoľuje prevziať moc.
Korela, dvaja ľudia to neutiahnu, máme iný volebný systém a voľby asi za pol roka.
KoxXxo
12.03.18,22:00
korela
12.03.18,22:41
duves ver že smer získa najviac hlasov, menej ako má v prieskumoch teraz, ale dosť na víťazstvo a najviac z tejto úplatkárskej kauzy získa Kotleba, takže jediná koalícia je Smer+ LSNS, inak vleklá politická kríza ako v ČR, lenže náš porošenko túži tiež vládnuť, vidíš to teraz a ústavný zákon mu povoľuje prevziať moc.
Korela, dvaja ľudia to neutiahnu, máme iný volebný systém a voľby asi za pol roka.
Ja som nepísala iba o dvoch, a v súčasnosti je to už úplne jedno, kto v akom tričku vyhrá.
sito
13.03.18,04:52
duves ver že smer získa najviac hlasov, menej ako má v prieskumoch teraz, ale dosť na víťazstvo a najviac z tejto úplatkárskej kauzy získa Kotleba, takže jediná koalícia je Smer+ LSNS, inak vleklá politická kríza ako v ČR, lenže náš porošenko túži tiež vládnuť, vidíš to teraz a ústavný zákon mu povoľuje prevziať moc.
Korela, dvaja ľudia to neutiahnu, máme iný volebný systém a voľby asi za pol roka.

... , a v súčasnosti je to už úplne jedno, kto v akom tričku vyhrá.

Cieľ je dosiahnutý. Je jedno na koho a aký dopad bude mať výhra? Kto bude ten posledný? :D
Nandrolon
13.03.18,05:30
Ak zmena, tak jedine prostredníctvom volieb.
http://www.noveslovo.sk/c/Vrazda_novinara_a_rekonstrukcia_statu

duves predčasné voľby vyhrá smer, potom kotlebovci, sas, oľano,most možno tam bude aj sns, ale ani jedni nezostavia vládu, nastúpi prezidentský systém, všetko v súlade s ústavou, ak vzniknú nepokoje , čo budú a intenzívne, vyhlásia stanné právo a viac sa voliť dlho nebude.
Neverím ficovcom, ale ani kiskovcom, nevidím tak čestného človeka, ktorému záleží viac na Slovensku ako na peniazoch.
1. Smer bude mať najviac %, nad 20% - tí jeho voliči nevymrú od rána do večera a vzhľadom na odborné vyjadrenia typu Matovič a Nicholsonová sa voličská základňa môže ešte rozrásť, prípadne aspoň nahradí ten úbytok, ktorý pochopiteľne Smer bude mať
2. Nikto iný 20% nepresiahne
3. SAS, OĽANO, SME rodina, budú na tom +- rovnako, ešte sa tam možno vopchá KDH
4. Smer nebude schopný zostaviť vládu, prezident bude za to, aby tu vládla terajšia opozícia, aj keby mala byť zložená z 6-tich strán /okrem ĽSNS/, nakoľko aj on sám sympatizuje s opozíciou, tak nie je pre neho problém to z úzadia prezidentského úradu spolu so
sorošovskými radcami riadiť. Koniec koncom práve kvôli opozícii je prezident, nikto iný ho nepodporoval
5. Uvidíme ako to tu bude, slováci na občiansku vojnu nie sú dobre vyzbrojení strelnými zbraňami.

Jedno ma ale teší, že slniečkári nebudú mať vo voľbách výrazne viac %, preto "utrú huby". Zlepenec 5+ strán sa z dlhodobého hľadiska neosvedčí, stále budú vnútorné rozbroje a republika bude zaostávať.
6. Výsledok? Pracujúci sa budú mať rovnako, jedni hore od korýt odídu a druhí "hladní" prídu. Peniaze z rozpočtu budú naďalej utekať kade tade.
duves
13.03.18,05:35
Ved to, že čím viac stran bude v koalícii, tym väčšie možnosti rozkradať a poukazať, to my nie, to tí druhí!
bjuty smis
13.03.18,05:53
no...fico to skúsil s tým šorošom a rozbilo mu to vládu.....len pokračujte dalej :))
evidentne sa nepoučil zo scientologov, chrapúň bolševický

a kto sú zo súčasnej politickej scény slniečkári ?
podla čoho ich tam zaraduješ ??
duves
13.03.18,06:09
Najvyšší čas u nas vytvoriť novy system spravovania klúčových ministerstiev. To nemože byť v rukach jednej strany.
BXLmiami
13.03.18,06:32
Ak zmena, tak jedine prostredníctvom volieb.
http://www.noveslovo.sk/c/Vrazda_novinara_a_rekonstrukcia_statu

duves predčasné voľby vyhrá smer, potom kotlebovci, sas, oľano,most možno tam bude aj sns, ale ani jedni nezostavia vládu, nastúpi prezidentský systém, všetko v súlade s ústavou, ak vzniknú nepokoje , čo budú a intenzívne, vyhlásia stanné právo a viac sa voliť dlho nebude.
Neverím ficovcom, ale ani kiskovcom, nevidím tak čestného človeka, ktorému záleží viac na Slovensku ako na peniazoch.
Tiež si myslím.A o ten prezidentský systém hlavne ide-médiám aj iným.Pretože prezident podpíše všetko a dediny sa zaplnia.
bjuty smis
13.03.18,06:33
o tom rozhodnú volby....
Nandrolon
13.03.18,06:36
no...fico to skúsil s tým šorošom a rozbilo mu to vládu.....len pokračujte dalej :))
evidentne sa nepoučil zo scientologov, chrapúň bolševický

a kto sú zo súčasnej politickej scény slniečkári ?
podla čoho ich tam zaraduješ ??
Ja myslím, že každému aj tebe je to jasné, ktoré strany to sú. A na základe čoho ich tam časť spoločnosti zaraďuje? No predsa na základe ich názorov, vyjadrení, predkladaných návrhov zákonov a sympatizovania s určitými skupinami obyvateľstva.
Nandrolon
13.03.18,06:36
o tom rozhodnú volby....
Už sa teším na ne :-)
jar88
13.03.18,06:37
harakter roschodol:
https://www.youtube.com/watch?v=zr1LVSUMdMY

Parádna estráda.:D
Najviac ma pobavil, keď začal vysvetľovať, ako v skutočnosti funguje politická strana a že to nechápeme.
A nakoniec to celé zaklincoval odpoveďou na otázku, ako prebiehala republiková rada ich strany.
Bugárova odpoveď:
Nechali sme ich (delegátov) vykecať sa a potom sme im nechali náš návrh odhlasovať.:---
Možno to necitujem presne, ale určite v tom význame.
Ale veď čo už narobíme, je to také naše, slovenské.
BXLmiami
13.03.18,06:39
no...fico to skúsil s tým šorošom a rozbilo mu to vládu.....len pokračujte dalej :))
evidentne sa nepoučil zo scientologov, chrapúň bolševický

a kto sú zo súčasnej politickej scény slniečkári ?
podla čoho ich tam zaraduješ ??
Novinári.Myslím že ich hodne mrzí,že nemôžu kandidovať.
jar88
13.03.18,06:43
no...fico to skúsil s tým šorošom a rozbilo mu to vládu.....len pokračujte dalej :))
evidentne sa nepoučil zo scientologov, chrapúň bolševický

a kto sú zo súčasnej politickej scény slniečkári ?
podla čoho ich tam zaraduješ ??
Ja myslím, že každému aj tebe je to jasné, ktoré strany to sú. A na základe čoho ich tam časť spoločnosti zaraďuje? No predsa na základe ich názorov, vyjadrení, predkladaných návrhov zákonov a sympatizovania s určitými skupinami obyvateľstva.
Nuž mne to jasné nieje.
Slniečkara tu ešte nikto nedokázal zadefinovať tak, aby to nepasovalo aj na neho.
BXLmiami
13.03.18,06:48
Každý je čiastočne slniečkár.Naozajstným utečencom,ženám,deťom pomôcť treba,som za.Ale títo vojaci čo sa nasypali do EU-pozri zábery ked začal madarský plot ako automaticky začali veliť a koordinovať činnosť aby prekonali prekážku-tak toto sú vojaci a nie utečenci.Okamžitá reakcia všetkých novín v celej EU,informovanie uplne jednostranne,žiadne vybočenie,okamžitá reakcia Saudov že dajú peniaze Nemcom na 200 mešít-nie je to organizované?Jednoducho neverím.
jar88
13.03.18,06:51
o tom rozhodnú volby....
Myslím, že voľby tu nič podstatné nerozhodnú.
Teda v prípade, že nebudeme považovať za podstatné, kto bude a kto nebude pri válove.
---------------------------------
Žiadna terajšia strana nám totiž nebude vo voľbách ponúkať slobodu a právo na spravodlivosť.
Ale čo už, veď slovač o to ani nestojí.
Tweety
13.03.18,06:51
Ing. Ľubomír Janoška
13.03.18,06:52
no...fico to skúsil s tým šorošom a rozbilo mu to vládu.....len pokračujte dalej :))
evidentne sa nepoučil zo scientologov, chrapúň bolševický

a kto sú zo súčasnej politickej scény slniečkári ?
podla čoho ich tam zaraduješ ??
Ja myslím, že každému aj tebe je to jasné, ktoré strany to sú. A na základe čoho ich tam časť spoločnosti zaraďuje? No predsa na základe ich názorov, vyjadrení, predkladaných návrhov zákonov a sympatizovania s určitými skupinami obyvateľstva.
Tebe to je jasné, nám nie. Pre niekoho je slniečkár každý, kto nie je nacionálsocialista, pre niekoho je slniečkár havlovec, pre niekoho iného je to "eurohujer" a pre ďalšieho amerikanofil.
Buď daj nejakú definíciu alebo je to prázdny pojem, o ktorom nemá zmysel debatovať.
duves
13.03.18,06:55
Zlepenec z posledných volieb bol mačkopes ako vyšitý.
buchač
13.03.18,07:04
No vidíš, a ja som s myslela, že súdny lekár musí byť na mieste trestného činu a že by mal určiť čas smrti. Ale ty asi vieš viac. :)
Veď si vezmi...nájde sa mŕtvy jedinec v určitom štádiu post mortem.
Čo by zhodnotil súdny znalec na mieste činu ?
TRT !!!
Pitevňa je rozhodujúca.

Nevravím, že u nás sme na tom obhliadaní mŕtvych ešte dobre, nakoľko určité úkony urobí lekár....LEN lekár.
Sú krajiny, kde tieto úkony robí úrad koronera...a nemusí ísť vždy práve len o toho lekára.
Juraj, netušila som, že si už vyštudoval medicínu.........

Miluš...takže inak, darmo do mňa ideš s poddžubom.
Tieto rozumy nemám celkom z vlastnej hlavy...to aby jasno bolo.

Tu ide o iné...o skúsenosti a poznatky iných - zodpovednejších - a určite informovanejších, ako sú tu, na Porade. A títo vravia z vlastných skúseností, poznatkov a teda praxe.

A aj inak.
Prečo sa AŽ teraz ozval súdny znalec ? Prečo sa neozval skôr ?
Vieš o tom, že UDZS nastavil systém tak, že na obhliadky chodia znalci LEN v BA...a inde môžu chodiť aj tí bežní lekári ? A vieš, že prečo ? Skús sa opýtať dcéry, či bude vedieť...ale silne pochybujem.

A ešte aj inak ?
Súdny znalec sa ozval ?
No ozval sa aj pán prokurátor...prečo asi ? Prečo podal žalobu na Kaliho ?
Nech si odpovie každý sám....ALE takéto postupy sú na Západe základným kameňom vstupu do politiky, do vrcholovej politiky.

Doplnenie.

Ten súdny znalec je pomaly ako poniektoré celebrity...už je ho plno, už je z neho aj televízna hviezda. Ráno zapnem telku, he, a koho ja nevidím ?


Za chvíľu jeden otvorí chladničku a tam súdny znalec pitvá...;)

P.S.:
...a hajde do mňa.
jar88
13.03.18,07:06
Každý je čiastočne slniečkár. Naozajstným utečencom,ženám,deťom pomôcť treba,som za.Ale títo vojaci čo sa nasypali do EU-pozri zábery ked začal madarský plot ako automaticky začali veliť a koordinovať činnosť aby prekonali prekážku-tak toto sú vojaci a nie utečenci.Okamžitá reakcia všetkých novín v celej EU,informovanie uplne jednostranne,žiadne vybočenie,okamžitá reakcia Saudov že dajú peniaze Nemcom na 200 mešít-nie je to organizované?Jednoducho neverím.

Tak že každý normálny človek je vlastne slniečkar?
A čo tí ostatní neslniečkari, ako napríklad Nandrolon a spol., tí sú nenormálni?:D
jar88
13.03.18,07:13
Zlepenec z posledných volieb bol mačkopes ako vyšitý.

Jasné, že to bol mačkopes, rovnako ako aj ty.
Veď väčšina voličov sú mačkopsi. Každý chce vládu, ktorá bude občanom riadiť život tak, ako si to práve on predstavuje, ale jemu nie.
Oliwa
13.03.18,07:13
Zlepenec z posledných volieb bol mačkopes ako vyšitý.
A z nasledujúcich bude - patchwork...
jar88
13.03.18,07:17
No vidíš, a ja som s myslela, že súdny lekár musí byť na mieste trestného činu a že by mal určiť čas smrti. Ale ty asi vieš viac. :)
Veď si vezmi...nájde sa mŕtvy jedinec v určitom štádiu post mortem.
Čo by zhodnotil súdny znalec na mieste činu ?
TRT !!!
Pitevňa je rozhodujúca.

Nevravím, že u nás sme na tom obhliadaní mŕtvych ešte dobre, nakoľko určité úkony urobí lekár....LEN lekár.
Sú krajiny, kde tieto úkony robí úrad koronera...a nemusí ísť vždy práve len o toho lekára.
Juraj, netušila som, že si už vyštudoval medicínu.........

Miluš...takže inak, darmo do mňa ideš s poddžubom.
Tieto rozumy nemám celkom z vlastnej hlavy...to aby jasno bolo.

Tu ide o iné...o skúsenosti a poznatky iných - zodpovednejších - a určite informovanejších, ako sú tu, na Porade. A títo vravia z vlastných skúseností, poznatkov a teda praxe.

A aj inak.
Prečo sa AŽ teraz ozval súdny znalec ? Prečo sa neozval skôr ?
Vieš o tom, že UDZS nastavil systém tak, že na obhliadky chodia znalci LEN v BA...a inde môžu chodiť aj tí bežní lekári ? A vieš, že prečo ? Skús sa opýtať dcéry, či bude vedieť...ale silne pochybujem.

A ešte aj inak ?
Súdny znalec sa ozval ?
No ozval sa aj pán prokurátor...prečo asi ? Prečo podal žalobu na Kaliho ?
Nech si odpovie každý sám....ALE takéto postupy sú na Západe základným kameňom vstupu do politiky, do vrcholovej politiky.

Doplnenie.

Ten súdny znalec je pomaly ako poniektoré celebrity...už je ho plno, už je z neho aj televízna hviezda. Ráno zapnem telku, he, a koho ja nevidím ?


Za chvíľu jeden otvorí chladničku a tam súdny znalec pitvá...;)

P.S.:
...a hajde do mňa.

A čo ty? Ty si nepochopil, že si sa tu tými tvojimi múdrosťami úplne zosmiešnil?:D
Načo to zas rozmazávaš, veď tú chladničku neotváraj.;)
buchač
13.03.18,07:23
Každý je čiastočne slniečkár. Naozajstným utečencom,ženám,deťom pomôcť treba,som za.Ale títo vojaci čo sa nasypali do EU-pozri zábery ked začal madarský plot ako automaticky začali veliť a koordinovať činnosť aby prekonali prekážku-tak toto sú vojaci a nie utečenci.Okamžitá reakcia všetkých novín v celej EU,informovanie uplne jednostranne,žiadne vybočenie,okamžitá reakcia Saudov že dajú peniaze Nemcom na 200 mešít-nie je to organizované?Jednoducho neverím.

Tak že každý normálny človek je vlastne slniečkar?
A čo tí ostatní neslniečkari, ako napríklad Nandrolon a spol., tí sú nenormálni?:D

Výraz " tak že " sa píše spolu...asi takto nejako " takže ".
Vyjadruj sa k príspevku, keď si ho už citoval...a nie sa správa arogantne.

Ale ako sa do hory volá.....takže :
Ty si bol vraj utečenec. No aj tí imigranti sú slabý odvar voči tebe. Ešte som nepostrehol, aby sa nejaký z nich chcel prestrieľať cez hranice.
My sme normálni slniečkári...no ty si nenormálny slniečKÁR, ergo potencionálny vrah !
Tie iné "vlastnosti" ani nespomínam...ale povedzme, že zlodej, luhár....a aj psychicky narušený buzerant.
bjuty smis
13.03.18,07:23
no...fico to skúsil s tým šorošom a rozbilo mu to vládu.....len pokračujte dalej :))
evidentne sa nepoučil zo scientologov, chrapúň bolševický

a kto sú zo súčasnej politickej scény slniečkári ?
podla čoho ich tam zaraduješ ??
Ja myslím, že každému aj tebe je to jasné, ktoré strany to sú. A na základe čoho ich tam časť spoločnosti zaraďuje? No predsa na základe ich názorov, vyjadrení, predkladaných návrhov zákonov a sympatizovania s určitými skupinami obyvateľstva.
No absolutne mi to ni je jasne

Jedine smer....oni prijimaju utecencov....ostatni su proti

A ten blbecl poliacik a progresi ne slovensko max .2%....
bjuty smis
13.03.18,07:25
No vidíš, a ja som s myslela, že súdny lekár musí byť na mieste trestného činu a že by mal určiť čas smrti. Ale ty asi vieš viac. :)
Veď si vezmi...nájde sa mŕtvy jedinec v určitom štádiu post mortem.
Čo by zhodnotil súdny znalec na mieste činu ?
TRT !!!
Pitevňa je rozhodujúca.

Nevravím, že u nás sme na tom obhliadaní mŕtvych ešte dobre, nakoľko určité úkony urobí lekár....LEN lekár.
Sú krajiny, kde tieto úkony robí úrad koronera...a nemusí ísť vždy práve len o toho lekára.
Juraj, netušila som, že si už vyštudoval medicínu.........

Miluš...takže inak, darmo do mňa ideš s poddžubom.
Tieto rozumy nemám celkom z vlastnej hlavy...to aby jasno bolo.

Tu ide o iné...o skúsenosti a poznatky iných - zodpovednejších - a určite informovanejších, ako sú tu, na Porade. A títo vravia z vlastných skúseností, poznatkov a teda praxe.

A aj inak.
Prečo sa AŽ teraz ozval súdny znalec ? Prečo sa neozval skôr ?
Vieš o tom, že UDZS nastavil systém tak, že na obhliadky chodia znalci LEN v BA...a inde môžu chodiť aj tí bežní lekári ? A vieš, že prečo ? Skús sa opýtať dcéry, či bude vedieť...ale silne pochybujem.

A ešte aj inak ?
Súdny znalec sa ozval ?
No ozval sa aj pán prokurátor...prečo asi ? Prečo podal žalobu na Kaliho ?
Nech si odpovie každý sám....ALE takéto postupy sú na Západe základným kameňom vstupu do politiky, do vrcholovej politiky.

Doplnenie.

Ten súdny znalec je pomaly ako poniektoré celebrity...už je ho plno, už je z neho aj televízna hviezda. Ráno zapnem telku, he, a koho ja nevidím ?


Za chvíľu jeden otvorí chladničku a tam súdny znalec pitvá...;)

P.S.:
...a hajde do mňa.
Radsej bud rad, ze sme uz zmenili temu :)
buchač
13.03.18,07:37
Radsej bud rad, ze sme uz zmenili temu :)

Nemám problém v nej pokračovať...názory málokedy mením.
Takže som stále toho názoru, že súdny znalec len múti vodu. Prečo, to je iná otázka.

Prečítaj si ešte raz, čo som napísal Mile.
Ona sa ma pýta, či mám medicínske vzdelanie. Šak jasné, že nemám.
Opýtam sa teda aj inak.
Kto z Porady má ? Ja viem o dvoch...Estetic a BXL. Estetic sa nezúčastňuje debát. BXL, čo dá, tak má teda hlavu a pätu.
Dal som Mile aj iné otázky...neodpovedala.
Kto odpovie ?
Nandrolon
13.03.18,07:49
no...fico to skúsil s tým šorošom a rozbilo mu to vládu.....len pokračujte dalej :))
evidentne sa nepoučil zo scientologov, chrapúň bolševický

a kto sú zo súčasnej politickej scény slniečkári ?
podla čoho ich tam zaraduješ ??
Ja myslím, že každému aj tebe je to jasné, ktoré strany to sú. A na základe čoho ich tam časť spoločnosti zaraďuje? No predsa na základe ich názorov, vyjadrení, predkladaných návrhov zákonov a sympatizovania s určitými skupinami obyvateľstva.
No absolutne mi to ni je jasne

Jedine smer....oni prijimaju utecencov....ostatni su proti

A ten blbecl poliacik a progresi ne slovensko max .2%....
A čo tak iné akcie podporované slniečkármi - ako LGBTI akcie, dúhové pochody, podpora registrovaných partnerstiev, povolenie malého množstva návykových látok, podporovanie ruských sankcií, podporovanie multikulti, postupné podporovanie adopcií rodičom rovnakého pohlavia a iné???
Pojem slniečkár sa nevzťahuje iba na utečencov, preto okrem tej 1. vety aj súhlasím s príspevkom BXL.
jar88
13.03.18,07:50
Radsej bud rad, ze sme uz zmenili temu :)

Nemám problém v nej pokračovať...názory málokedy mením.
Takže som stále toho názoru, že súdny znalec len múti vodu. Prečo, to je iná otázka.

Prečítaj si ešte raz, čo som napísal Mile.
Ona sa ma pýta, či mám medicínske vzdelanie. Šak jasné, že nemám.
Opýtam sa teda aj inak.
Kto z Porady má ? Ja viem o dvoch...Estetic a BXL. Estetic sa nezúčastňuje debát. BXL, čo dá, tak má teda hlavu a pätu.
Dal som Mile aj iné otázky...neodpovedala.
Kto odpovie ?

No jasné, že súdny znalec iba múti vodu.:D
Taký názor, ako máš ty, mali aj vyšetrovatelia rôznych mafiánov. Veď načo znalcov, načo podrobne, dôkladne a hlavne zákonne postupovať, keď im POLICAJTOM je to úplne jasné a logické.
Je to zlodej, vrah, mafián a treba ho zatvoriť.
Len akosi im nedochádzalo, prečo ich tí "neschopní" sudcovia tak často púšťajú na slobodu. Neraz si sa tu aj ty v týchto dimenziách nad nimi "spravodlivo" odbavoval.:---
jar88
13.03.18,07:52
Nandrolon,
zabudol si spomenúť tie Sorošovské mimovládky.
BXLmiami
13.03.18,08:01
No v oblasti obhliadania sa čaká na kolosálny prús**,pretože inak to dopadnúť nemôže.Pozrite stránky UDZS vo Vašej lokalite,kto je vypísaný na obhliadky a posúdte sami čo je to za fraška.No a na vine budú lekári,kto iný,že ano.
misomiso
13.03.18,08:37
Ak zmena, tak jedine prostredníctvom volieb.
http://www.noveslovo.sk/c/Vrazda_novinara_a_rekonstrukcia_statu

duves predčasné voľby vyhrá smer, potom kotlebovci, sas, oľano,most možno tam bude aj sns, ale ani jedni nezostavia vládu, nastúpi prezidentský systém, všetko v súlade s ústavou, ak vzniknú nepokoje , čo budú a intenzívne, vyhlásia stanné právo a viac sa voliť dlho nebude.
Neverím ficovcom, ale ani kiskovcom, nevidím tak čestného človeka, ktorému záleží viac na Slovensku ako na peniazoch.
1. Smer bude mať najviac %, nad 20% - tí jeho voliči nevymrú od rána do večera a vzhľadom na odborné vyjadrenia typu Matovič a Nicholsonová sa voličská základňa môže ešte rozrásť, prípadne aspoň nahradí ten úbytok, ktorý pochopiteľne Smer bude mať
2. Nikto iný 20% nepresiahne
3. SAS, OĽANO, SME rodina, budú na tom +- rovnako, ešte sa tam možno vopchá KDH
4. Smer nebude schopný zostaviť vládu, prezident bude za to, aby tu vládla terajšia opozícia, aj keby mala byť zložená z 6-tich strán /okrem ĽSNS/, nakoľko aj on sám sympatizuje s opozíciou, tak nie je pre neho problém to z úzadia prezidentského úradu spolu so
sorošovskými radcami riadiť. Koniec koncom práve kvôli opozícii je prezident, nikto iný ho nepodporoval
5. Uvidíme ako to tu bude, slováci na občiansku vojnu nie sú dobre vyzbrojení strelnými zbraňami.

Jedno ma ale teší, že slniečkári nebudú mať vo voľbách výrazne viac %, preto "utrú huby". Zlepenec 5+ strán sa z dlhodobého hľadiska neosvedčí, stále budú vnútorné rozbroje a republika bude zaostávať.
6. Výsledok? Pracujúci sa budú mať rovnako, jedni hore od korýt odídu a druhí "hladní" prídu. Peniaze z rozpočtu budú naďalej utekať kade tade.

Ano, presne tak, iba si zabudol spomenut, ze sem zacnu prudit migranti, ze zacne SR davat ovela viac na zbrojenie a pod. No tiez nie su veci, ktore by neovplyvnovali zivotnu uroven beznych ludi. Samozrejme, ze nas to vsetkych zasiahne.
duves
13.03.18,08:39
Lebo na námestiach sa dajú zlé veci povaliť. Ale len vo vláde a parlamente sa dajú dobré veci postaviť.
tento Beblavy ešte može byť ta posledná slamka
https://komentare.hnonline.sk/komentare/1709760-doba-kesu-sa-skoncila-co-ju-vymeni
misomiso
13.03.18,08:42
Sa naseriem a zdrhnem do Ruska ak bude najhorsie, mam tam zopar priatelov, takze myslim, ze mam kam ist. Este by sa mozno naslo zopar aj inych krajin na svete, kde by sa dalo v pohode zit, len v niektorych je problem s jazykovou barierou, to uz by som musel byt naozaj prinuteny, aby som sa zacal ucit na stare kolena celkom odlisny jazyk... Australia by mohla byt v pohode, nebyt tam tych krokodilov, budem musiet zacat o tom uvazovat.
Nandrolon
13.03.18,08:45
Ak zmena, tak jedine prostredníctvom volieb.
http://www.noveslovo.sk/c/Vrazda_novinara_a_rekonstrukcia_statu

duves predčasné voľby vyhrá smer, potom kotlebovci, sas, oľano,most možno tam bude aj sns, ale ani jedni nezostavia vládu, nastúpi prezidentský systém, všetko v súlade s ústavou, ak vzniknú nepokoje , čo budú a intenzívne, vyhlásia stanné právo a viac sa voliť dlho nebude.
Neverím ficovcom, ale ani kiskovcom, nevidím tak čestného človeka, ktorému záleží viac na Slovensku ako na peniazoch.
1. Smer bude mať najviac %, nad 20% - tí jeho voliči nevymrú od rána do večera a vzhľadom na odborné vyjadrenia typu Matovič a Nicholsonová sa voličská základňa môže ešte rozrásť, prípadne aspoň nahradí ten úbytok, ktorý pochopiteľne Smer bude mať
2. Nikto iný 20% nepresiahne
3. SAS, OĽANO, SME rodina, budú na tom +- rovnako, ešte sa tam možno vopchá KDH
4. Smer nebude schopný zostaviť vládu, prezident bude za to, aby tu vládla terajšia opozícia, aj keby mala byť zložená z 6-tich strán /okrem ĽSNS/, nakoľko aj on sám sympatizuje s opozíciou, tak nie je pre neho problém to z úzadia prezidentského úradu spolu so
sorošovskými radcami riadiť. Koniec koncom práve kvôli opozícii je prezident, nikto iný ho nepodporoval
5. Uvidíme ako to tu bude, slováci na občiansku vojnu nie sú dobre vyzbrojení strelnými zbraňami.

Jedno ma ale teší, že slniečkári nebudú mať vo voľbách výrazne viac %, preto "utrú huby". Zlepenec 5+ strán sa z dlhodobého hľadiska neosvedčí, stále budú vnútorné rozbroje a republika bude zaostávať.
6. Výsledok? Pracujúci sa budú mať rovnako, jedni hore od korýt odídu a druhí "hladní" prídu. Peniaze z rozpočtu budú naďalej utekať kade tade.

Ano, presne tak, iba si zabudol spomenut, ze sem zacnu prudit migranti, ze zacne SR davat ovela viac na zbrojenie a pod. No tiez nie su veci, ktore by neovplyvnovali zivotnu uroven beznych ludi. Samozrejme, ze nas to vsetkych zasiahne.

Nedá sa všetko obsiahnuť v jednom príspevku. Na zbrojenie a služby s ním spojené pôjde tým viac peňazí, čím viac budú masy ľudí nespokojné.
kukučka
13.03.18,08:46
Nehovoriac o školstve...
Nandrolon
13.03.18,08:48
Lebo na námestiach sa dajú zlé veci povaliť. Ale len vo vláde a parlamente sa dajú dobré veci postaviť.
tento Beblavy ešte može byť ta posledná slamka
https://komentare.hnonline.sk/komentare/1709760-doba-kesu-sa-skoncila-co-ju-vymeni
Veď ten sa už s otcom mal tú česť predviesť...
Alebo už dá čestné pionierske, že už nebude tunelovať v prípade ak by bol pri moci?
jar88
13.03.18,09:11
Sa naseriem a zdrhnem do Ruska ak bude najhorsie, mam tam zopar priatelov, takze myslim, ze mam kam ist. Este by sa mozno naslo zopar aj inych krajin na svete, kde by sa dalo v pohode zit, len v niektorych je problem s jazykovou barierou, to uz by som musel byt naozaj prinuteny, aby som sa zacal ucit na stare kolena celkom odlisny jazyk... Australia by mohla byt v pohode, nebyt tam tych krokodilov, budem musiet zacat o tom uvazovat.

To Rusko ti vyhovárať nebudem. Fasa nápad.:)
No a ak by tu bolo ozaj najhoršie (akási demokracia), mohol by si si tam pozvať aj ostatných tebe podobných.
-------------------------------
Veď penziu, rovnako ako výsluhu by tam zamenili za rublíky a sú tam z nich boháči. Čosi ako Nemec na slovensku.:D
PS:
Ty naozaj po dnešný deň nechápeš, prečo sme tu mali Fica a Mečiara?
jar88
13.03.18,09:21
No že daj jednu z tých krajín, kde by sa dalo v pohode žiť.:)
----------------
Teda bez tých krokodílov a napríklad aj panterov, púm, tigrov, žralokov a škorpiónov, hadov a pavúkov a tak podobne.
duves
13.03.18,09:55
Teda bez tých krokodílov a napríklad aj panterov, púm, tigrov, žralokov a škorpiónov, hadov a pavúkov a tak podobne.
Ale aby to bolo bez teba, aby si neotravoval slušných a vzdelaných ludí na fórach.
jar88
13.03.18,10:07
Lebo na námestiach sa dajú zlé veci povaliť. Ale len vo vláde a parlamente sa dajú dobré veci postaviť.
tento Beblavy ešte može byť ta posledná slamka
https://komentare.hnonline.sk/komentare/1709760-doba-kesu-sa-skoncila-co-ju-vymeni

A to v akom smere? Teraz bude on tvorcom tej tretej vlny mečiarizmu?
Tretia vlna mečiarizmu
Okrem slušnosti a odhodlanosti však potrebujeme aj odbornosť, lebo problémom Slovenska nie sú len Robert Fico s Robertom Kaliňákom. Fico bol nástupcom Vladimíra Mečiara a veľa od neho prebral. Ak zásadne nezmeníme systém, príde ďalší ficomečiar a s miernou obmenou pôjde rovnako ďalej.

Politické strany, polícia, štátna správa, ale aj médiá – toto všetko potrebuje personálnu očistu, ale najmä systémovú zmenu, ktorá zabráni komukoľvek privlastniť si štát. Aj keď to niekedy znie dobre, štát nemôže byť nástroj podnikania a nemá byť spravovaný ako biznis. Za 25 rokov od vzniku samostatného Slovenska sa toho udialo dosť. Poučme sa tentoraz dôsledne, aby sme o 10 rokov nebojovali s treťou vlnou mečiarizmu.
Myslím, že som nič neprehliadol, ale akosi som sa od neho nedozvedel o akej to systémovej zmene vlastne uvažuje.
V čom asi môže spočívať tá mierna obmena systému? Že by v nejakom miernom znížení daní a odvodov? Napríklad o pol percenta?
Aká že systémová zmena zabraňuje privlastniť si štát? To myslí návrat k rešpektovaniu našej ústavy a zmene všetkých zákonov? Asi nie. Skôr to bude len v rovine zmeny nimi používanej rétoriky a v spravodlivejšom prerozdeľovaní. To znamená, nenahráme to starým harcovníkom, ale staronovým a prípadne aj niečo úplne novým. Rozumej našim.
------------------------------------------
Tak sa mi zdá, že našim voličom to bude stačiť a za pár rokov tu budeme mať štvrtú vlnu mečiarizmu.
Slovač je už raz taká. Slovač nestojí o svoje, Slovač potrebuje to iné, cudzie.
bjuty smis
13.03.18,10:13
Dnes je to tu s tym šorošom nejake slabe....
Nespite!
jar88
13.03.18,10:13
Teda bez tých krokodílov a napríklad aj panterov, púm, tigrov, žralokov a škorpiónov, hadov a pavúkov a tak podobne.
Ale aby to bolo bez teba, aby si neotravoval slušných a vzdelaných ludí na fórach.

Slušných a vzdelaných?
To akože teba, ktorý ešte stále verí na Soroša a na peniaze zo vzduchu?
Čítal som veľa konšpiračných vebov, na ktoré si sa odvolával, ale že by to prispelo k mojej vzdelanosti som zatiaľ nepostrehol. Jediné, čo som tam získal, je vedomosť, že je mnoho sprostostí, ale pravda iba jedna.
jar88
13.03.18,10:15
Dnes je to tu s tym šorošom nejake slabe....
Nespite!

Už som mu ho tam dal.:D
Nandrolon
13.03.18,10:19
Dnes je to tu s tym šorošom nejake slabe....
Nespite!

Už som mu ho tam dal.:D
Že sa nehanbíš! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))
bjuty smis
13.03.18,10:30
Akurat zrebovali maturitne temy...

A načo je sloboda,ak nie na to, aby si sa angažoval?


Tie 18 r. decka to daju iste lepsie,ako šoros- slnieckarskofobi tu z dišputy..
Nandrolon
13.03.18,10:36
Akurat zrebovali maturitne temy...

A načo je sloboda,ak nie na to, aby si sa angažoval?


Tie 18 r. decka to daju iste lepsie,ako šoros- slnieckarskofobi tu z dišputy..
Ale ste nasratí, keď vám tu poukáže niekto na Soroša.
Keď som videl minule Galka ako zosmiešňuje ľudí spomínajúcich Soroša, tak práve vtedy u mňa prerazil dno. Normálne mu mal niekto aspoň do FB napísať, že nech si priloží k hlave nejakú 88 ročnú pištoľ a stlačí spúšť, však hádam sa nebude takého šrotu hrdzavého ešte báť :-))) Len ten pochopí túto vetu, kto videl tú tlačovku na TA3. Dopredu uvádzam, že vysvetľovať to tu nejdem.

Ale som rád, že Soroš má už 88 rokov. Lebo tie organizácie budú ešte zotrvačnosťou po jeho smrti pokračovať, ale pomaličky pôjdu do stratena. Samospád vždy funguje iba určité obdobie, nikdy nie nekonečno.
buchač
13.03.18,10:45
No v oblasti obhliadania sa čaká na kolosálny prús**,pretože inak to dopadnúť nemôže.Pozrite stránky UDZS vo Vašej lokalite,kto je vypísaný na obhliadky a posúdte sami čo je to za fraška.No a na vine budú lekári,kto iný,že ano.
Viď vyššie,čo som spomínal pri reakcii na Miluš. Presne to som spomenul, ten UDZS.

Blavácki znalci si vydupali, aby na tie obhliadky chodili len oni.
Ide o to, že do tej doby každý lekár posielal vzorky na ich pitevňu...a oni proste nestíhali makať.

A to, čo spomínajú ostatní...že forenzné dôkazy ?
Šak lekár (a to každý) zhodnotí strelné usmrtenie v podstate na prvý pohľad. Jedine, ak by páchateľ svoju obeť najprv otrávil jedom a potom picol. ;)
Aké forenzné dôkazy by znalec chcel ? Príde zhodnotí a ide na pitevňu...lebo na mieste činu by len zavadzal.

Otázka.
Prečo nechodia súdny znalci ku dopravným nehodám, prípadne k (nazvem obyčajným) úmrtiam...?
Lebo medveď...???


...a nie, nie som lekár ;)...ja si len tak uvažujem nad konaním daného znalca, o nič iné nejde. :)
Tweety
13.03.18,10:58
duves
13.03.18,11:00
A je to tu : https://www.cas.sk/clanok/668533/antonina-vadalu-zatkli-europsky-zatykac-za-toto-ho-taliani-zenu-pred-sud/
Jedna lastovička jar nerobí.
Lebo by ma zaujimalo, kolko takych tu na slovensku kradne a robí kriminalitu.
buchač
13.03.18,11:03
A je to tu : https://www.cas.sk/clanok/668533/antonina-vadalu-zatkli-europsky-zatykac-za-toto-ho-taliani-zenu-pred-sud/
...a čo takéé ???

Že Nový čas vydal MIMORIADNU SPRÁVU ?
Pche...obsah o dvoch veciach.
jar88
13.03.18,11:04
Akurat zrebovali maturitne temy...

A načo je sloboda,ak nie na to, aby si sa angažoval?


Tie 18 r. decka to daju iste lepsie,ako šoros- slnieckarskofobi tu z dišputy..
Ale ste nasratí, keď vám tu poukáže niekto na Soroša.
Keď som videl minule Galka ako zosmiešňuje ľudí spomínajúcich Soroša, tak práve vtedy u mňa prerazil dno. Normálne mu mal niekto aspoň do FB napísať, že nech si priloží k hlave nejakú 88 ročnú pištoľ a stlačí spúšť, však hádam sa nebude takého šrotu hrdzavého ešte báť :-))) Len ten pochopí túto vetu, kto videl tú tlačovku na TA3. Dopredu uvádzam, že vysvetľovať to tu nejdem.

Ale som rád, že Soroš má už 88 rokov. Lebo tie organizácie budú ešte zotrvačnosťou po jeho smrti pokračovať, ale pomaličky pôjdu do stratena. Samospád vždy funguje iba určité obdobie, nikdy nie nekonečno.

Aj keď neviem o kom si myslíš, že je nasratý, spýtam ťa sa prečo?
Prečo si myslíš, že to niekoho vie nasrať.
-----------------------------------------
Ja osobne nejakého Soroša nemusím, ale ak dáva vlastné peniaze bezvýznamným ľuďom (bezvýznamných v tom zmysle, že nemajú peniaze na presadenie svojich myšlienok a nápadov) a tým im umožní nejako sa v spoločnosti presadiť, tak to považujem iba za dobré.
Pritom naozaj nezáleží na tom, čo si ľudia, ako ty o tom myslia. Dokonca je vedľajšie a nezaujímavé aj to, čo si o tom píše nejaký novinár, vláda, alebo aj planetárna vláda.
Ak tá činnosť mimovládky nieje trestná, je vždy len užitočná. Tak že nasratý môžeš byť len ty.:)
pmajap
13.03.18,11:05
jar88 Soros je bábka ktorá míňa rotchildove peniaze na udržanie nadvlády anglosasov a dolára vo svete, nie je dôležitý fenomén sorosa, ale kto za tým je
.Tu sa podľa ich scénára kopíruje Ukrajina ( v celej Európe), financujú liberálov, ktorí majú extrémne protinárodné požiadavky ( zrušenie dôchodkov-Sulík, LGBT, migranti...) a tým umožňujä vznik ultrapravicových národných strán. V štátoch vzniká napätie, pôda pre občiansku vojnu, a môžu prevziať moc cez prezidenta. Porošenko nie je volený, len dosadený. U nás je volený.
Druhá partia sú globalisti, chcú vytvoriť euro-ázijské spoločenstvo, a eu aj s Ruskom.

Ak si myslíš, že ty rozhoduješ o svojej budúcnosti tak sa veľmi mýliš.
Nandrolon
13.03.18,11:10
Jar88 ho prezentuje ako ľudomila, ktorý dáva ľuďom/agentúram svoje vlastné peniaze bez akejkoľvek protihodnoty, teda nezištne.
Jar88 - choď si dať predpísať nové lieky.
korela
13.03.18,11:16
Ešte by som dala do pozornosti, ak to niekomu uniklo, kto vytvára kráľovský rod VB. Prečo sa nachádzajú takmer denne na stránkach tlače? Kedysi bežní ľudia nemali voľný prístup k informáciám.
Ľudia sú slepí, nevedomí, naivní.
bjuty smis
13.03.18,11:18
jar88 Soros je bábka ktorá míňa rotchildove peniaze na udržanie nadvlády anglosasov a dolára vo svete, nie je dôležitý fenomén sorosa, ale kto za tým je
.Tu sa podľa ich scénára kopíruje Ukrajina ( v celej Európe), financujú liberálov, ktorí majú extrémne protinárodné požiadavky ( zrušenie dôchodkov-Sulík, LGBT, migranti...) a tým umožňujä vznik ultrapravicových národných strán. V štátoch vzniká napätie, pôda pre občiansku vojnu, a môžu prevziať moc cez prezidenta. Porošenko nie je volený, len dosadený. U nás je volený.
Druhá partia sú globalisti, chcú vytvoriť euro-ázijské spoločenstvo, a eu aj s Ruskom.

Ak si myslíš, že ty rozhoduješ o svojej budúcnosti tak sa veľmi mýliš.
Sulik chce zrusit dochodky a chce migrantov...ty si pri zmysloch???
jar88
13.03.18,11:21
A je to tu : https://www.cas.sk/clanok/668533/antonina-vadalu-zatkli-europsky-zatykac-za-toto-ho-taliani-zenu-pred-sud/
...a čo takéé ???

Že Nový čas vydal MIMORIADNU SPRÁVU ?
Pche...obsah o dvoch veciach.

Ty sa fakt nezaprieš. Tliachaš a tliachaš a naviac si myslíš, že ťa tu majú za znalého.:--- Naozaj si smiešny rovnako, pri tom spomenutí autonehody bez prizvaného súdneho lekára. Vraj prečo?:D
--------------------------------
Vraj obsah o dvoch veciach.
O akých dvoch veciach? To už akosi napísať nevieš.;)
korela
13.03.18,11:22
Dnes je to tu s tym šorošom nejake slabe....
Nespite!

Už som mu ho tam dal.:D
Že sa nehanbíš! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))
Keďže v tomto období sa vyskytuje priveľa náhod, tak mi napadlo, či aj ten Bugy nenavšívil Sorosa. Lebo ten ak sa do niečoho zahryzne, nepustí. Pod lampou býva tma.
Nandrolon
13.03.18,11:23
korela
13.03.18,11:25
Dokáže tu niekto povedať, čo ostalo ešte na Slovensku najcennejšie vzhľadom najmä pre budúce generácie? Týmto smerom nikto neuvažuje, prečo je tu taký "rozruch " a záujem?
Oliwa
13.03.18,11:31
Voda, pôda, poloha. Prečo sa nazdávaš, že nikto neuvažuje - okrem Teba...
jar88
13.03.18,11:31
Jar88 ho prezentuje ako ľudomila, ktorý dáva ľuďom/agentúram svoje vlastné peniaze bez akejkoľvek protihodnoty, teda nezištne.
Jar88 - choď si dať predpísať nové lieky.

Samozrejme že máš selektívne chápanie, je ti akosi dané.
Písal som predsa, že to robí so zámerom a má na tom aj poriadny zisk. Len tebe pri zmienke o zisku príde na myseľ iba zisk v súvislosti s financiami, ale akosi ti nevie docvaknúť, že zisk môže súvisieť aj s vedomosťami, informáciami a podobne. No a v konečnom dôsledku to vždy prinesie aj ten svoj finančný efekt.:)
misomiso
13.03.18,11:33
Sa naseriem a zdrhnem do Ruska ak bude najhorsie, mam tam zopar priatelov, takze myslim, ze mam kam ist. Este by sa mozno naslo zopar aj inych krajin na svete, kde by sa dalo v pohode zit, len v niektorych je problem s jazykovou barierou, to uz by som musel byt naozaj prinuteny, aby som sa zacal ucit na stare kolena celkom odlisny jazyk... Australia by mohla byt v pohode, nebyt tam tych krokodilov, budem musiet zacat o tom uvazovat.

To Rusko ti vyhovárať nebudem. Fasa nápad.:)
No a ak by tu bolo ozaj najhoršie (akási demokracia), mohol by si si tam pozvať aj ostatných tebe podobných.
-------------------------------
Veď penziu, rovnako ako výsluhu by tam zamenili za rublíky a sú tam z nich boháči. Čosi ako Nemec na slovensku.:D
PS:
Ty naozaj po dnešný deň nechápeš, prečo sme tu mali Fica a Mečiara?
Ak by tu "hrozila" demokracia, namal by som dovod uvazovat o odchode. Bohuzial prave opak je pravdou. Ked v starom Grecku "vymysleli" demokraciu, nikto neratal s takou eventualitou, ze sa niekedy niekto moze stat takym bohatym, ze si bude moct kupit vsetky hlavne media a 95% novinarov po celom svete. To je dost skrt cez rozpocet tej skvelej idey, ktora sa vola demokracia... Je ti na prd, ze drzis v ruke hlasovaci listok pri volbach, ked si pred tym dostal iba skreslene a zavadzujce informacie.
pmajap
13.03.18,11:41
jar88 Soros je bábka ktorá míňa rotchildove peniaze na udržanie nadvlády anglosasov a dolára vo svete, nie je dôležitý fenomén sorosa, ale kto za tým je
.Tu sa podľa ich scénára kopíruje Ukrajina ( v celej Európe), financujú liberálov, ktorí majú extrémne protinárodné požiadavky ( zrušenie dôchodkov-Sulík, LGBT, migranti...) a tým umožňujä vznik ultrapravicových národných strán. V štátoch vzniká napätie, pôda pre občiansku vojnu, a môžu prevziať moc cez prezidenta. Porošenko nie je volený, len dosadený. U nás je volený.
Druhá partia sú globalisti, chcú vytvoriť euro-ázijské spoločenstvo, a eu aj s Ruskom.

Ak si myslíš, že ty rozhoduješ o svojej budúcnosti tak sa veľmi mýliš.
Sulik chce zrusit dochodky a chce migrantov...ty si pri zmysloch???

prečítaj si a šúchaj nohami :

Napísala JUDr. Emília Kršíková

Superhrubá mzda je len prvý krok Sulíkovho
„scenára“. Ďalšími krokmi majú byť:
– platenie odvodov samotnými zamestnancami (teda
už nie cez mzdovú učtáreň zamestnávateľa.
– zdobrovoľnenie platenia odvodov na sociálne a
zdravotné poistenie, ktorého dôsledkom (a to je viac
ako isté) bude:
> neplatenie odvodov väčšiny aktívneho
obyvateľstva;
> následkom toho sa absolútne zrúti systém
sociálneho poistenia, pretože do Sociálnej
poisťovne nebude plynúť dostatok peňazí
potrebných na každomesačné vyplácanie
dôchodkov.
> Štát ale garantuje solventnosť Sociálnej poisťovne,
takže by to mal dorovnať. Pri tak vysokom výpadku
odvodov však štátna kasa by na to nemala – ak by
dorovnala takýto vysoký deficit, zrútili by sa
absolútne štátne financie, čo by viedlo k štátnemu
bankrotu; preto má Sulík vymyslený ďalší krok:
> Zrušenie sociálneho poistenia ako štátom
garantovaného systému sociálneho zabezpečenia.
Keďže Ústava SR garantuje občanom sociálne
zabezpečenie v chorobe a starobe, vymysleli
Sulíkovci ďalší „geniálny“ krok:
Namiesto dôchodku bude dostávať každý občan SR
– bez ohľadu na výšku príjmov- tzv. „odvodový
bonus“ , čo je v podstate štátna sociálna dávka v
sume 113 eur!
Spolu so zavedením odvodového bonusu však zruší
všetky štátne sociálne dávky (napr. prídavky na deti,
materské dávky, sirotské dôchodky, príspevky na
bývanie, podporu v hmotnej núdzi, ) ale aj všetky
druhy plnení , ktoré teraz vypláca sociálna poisťovňa
(starobné, invalidné, sirotské a vdovské dôchodky,
podporu v nezamestnanosti, úrazovú rentu a pod.).
Ak sa utešujete, že vy už dostávate starobný
dôchodok a vás sa to netýka, ste na omyle: ak
nebude každý mesiac plynúť dostatok finančných
prostriedkov do Sociálnej poisťovne (odvody),
nebude z čoho dôchodky vyplácať.
(Keď s týmito nápadmi prišiel Sulík v roku 2006 na
MPSVR, kde som vtedy bola štátnou tajomníčkou,
pýtala som sa ho, ako chce riešiť sociálne
zabezpečenie ľudí, ktorí nemôžu pracovať (starí,
invalidi, chorí, nezamestnaní, deti). arogantne
odvetil, že to už nie je jeho problém, že si mali šetriť
po celý život).
Následne budú finanční žraloci (súkromné komerčné
poisťovne) lákať ľudí, aby sa komerčne poistilibudú
im spievať ľúbivé šlágre o švajčiarskych
dôchodkoch a podobné nezmysly. V skutočnosti
pôjde len o dobre premyslený obchod finančníkov
založený na pyramídovej hre. No „blbý a dôverčivý“
národ im na to zaiste naletí.
V zdravotníctve bude zrušenie povinného
zdravotného poistenia znamenať zastavenie
financovania nemocníc, polikliník a iných
poskytovateľov zdravotnej starostlivosti terajšími
zdravotnými poisťovňami (tieto okamžite zmenia
svoje produkty a budú ponúkať komerčné zdravotné
poistenia v skutočnosti už aj sú komerčnými
poisťovňami, aj keď prevažne hospodária s
verejnými zdrojmi, t. j. s tým, čo im každý mesiac
odvádzame).
Následnú neschopnosť poskytovateľov zdravotnej
starostlivosti prežiť enormné zadlženie znamená ich
okamžitú exekúciu a predaj do súkromných rúk
opäť finančných žralokov typu Penta (preto sa aj
pripravuje premena verejných nemocníc na
obchodné spoločnosti, aby sa otvorila cesta k
exekúciám už aj dnes zadlžených nemocníc).
Všetky tieto kroky znamenajú absolútny krach
verejného zdravotníctva hneď na začiatku, čo
povedie k urýchleniu privatizácie zvyšku
zdravotníckych zariadení a k zavedeniu úplného
hradenia celej zdravotnej starostlivosti. Následne
začnú tí istí finanční žraloci lákať ľudí na súkromné
komerčné zdravotné poistenie – ale POZOR: poistia
výlučne mladých a zdravých ľudí – ľudí 50+ a tých,
ktorí už majú nejakú chorobu vôbec nepoistia. no aj
tí šťastlivci, ktorých poistili, sa nevyhnú sklamaniu,
ak ochorejú chorobou, ktorá vyžaduje nákladnú
liečbu, pr etože ani komerčná poisťovňa im celú
liečbu neuhradí – bude mať svoje vnútorné
dokumenty o limitoch úhrad.
POZNÁMKA: už dnes sa finanční žraloci
prostredníctvom nastrčených ľudí v zdravotných
poisťovniach a na Ministerstve zdravotníctva, ale aj
u niektorých zriaďovateľov (najmä VÚC) usilujú
dostať nemocnice do krachu tým, že im nedávajú
dosť financií ; je to preto, aby tieto po transformácii
na akciové (čiže obchodné ) spoločnosti išli
urýchlene do krachu a aby ich potom PENTA a
podobní žraloci čo najlacnejšie skúpili. Následne
zrušia „nelukratívne“ oddelenia a zavedú vysoké
platby za liečbu (pozor: nielen za lieky, ale aj za
vyšetrenie a ošetrenie) bez toho, aby riešili problém,
kde a hlavne za čo sa budú bežn&iacut e; ľudia
liečiť!
> Suma sumárum: len naozaj bohatí – miliardári
(zlodeji, ktorí rozkradli tento štát a špekulanti) budú
mať na platenie liečby. Avšak tí nebudú potrebovať
naše kliniky – pôjdu za svoje peniaze do
Švajčiarska.
> Kto neverí, nech si preštuduje Sulíkove knihy o
odvodovom bonuse; pozor: treba ich však čítať v
kontexte na súčasný systém sociálneho
zabezpečenia a systém zdravotnej starostlivosti.
> Priatelia, skúste si položiť otázky:
Máte toľko peňazí, by ste si z nich dokázali
zabezpečiť prostriedky na dožitie v starobe, chorobe
a v prípadnej strate zamestnania? A ak máte dosť
našetrené, ste si istí, akú skutočnú hodnotu budú
mať tieto úspory o 5-15-20 rokov pri súčasných
turbulenciách na svetových finančných trhoch, ktoré
ako predpovedajú odborníci budú najmenej 20
rokov permanentné?
> Máte toľko peňazí, aby ste si v prípade vážnej
choroby alebo operácie mohli zaplatiť finančne
náročné liečby či medicínske zákroky? Viete vôbec,
koľko taká liečba stojí, že to môže byť rádovo
niekoľko miliónov korún?
> Nemá tento scenár nezodpovedného šialenca
znaky genocídy tentokrát už nielen najslabších
sociálnych vrstiev, ale aj strednej vrstvy??
S pozdravom
JUDr. Emília Kršíková
duves
13.03.18,12:05
bjuty smis
13.03.18,12:06
Dokáže tu niekto povedať, čo ostalo ešte na Slovensku najcennejšie vzhľadom najmä pre budúce generácie? Týmto smerom nikto neuvažuje, prečo je tu taký "rozruch " a záujem?
Asi novinari...
Ti sorosovci nam ich nedovolia strielat ako zajace...
duves
13.03.18,12:07
bjuty smis
13.03.18,12:09
Pmajp
Preboha...
Nandrolon
13.03.18,12:16
Dokáže tu niekto povedať, čo ostalo ešte na Slovensku najcennejšie vzhľadom najmä pre budúce generácie? Týmto smerom nikto neuvažuje, prečo je tu taký "rozruch " a záujem?
Asi novinari...
Ti sorosovci nam ich nedovolia strielat ako zajace...
Sorošovci ich platia, a nie aby ich strieľali. Kto by robil štátne prevraty v jednotlivých krajinách, keď nie médiá??? :-))
korela
13.03.18,12:20
jar88 Soros je bábka ktorá míňa rotchildove peniaze na udržanie nadvlády anglosasov a dolára vo svete, nie je dôležitý fenomén sorosa, ale kto za tým je
.Tu sa podľa ich scénára kopíruje Ukrajina ( v celej Európe), financujú liberálov, ktorí majú extrémne protinárodné požiadavky ( zrušenie dôchodkov-Sulík, LGBT, migranti...) a tým umožňujä vznik ultrapravicových národných strán. V štátoch vzniká napätie, pôda pre občiansku vojnu, a môžu prevziať moc cez prezidenta. Porošenko nie je volený, len dosadený. U nás je volený.
Druhá partia sú globalisti, chcú vytvoriť euro-ázijské spoločenstvo, a eu aj s Ruskom.

Ak si myslíš, že ty rozhoduješ o svojej budúcnosti tak sa veľmi mýliš.
Sulik chce zrusit dochodky a chce migrantov...ty si pri zmysloch???
Mne to vychádza aj bez Sulíka, že buď dôchodcovia alebo migranti.
Kvaka
13.03.18,12:21
Pozeráte stv1? V sobotu býva Zem spieva, niečo tak úžasné o našich tradíciách, ľudovej tvorbe, stačí pozerať. V nedeľu dávajú seriál Komisár Max, tak veľmi kopírujúci súčasnú politickú scénu. V predvčerajšej časti napríklad zavraždili novinárku, celé to bolo o vydieraní, korupcii, klientelizme, môžem povedať, že po skončení som bola v šoku. Pýtam sa, kde sa vzalo toľko nadšencov a úžasných ľudí v Zem spieva??? Žeby prišli z inej planéty?
korela
13.03.18,12:21
Dokáže tu niekto povedať, čo ostalo ešte na Slovensku najcennejšie vzhľadom najmä pre budúce generácie? Týmto smerom nikto neuvažuje, prečo je tu taký "rozruch " a záujem?
Asi novinari...
Ti sorosovci nam ich nedovolia strielat ako zajace...
Odkláňaš, či ako?
pmajap
13.03.18,12:25
http://sulik.sk/emilia-krsikova-pamflet-k-odvodovemu-bonusu/

duves ja som ho počula hovoriť na kameru, časom to v "informačnom hluku" zaniklo. Možno to bol zámer vyvolať v spoločnosti napätie na preskupenie síl, ale ver mi, hľadela som ako výr, na tých 113 € sa nedá nespomenúť, ale jedno je jasné o 20 rokov nebude z čoho vyplácať dôchodky.
jar88
13.03.18,12:28
jar88 Soros je bábka ktorá míňa rotchildove peniaze na udržanie nadvlády anglosasov a dolára vo svete, nie je dôležitý fenomén sorosa, ale kto za tým je
.Tu sa podľa ich scénára kopíruje Ukrajina ( v celej Európe), financujú liberálov, ktorí majú extrémne protinárodné požiadavky ( zrušenie dôchodkov-Sulík, LGBT, migranti...) a tým umožňujä vznik ultrapravicových národných strán. V štátoch vzniká napätie, pôda pre občiansku vojnu, a môžu prevziať moc cez prezidenta. Porošenko nie je volený, len dosadený. U nás je volený.
Druhá partia sú globalisti, chcú vytvoriť euro-ázijské spoločenstvo, a eu aj s Ruskom.

Ak si myslíš, že ty rozhoduješ o svojej budúcnosti tak sa veľmi mýliš.

Počuj moja, vôbec sa nemienim vyjadrovať k tým tebou spomínaným konšpiráciám. Vyjadrím sa iba k tej tvojej poslednej poznámke, že sa mýlim, ak si naivne myslím, že rozhodujem o svojom živote.
--------------------------
O veľkom množstve vecí v mojom živote naozaj nerozhodujem ja, ale iní. Mne to z určitých mne logických dôvodov, akosi neprekáža. Jednoducho sú v mojom živote nepodstatné, ale v životoch iných hrajú tú najpodstatnejšiu zložku života. Doslova to limituje ich možnosti na prežitie.
Všetko je to o peniazoch.
Ja nerozhodujem o cenách pečiva, chleba, mäsa, plynu, elektriky, vody, odvozu smetí, o cenách oblečenia, dopravy a tak podobne, tu o mojom živote a budúcnosti rozhodujú iní, ale len nepatrne. Vieš prečo?
Jednoducho na to mám a preto to v mojom živote nehrá žiadnu rolu a teda som nezávislý. Iné je, ak na to človek nemá a nemôže si to akosi dovoliť kúpiť. Prípadne má len na časť týchto potrieb. Tam už sa dá hovoriť o akejsi závislosti. Dajme tomu na štáte. Ale že by to bolo založené na nejakej vyššej moci akýchsi globalistov, anglosasov, nacionalistov, socialistov, či kapitalistov? To nehrozí ani náhodou.:) Čo by z toho mali? Moc? Peniaze? Postavenie? Tajné postavenie?
Veď to už predsa majú, ako tu poniektorí píšete. Tak v čom je motív?
duves
13.03.18,12:34
Ja nerozhodujem o cenách pečiva, chleba, mäsa, plynu, elektriky, vody, odvozu smetí, o cenách oblečenia, dopravy a tak podobne, tu o mojom živote a budúcnosti rozhodujú iní, .....
Velký protagonista volného trhu teraz poprel sám seba.
Cenu rožka stanovuje kto? Ficko?
Nandrolon
13.03.18,12:41
Peniaze a moc. S jedlom rastie chuť.
Ešte som nevidel žiadneho miliardára, ktorý by si povedal dosť, toto stačí aj mne aj mojim 20-tim generáciám po mne, už viac nepotrebujem.
Skôr som videl ale "starých dedov" jednou nohou v hrobe naháňajúcich sa po pracovných stretnutiach, samozrejme za účelom maximalizácie zisku svojich firiem.
Aký paradox :-))))))))))))))))
duves
13.03.18,12:45
Peniaze a moc. S jedlom rastie chuť.
Ešte som nevidel žiadneho miliardára, ktorý by si povedal dosť, toto stačí aj mne aj mojim 20-tim generáciám po mne, už viac nepotrebujem.
Skôr som videl ale "starých dedov" jednou nohou v hrobe naháňajúcich sa po pracovných stretnutiach, samozrejme za účelom maximalizácie zisku svojich firiem.
Aký paradox :-))))))))))))))))
Ziadni socani, ani kapitalisti nie su problemom. Problemom je chamtivosť.
BXLmiami
13.03.18,12:47
Ešte by som dala do pozornosti, ak to niekomu uniklo, kto vytvára kráľovský rod VB. Prečo sa nachádzajú takmer denne na stránkach tlače? Kedysi bežní ľudia nemali voľný prístup k informáciám.
Ľudia sú slepí, nevedomí, naivní.
Bude zábava ak princiatko bude čierne.:-)
korela
13.03.18,12:50
Ja nerozhodujem o cenách pečiva, chleba, mäsa, plynu, elektriky, vody, odvozu smetí, o cenách oblečenia, dopravy a tak podobne, tu o mojom živote a budúcnosti rozhodujú iní, .....
Velký protagonista volného trhu teraz poprel sám seba.
Cenu rožka stanovuje kto? Ficko?
Keby mohla, tak môže každá vláda, vo všeobecnosti. Ak padnú, uvidíme či im pomôžu nasledovníci.
Slovenskí pekári chcú presvedčiť vládu, aby zastavila deformáciu trhu a inšpirovala sa Francúzskom
https://menucka.sk/blog/slovenski-pekari-chcu-presvedcit-vladu-aby-zastavila-deformaciu-trhu-inspirovala-sa-francuzskom/
Oliwa
13.03.18,12:50
Peniaze a moc. S jedlom rastie chuť.
Ešte som nevidel žiadneho miliardára, ktorý by si povedal dosť, toto stačí aj mne aj mojim 20-tim generáciám po mne, už viac nepotrebujem.
Skôr som videl ale "starých dedov" jednou nohou v hrobe naháňajúcich sa po pracovných stretnutiach, samozrejme za účelom maximalizácie zisku svojich firiem.
Aký paradox :-))))))))))))))))
Ziadni socani, ani kapitalisti nie su problemom. Problemom je chamtivosť.
"Hlad na svete nie je preto, že nedokážeme nasýtiť chudobných, ale preto, že nedokážeme nasýtiť bohatých." Matka Tereza
jar88
13.03.18,12:51
Sa naseriem a zdrhnem do Ruska ak bude najhorsie, mam tam zopar priatelov, takze myslim, ze mam kam ist. Este by sa mozno naslo zopar aj inych krajin na svete, kde by sa dalo v pohode zit, len v niektorych je problem s jazykovou barierou, to uz by som musel byt naozaj prinuteny, aby som sa zacal ucit na stare kolena celkom odlisny jazyk... Australia by mohla byt v pohode, nebyt tam tych krokodilov, budem musiet zacat o tom uvazovat.

To Rusko ti vyhovárať nebudem. Fasa nápad.:)
No a ak by tu bolo ozaj najhoršie (akási demokracia), mohol by si si tam pozvať aj ostatných tebe podobných.
-------------------------------
Veď penziu, rovnako ako výsluhu by tam zamenili za rublíky a sú tam z nich boháči. Čosi ako Nemec na slovensku.:D
PS:
Ty naozaj po dnešný deň nechápeš, prečo sme tu mali Fica a Mečiara?
Ak by tu "hrozila" demokracia, namal by som dovod uvazovat o odchode. Bohuzial prave opak je pravdou. Ked v starom Grecku "vymysleli" demokraciu, nikto neratal s takou eventualitou, ze sa niekedy niekto moze stat takym bohatym, ze si bude moct kupit vsetky hlavne media a 95% novinarov po celom svete. To je dost skrt cez rozpocet tej skvelej idey, ktora sa vola demokracia... Je ti na prd, ze drzis v ruke hlasovaci listok pri volbach, ked si pred tym dostal iba skreslene a zavadzujce informacie.

Ty si bol vždy náchylný veriť viac v osvieteného vládcu, ako na demokraciu a trh. Akosi ti stále unikajú schopnosti a potreby ľudí ako takých. Jednoducho ti uniklo, že bez ľudí nič nejde ani tomu osvietenému. Nie tak ešte nejakým iluminátom vlastniacich masmédia a to v dobe internetu.:)
To už je ako v tom príspevku od pmaja.:D
jar88
13.03.18,12:58
Peniaze a moc. S jedlom rastie chuť.
Ešte som nevidel žiadneho miliardára, ktorý by si povedal dosť, toto stačí aj mne aj mojim 20-tim generáciám po mne, už viac nepotrebujem.
Skôr som videl ale "starých dedov" jednou nohou v hrobe naháňajúcich sa po pracovných stretnutiach, samozrejme za účelom maximalizácie zisku svojich firiem.
Aký paradox :-))))))))))))))))

A čo by si ty osobne bez nich robil?
Ako by si akurát ty, bez takých uživil svoje deti?
Veď si si samostatne ešte v živote nezarobil ani na suchý rožok.:---
jar88
13.03.18,13:04
Ja nerozhodujem o cenách pečiva, chleba, mäsa, plynu, elektriky, vody, odvozu smetí, o cenách oblečenia, dopravy a tak podobne, tu o mojom živote a budúcnosti rozhodujú iní, .....
Velký protagonista volného trhu teraz poprel sám seba.
Cenu rožka stanovuje kto? Ficko?

Zas si čosi vytrhol z kontextu. To je tvoja metóda argumentácie.
Príspevok bol o tom, že o nás rozhodujú tie tvoje temné sily. Čosi ako ilumináti, nie Ficko.:---
BXLmiami
13.03.18,13:09
Ešte by som dala do pozornosti, ak to niekomu uniklo, kto vytvára kráľovský rod VB. Prečo sa nachádzajú takmer denne na stránkach tlače? Kedysi bežní ľudia nemali voľný prístup k informáciám.
Ľudia sú slepí, nevedomí, naivní.
Bude zábava ak princiatko bude čierne.:-)
Prečo? Veď bolo už aj ryšavé... VB nie je Slovensko...
Nebolo to napísané v zlom,farba pleti pre mňa nie je podstatná.Mám výhrady a veľké voči jednému náboženstvu ktoré zblízka poznám ,to je všetko.Jednoducho mi to prišlo na um,ked korela písala o mediálnej pozornosti.Meghan má mamu černošku pokiaľ viem,takže bude zábava ak v rodine Alžbety bude vnukom černosko.
bjuty smis
13.03.18,13:13
Dokáže tu niekto povedať, čo ostalo ešte na Slovensku najcennejšie vzhľadom najmä pre budúce generácie? Týmto smerom nikto neuvažuje, prečo je tu taký "rozruch " a záujem?
Asi novinari...
Ti sorosovci nam ich nedovolia strielat ako zajace...
Odkláňaš, či ako?

myslím, že som odpovedal úplne jasne....chyba bude asi v prijímači...
Oliwa
13.03.18,13:19
Ešte by som dala do pozornosti, ak to niekomu uniklo, kto vytvára kráľovský rod VB. Prečo sa nachádzajú takmer denne na stránkach tlače? Kedysi bežní ľudia nemali voľný prístup k informáciám.
Ľudia sú slepí, nevedomí, naivní.
Bude zábava ak princiatko bude čierne.:-)
Prečo? Veď bolo už aj ryšavé... Multikultúrna VB nie je Slovensko...
Ale keď tu človek číta, aké konšpirácie od výmyslu sveta sú niektorí schopní prijať za svoje, tak by som sa už nečudovala, ani keby sa objavilo tvrdenie, že Meghan je americká špiónka, ktorú do Európy nasadil Trump...
bjuty smis
13.03.18,13:22
Peniaze a moc. S jedlom rastie chuť.
Ešte som nevidel žiadneho miliardára, ktorý by si povedal dosť, toto stačí aj mne aj mojim 20-tim generáciám po mne, už viac nepotrebujem.
Skôr som videl ale "starých dedov" jednou nohou v hrobe naháňajúcich sa po pracovných stretnutiach, samozrejme za účelom maximalizácie zisku svojich firiem.
Aký paradox :-))))))))))))))))

https://refresher.sk/46191-Bill-Gates-daroval-4-miliardy-eur-na-charitu-Najvacsi-prispevok-za-17-rokov-predstavuje-5-jeho-majetku


Na vrchole rebríčka najbohatších ľudí sveta sa už dlhodobo drží Bill Gates. Občas ho na pár hodín či dní predbehnú jeho konkurenti, ale Gates sa zvyčajne vždy vráti späť a pokračuje v ceste za dosiahnutím titulu prvého bilionára, čo by sa mu mohlo podariť v priebehu ďalších 25 rokov. Gates pritom veľké časti svojho majetku rozdáva charitám a dobročinným organizáciám a to už viac ako 20 rokov. Ešte v roku 2000 daroval rovných 5 miliárd dolárov na založenie svojej vlastnej organizácie Bill & Melinda Gates Foundation a pred pár dňami uskutočnil svoj druhý najväčší príspevok v histórii, keď dosiaľ neznámej organizácii daroval až 4,6-miliardy dolárov.
bjuty smis
13.03.18,13:23
https://dennik.hnonline.sk/167170-miliardar-warren-buffett-dal-na-charitu-skoro-cely-majetok

Po softvérovom magnátovi Billovi Gatesovi, ktorý sa rozhodol opustiť Microsoft a naplno sa venovať charitatívnej činnosti, sa objavil ďalší filantrop. Miliardár Warren Buffet sa rozhodol darovať práve nadácii Billa a Melindy Gatesovcov, ktorá spravuje tridsať miliárd dolárov, vyše 80 percent svojho majetku.
bjuty smis
13.03.18,13:24
https://www.webnoviny.sk/africky-miliardar-daroval-polovicu-majetku-charite/

Banský miliardár 51-ročný Patrice Motsepe oznámil v stredu, že venuje polovicu rodinného majetku na dobročinné účely.
bjuty smis
13.03.18,13:26
v kuse u svoju hlbokú nevedomosť vydávate za pravdu.a z oponetov si robíte posmešky...to sa ešte dá zasmiať...

ale že ste to tu začali zaplavovať c hujovinami z konšpiračných webov je už na plač.....
Nandrolon
13.03.18,13:39
"Hlad na svete nie je preto, že nedokážeme nasýtiť chudobných, ale preto, že nedokážeme nasýtiť bohatých." Matka Tereza

Moj oblubeny citat.
jar88
13.03.18,13:44
"Hlad na svete nie je preto, že nedokážeme nasýtiť chudobných, ale preto, že nedokážeme nasýtiť bohatých." Matka Tereza

Moj oblubeny citat.
No jasné, ale akosi si prehliadol príspevky od bjuty smis.
Nandrolon
13.03.18,13:48
To sa neda prehliadnut, ale da sa na tom iba zasmiat. Nech napise mena realnych ludi zijucich v SR, lebo volit budeme v SR a nie na druhom konci sveta.
bjuty smis
13.03.18,13:54
tak sa zasmej

a potom si prečítaj tvoj príspevok, na ktorý som reagoval
a potom sa zase zasmej
potom zanadavaj na študentov
potom na šoroša
potom sa zase zasmej...
jar88
13.03.18,14:22
To sa neda prehliadnut, ale da sa na tom iba zasmiat. Nech napise mena realnych ludi zijucich v SR, lebo volit budeme v SR a nie na druhom konci sveta.

Ak dáme do súvislosti tvoj obľúbený citát a tvrdenie, že Slovensko je tou krajinou, ktorá by nasýtila hladujúcich a zároveň, že tí štedrí boháči nebudú na žiadnej našej volebnej kandidátke, tak to už je na cestovný lístok smerom do Bratislavy.
Vystúpiť treba v Pezinku.:D Nandrolon.;)
jar88
13.03.18,14:27
Už mi to tu pripadá, ako v roku 2007, 2008 niekde na smečku.:D
Tam sa to všeliakými hujermi a trollmi len tak hemžilo.
-------------------------------
Všetci sa tam predháňali, kto napíše originálnejšiu a sprostejšiu stupiditu. Asi na dnes končím.
duves
13.03.18,16:35
Všetci sa tam predháňali, kto napíše originálnejšiu a sprostejšiu stupiditu. Asi na dnes končím.
Nič sa neboj, teba o prvenstvo nepripraví nikto. Na teba nemáme.
korela
13.03.18,22:20
Ešte by som dala do pozornosti, ak to niekomu uniklo, kto vytvára kráľovský rod VB. Prečo sa nachádzajú takmer denne na stránkach tlače? Kedysi bežní ľudia nemali voľný prístup k informáciám.
Ľudia sú slepí, nevedomí, naivní.
Bude zábava ak princiatko bude čierne.:-)
Prečo? Veď bolo už aj ryšavé... Multikultúrna VB nie je Slovensko...
Ale keď tu človek číta, aké konšpirácie od výmyslu sveta sú niektorí schopní prijať za svoje, tak by som sa už nečudovala, ani keby sa objavilo tvrdenie, že Meghan je americká špiónka, ktorú do Európy nasadil Trump...
Chvalabohu, slovenský národ nemá na rukách preliatu krv.

..."Irsko se rychle stalo největším dodavatelem otroků do Ameriky. Většinu prvních amerických otroků tak tvořili běloši.
Mezi léty 1641 a 1652 Angličané zabili více než půl milionu Irů a dalších 300 000 prodali do otroctví. V Irsku tehdy během pouhého desetiletí klesl počet obyvatel z 1,5 milionu na 600 000. Navíc zde mnoho rodin bylo rozděleno, protože Angličané nedovolovali irským mužům, aby si na druhou stranu Atlantiku vzali své manželky a děti. To vedlo k vzniku zoufalé a chudé irské populace žen a děti bez domova. Angličané tento problém začali řešit tak, že je do otroctví prodávali také." ....
..."Otrokáři také hojně sexuálně zneužívali irské ženy nejen pro své potěšení, ale také k plození potomků, kteří byli taktéž jejich otroky. Navíc dostali další zrůdný nápad. Irské ženy (často již dívky ve věku 12 let) začali křížit s africkými otroky. Jejich děti byli míšenci a měli na trhu vyšší cenu než bílí Irové.
Kvůli této finanční výhodě se stalo křížení v druhé polovině 17. století velmi populární a bylo zákonem zakázáno až v roce 1681, a to ne z humánních důvodů, ale kvůli neúměrným ziskům, které z tohoto zvráceného byznysu otrokářům plynuly." ....
..."Irští otroci tak bezpochyby zažívali podobné hrůzy jako otroci z Afriky. Až v roce 1839 byl v Anglii konečně přijat zákon o zákazu tohoto děsivého obchodování s otroky. Piráti v něm přesto ještě nějaký čas nelegálně pokračovali, ale tato nelichotivá kapitola britských dějin se tím definitivně uzavřela.
Neměla by však být vymazána z naší paměti ani z dalšího historického bádání. Zatímco obchodování s africkými otroky je podrobně zmapováno, irská stopa v hanebném obchodu s otroky je často zlehčována nebo dokonce zamlčována. Zaslouží si však přinejmenším stejnou pozornost." ...

Zapomenutá britská hanba – obchod s bílými otroky z Irska
http://eurodenik.cz/kaleidoskop/zapomenuta-britska-hanba--obchod-s-bilymi-otroky-z-irska
IRŠTÍ OTROCI – CO VÁM KNIHY DĚJEPISU NIKDY NEŘEKNOU
http://dobajedu.cz/clanky-z-knih/irsti-otroci-co-vam-knihy-dejepisu-nikdy-nereknou/
MY, ANGLOSASOVÉ… Z AUTOBIOGRAFIE MARKA TWAINA
http://dobajedu.cz/clanky-z-knih/my-anglosasove-z-autobiografie-marka-twaina/
Oliwa
14.03.18,07:09
Tak si nám dala do pozornosti aj 17. storočie :eek:, aby to niekomu neuniklo...:)
Ale prečo len Írsko, keď kolónie mali po celom svete...
Reakcia úplne mimo... ja som sa len začudovala príspevku BXL... :rolleyes:
jar88
14.03.18,10:35
Všetci sa tam predháňali, kto napíše originálnejšiu a sprostejšiu stupiditu. Asi na dnes končím.
Nič sa neboj, teba o prvenstvo nepripraví nikto. Na teba nemáme.

Počuj mojko, neboráčik hrbatý na hlavu,
daj jednu jedinú mnou napísanú sprostosť a ja ti tu nasekám desať tvojich, naozaj vééélmi veľmi padnutých na hlavu.
-----------------------------
Na smečku máš aký nick? :D Veď sa ním pochváľ. Alebo sa tu za to hanbíš?:---
korela
14.03.18,14:52
Tak si nám dala do pozornosti aj 17. storočie :eek:, aby to niekomu neuniklo...:)
Ale prečo len Írsko, keď kolónie mali po celom svete...
Reakcia úplne mimo... ja som sa len začudovala príspevku BXL... :rolleyes:
Čo ťa zasa naštartovalo? Veď sme úspešne na seba nereagovali chvalabohu pomerne dlhú dobu.

Pevne dúfam, že na rozdiel od teba si to uvedomili všetci, ktorí si to prečítali, že tu neišlo iba o 17. st. ako si sa mi tu vysmiala, toto írske vyľudňovanie, vraždenie, otroctvo (holokaust), ich umelé kríženie obyvateľstva s čiernym obyvateľstvom za účelom vyššieho zisku trval 200 rokov nepretržite!!!, a mrzí ma tiež, že ti zrejme uniklo, že sa likvidovali katolíci.
"Až v roce 1839 byl v Anglii konečně přijat zákon o zákazu tohoto děsivého obchodování s otroky. "

V 17. st. zlikvidovať behom desiatich rokov takmer milión ľudí, čo k tomu dodať. Asi iba obdivovať kráľovnej klobúky a nechty a šatník Kate, ktovie koľko rokov Meghan.
.
Takže toľko k anglickej pompe a bohatstvu cez zotročovanie a kolonizovanie iných národov.
jar88
14.03.18,15:07
Tak si nám dala do pozornosti aj 17. storočie :eek:, aby to niekomu neuniklo...:)
Ale prečo len Írsko, keď kolónie mali po celom svete...
Reakcia úplne mimo... ja som sa len začudovala príspevku BXL... :rolleyes:
Čo ťa zasa naštartovalo? Veď sme úspešne na seba nereagovali chvalabohu pomerne dlhú dobu.

Pevne dúfam, že na rozdiel od teba si to uvedomili všetci, ktorí si to prečítali, že tu neišlo iba o 17. st. ako si sa mi tu vysmiala, toto írske vyľudňovanie, vraždenie, otroctvo (holokaust), ich umelé kríženie obyvateľstva s čiernym obyvateľstvom za účelom vyššieho zisku trval 200 rokov nepretržite!!!, a mrzí ma tiež, že ti zrejme uniklo, že sa likvidovali katolíci.
"Až v roce 1839 byl v Anglii konečně přijat zákon o zákazu tohoto děsivého obchodování s otroky. "

V 17. st. zlikvidovať behom desiatich rokov takmer milión ľudí, čo k tomu dodať. Asi iba obdivovať kráľovnej klobúky a nechty a šatník Kate, ktovie koľko rokov Meghan.
.
Takže toľko k anglickej pompe a bohatstvu cez zotročovanie a kolonizovanie iných národov.
Ale veď to sú dejiny. Načo to spomínaš práve teraz a tu v tejto téme?
To je ako to spomínanie demokracie a slobody na americký spôsob v súvislosti s vyhubením päť, či desať miliónov indiánov.:D
bjuty smis
14.03.18,16:17
vidím, že si nepochopil mostík.....
tipujem šoroša....
korela
14.03.18,16:44
Tak si nám dala do pozornosti aj 17. storočie :eek:, aby to niekomu neuniklo...:)
Ale prečo len Írsko, keď kolónie mali po celom svete...
Reakcia úplne mimo... ja som sa len začudovala príspevku BXL... :rolleyes:
Čo ťa zasa naštartovalo? Veď sme úspešne na seba nereagovali chvalabohu pomerne dlhú dobu.

Pevne dúfam, že na rozdiel od teba si to uvedomili všetci, ktorí si to prečítali, že tu neišlo iba o 17. st. ako si sa mi tu vysmiala, toto írske vyľudňovanie, vraždenie, otroctvo (holokaust), ich umelé kríženie obyvateľstva s čiernym obyvateľstvom za účelom vyššieho zisku trval 200 rokov nepretržite!!!, a mrzí ma tiež, že ti zrejme uniklo, že sa likvidovali katolíci.
"Až v roce 1839 byl v Anglii konečně přijat zákon o zákazu tohoto děsivého obchodování s otroky. "

V 17. st. zlikvidovať behom desiatich rokov takmer milión ľudí, čo k tomu dodať. Asi iba obdivovať kráľovnej klobúky a nechty a šatník Kate, ktovie koľko rokov Meghan.
.
Takže toľko k anglickej pompe a bohatstvu cez zotročovanie a kolonizovanie iných národov.
Ale veď to sú dejiny. Načo to spomínaš práve teraz a tu v tejto téme?
To je ako to spomínanie demokracie a slobody na americký spôsob v súvislosti s vyhubením päť, či desať miliónov indiánov.:D
To sa ma fakt pýtaš?
jar88
14.03.18,17:01
vidím, že si nepochopil mostík.....
tipujem šoroša....
Ak to patrí mne, tak priznávam že nepochopil a stále nechápem.
misoft
14.03.18,17:11
:eek::confused::mee:
A máme tu eKocúrkovo....
https://www.zive.sk/clanok/130994/neslo-prihlasovanie-na-slovensko-sk-ani-dalsie-e-sluzby-pre-havariu-v-datovom-centre/
(Soudruzi, kontrolní otázka - kam se poděli vyplacený milióny? [Černi rudí baróni]).
BXLmiami
15.03.18,06:05
Ozaj a kde máme taika?
pavol54
15.03.18,06:22
Ozaj a kde máme taika?
niektorí napíšu že končia a neprídu (prišli), niektorí odchádzajú bez varovania, iní zase odídu dverami (ako fero) a vrátia sa oknom (ako jožo)
bjuty smis
15.03.18,07:26
tu máte, šorošobíjci:))

Premiér sa proti prezidentovi a demonštrantom oháňal financiami miliardára Georgea Sorosa. Roky mu pritom neprekážalo, že jeho peniaze doja vládnu politiku.

https://plus7dni.pluska.sk/Domov/Fico-teraz-prebudil-Ved-Soros-roky-financoval-jeho-politiku?itm_source=plus1den&itm_medium=topbox-main&itm_campaign=internal&itm_content=homepage&itm_position=1
vicktor
15.03.18,08:04
Radicova zaradena na Sorosovej vyplatnej listine to naozaj vysvetli nestranne.
jar88
15.03.18,09:16
Radicova zaradena na Sorosovej vyplatnej listine to naozaj vysvetli nestranne.

No veď práve o to ide. My nie sme predsa debili, čo ešte stále veria, že zem je guľatá. :D
https://www.youtube.com/watch?v=QHnjuyVZkss
misoft
15.03.18,09:26
Ozaj a kde máme taika?
Kontroluje hrádze, aby ich nezaplavilo more :D:D:D
Tweety
15.03.18,09:29
Ozaj a kde máme taika?
Kontroluje hrádze, aby ich nezaplavilo more :D:D:D
A čo je so Stanom? Ten tu chýba už dávnejšie.
misoft
15.03.18,09:31
Hmmmmm......
https://www.etrend.sk/ekonomika/fico-je-pripraveny-uz-vo-stvrtok-podat-demisiu-predcasne-volby-odmietol.html?utm_campaign=MG&utm_medium=interlinkMG&utm_source=P1D
Takže ON chce, aby PREZIDENT akceptoval JEHO PODMIENKY.
On si naozaj myslí, že prezident je jeho poskok? On si fakt myslí, že je nenahraditeľný, že je pánom sveta? Že bude PREZIDENTOVI - HLAVE ŠTÁTU - diktovať, čo musí a nesmie urobiť?
Čo je ON? Aj napriek tomu že má titul JUDr. pred menom (a kto ho vie, ako a kde ho získal, koľko strčil niekomu do vrecka) - chová sa ako totálny debil.
Ing. Ľubomír Janoška
15.03.18,10:01
Hmmmmm......
https://www.etrend.sk/ekonomika/fico-je-pripraveny-uz-vo-stvrtok-podat-demisiu-predcasne-volby-odmietol.html?utm_campaign=MG&utm_medium=interlinkMG&utm_source=P1D
Takže ON chce, aby PREZIDENT akceptoval JEHO PODMIENKY.
On si naozaj myslí, že prezident je jeho poskok? On si fakt myslí, že je nenahraditeľný, že je pánom sveta? Že bude PREZIDENTOVI - HLAVE ŠTÁTU - diktovať, čo musí a nesmie urobiť?
Čo je ON? Aj napriek tomu že má titul JUDr. pred menom (a kto ho vie, ako a kde ho získal, koľko strčil niekomu do vrecka) - chová sa ako totálny debil.
Ústava nepozná podmienečnú demisiu.
Ale skutočná sranda začne, keď aj prezident začne podmieňovať prijatie demisie svojimi podmienkami, protichodnými s premiérovými :)
bjuty smis
15.03.18,10:04
Radicova zaradena na Sorosovej vyplatnej listine to naozaj vysvetli nestranne.
poprosím ťa o nestranné vyvrátenie jej slov
čo nesedí na jej slovách

dakujem
bjuty smis
15.03.18,10:27
a ešte by som sa opýtal známeho bojovníka proti šorošovi, menšínám a homošom nandrolona, ako to vidí

šoroš 10 rokov podporuje ficovú vládu

nový premiér má byť homosexuál

ako to vidíš ? :))
Tweety
15.03.18,10:45
Nandrolon
15.03.18,10:56
a ešte by som sa opýtal známeho bojovníka proti šorošovi, menšínám a homošom nandrolona, ako to vidí

šoroš 10 rokov podporuje ficovú vládu

nový premiér má byť homosexuál

ako to vidíš ? :))
Vidím to tak, že Sulík, Matovič, Poliačik a ostatné slniečkárske bukvice budú jeden na druhého žiarliť keď bude mať Pellegrini prejav!
:-))))))))))))))))))
Ale možno to pomôže k vyššej účasti na najbližších parlamentných voľbách.
Nandrolon
15.03.18,11:01
Radicova zaradena na Sorosovej vyplatnej listine to naozaj vysvetli nestranne.
poprosím ťa o nestranné vyvrátenie jej slov
čo nesedí na jej slovách

dakujem
Radičovú by som zosobášil s Vaskym, má ju veľmi rád :D


https://www.youtube.com/watch?v=bUmaiSkmdC4
duves
15.03.18,11:06
daj jednu jedinú mnou napísanú sprostosť a ja ti tu nasekám desať tvojich, naozaj vééélmi veľmi padnutých na hlavu.

Tvoje vyjadrovacie schopnosti su na úrovi teleshoppingu. Vyzera to dobre, ale ja nenakupujem. Skús u iných.
bjuty smis
15.03.18,11:37
Radicova zaradena na Sorosovej vyplatnej listine to naozaj vysvetli nestranne.
poprosím ťa o nestranné vyvrátenie jej slov
čo nesedí na jej slovách

dakujem
Radičovú by som zosobášil s Vaskym, má ju veľmi rád :D


https://www.youtube.com/watch?v=bUmaiSkmdC4
ten má rád nicholsonovú.....aj s daňom...
bjuty smis
15.03.18,11:39
a ešte by som sa opýtal známeho bojovníka proti šorošovi, menšínám a homošom nandrolona, ako to vidí

šoroš 10 rokov podporuje ficovú vládu

nový premiér má byť homosexuál

ako to vidíš ? :))
Vidím to tak, že Sulík, Matovič, Poliačik a ostatné slniečkárske bukvice budú jeden na druhého žiarliť keď bude mať Pellegrini prejav!
:-))))))))))))))))))
Ale možno to pomôže k vyššej účasti na najbližších parlamentných voľbách.
matovič je skôr talibanec, ako bukvica...
poliačik môže o parlamente len snívať
sulík ich toleruje a nemá problém priznať im partnetstvo...ale žiarliť nebude

no iné sa tu hovorí o koksovom due janko p. + robo k.
Nandrolon
15.03.18,11:41
a ešte by som sa opýtal známeho bojovníka proti šorošovi, menšínám a homošom nandrolona, ako to vidí

šoroš 10 rokov podporuje ficovú vládu

nový premiér má byť homosexuál

ako to vidíš ? :))
Vidím to tak, že Sulík, Matovič, Poliačik a ostatné slniečkárske bukvice budú jeden na druhého žiarliť keď bude mať Pellegrini prejav!
:-))))))))))))))))))
Ale možno to pomôže k vyššej účasti na najbližších parlamentných voľbách.
matovič je skôr talibanec, ako bukvica...
poliačik môže o parlamente len snívať
sulík ich toleruje a nemá problém priznať im partnetstvo...ale žiarliť nebude

no iné sa tu hovorí o koksovom due janko p. + robo k.
Vieš koľko podnikateľov je na kokse? a lekárov?
PS: a nie je to duo, je to minimálne trio, zabudol si na kazisveta...
jar88
15.03.18,12:31
a ešte by som sa opýtal známeho bojovníka proti šorošovi, menšínám a homošom nandrolona, ako to vidí

šoroš 10 rokov podporuje ficovú vládu

nový premiér má byť homosexuál

ako to vidíš ? :))
Vidím to tak, že Sulík, Matovič, Poliačik a ostatné slniečkárske bukvice budú jeden na druhého žiarliť keď bude mať Pellegrini prejav!
:-))))))))))))))))))
Ale možno to pomôže k vyššej účasti na najbližších parlamentných voľbách.
matovič je skôr talibanec, ako bukvica...
poliačik môže o parlamente len snívať
sulík ich toleruje a nemá problém priznať im partnetstvo...ale žiarliť nebude

no iné sa tu hovorí o koksovom due janko p. + robo k.

Ako to tu tak čítam, mám pocit, akoby vám záležalo len na tom, či vás bude obabrávať nejaký buzerant, alebo talibanec, či slniečkar, národniar, socialista, neoliberál, neofašista a podobne.
Je to pre vás naozaj podstatné?
jar88
15.03.18,12:33
daj jednu jedinú mnou napísanú sprostosť a ja ti tu nasekám desať tvojich, naozaj vééélmi veľmi padnutých na hlavu.

Tvoje vyjadrovacie schopnosti su na úrovi teleshoppingu. Vyzera to dobre, ale ja nenakupujem. Skús u iných.

Ja viem, že nenakupuješ.
Veď ty už nakúpené máš. A riadne.:D
bjuty smis
15.03.18,15:10
a ešte by som sa opýtal známeho bojovníka proti šorošovi, menšínám a homošom nandrolona, ako to vidí

šoroš 10 rokov podporuje ficovú vládu

nový premiér má byť homosexuál

ako to vidíš ? :))
Vidím to tak, že Sulík, Matovič, Poliačik a ostatné slniečkárske bukvice budú jeden na druhého žiarliť keď bude mať Pellegrini prejav!
:-))))))))))))))))))
Ale možno to pomôže k vyššej účasti na najbližších parlamentných voľbách.
matovič je skôr talibanec, ako bukvica...
poliačik môže o parlamente len snívať
sulík ich toleruje a nemá problém priznať im partnetstvo...ale žiarliť nebude

no iné sa tu hovorí o koksovom due janko p. + robo k.

Ako to tu tak čítam, mám pocit, akoby vám záležalo len na tom, či vás bude obabrávať nejaký buzerant, alebo talibanec, či slniečkar, národniar, socialista, neoliberál, neofašista a podobne.
Je to pre vás naozaj podstatné?
tak si pochopil môj príspevok ? ??
:))
buchač
15.03.18,17:08
Ten ešte v koľkých stranách bude ?

https://sk.wikipedia.org/wiki/František_Šebej
korela
15.03.18,17:37
Ten ešte v koľkých stranách bude ?

https://sk.wikipedia.org/wiki/František_Šebej
Iba sa premosťuje.
pavol54
15.03.18,18:08
Ten ešte v koľkých stranách bude ?

https://sk.wikipedia.org/wiki/František_Šebej
podstatné že začal žiť až od roku 1990, dovtedy TMA, on by mal vstúpiť do strany "posledního žehu", odtiaľ sa neodchádza, len vynáša
bjuty smis
15.03.18,18:20
pre slepých a blbých tma..
pre nás, vzdelaných, športovcov vynikajúci odborník
autor mnohých kníh už za komunizmu

strečing
karate....
to boli časy....

len krátky úryvok z jeho cv :
V rokoch 1971 až 1992 som pracoval v psychologickom výskume, najprv na Neurochirurgickej klinike LFUK, neskôr na Ústave humánnej bioklimatológie LFUK, potom ako najprv interný ašpirant, po skončení ašpirantúry ako vedecký pracovník na Ústave experimentálnej psychológie SAV a v Kabinete výskumu sociálnej a biologickej komunikácie SAV, ktorý som v roku 1990 spoluzakladal a bol jeho prvým riaditeľom. V rokoch 1990 až 1992 som bol tiež členom Predsedníctva SAV.
buchač
15.03.18,18:50
pre slepých a blbých tma..
pre nás, vzdelaných, športovcov vynikajúci odborník
autor mnohých kníh už za komunizmu

strečing
karate....
to boli časy....

len krátky úryvok z jeho cv :
V rokoch 1971 až 1992 som pracoval v psychologickom výskume, najprv na Neurochirurgickej klinike LFUK, neskôr na Ústave humánnej bioklimatológie LFUK, potom ako najprv interný ašpirant, po skončení ašpirantúry ako vedecký pracovník na Ústave experimentálnej psychológie SAV a v Kabinete výskumu sociálnej a biologickej komunikácie SAV, ktorý som v roku 1990 spoluzakladal a bol jeho prvým riaditeľom. V rokoch 1990 až 1992 som bol tiež členom Predsedníctva SAV.

Teraz som na pochybách...či si prdel robíš s tým publikovaním, alebo nie.
Lebo, ak niečo publikoval, tak wiki to zvyčajne aj uvádza...a v jeho prípade ani trt.

Tie strečingové onačiny ohľadom karate, ktoré vydal, tie do tej odbornosti nejak nerátam.

Alebo aj inak ?
Ak by publikoval od rána do večera...do roka zo tri knižky...etc, etc...nuž sa dá brať ako odborník, no nie jeho morálnosť v politike.
bjuty smis
15.03.18,19:05
pre slepých a blbých tma..
pre nás, vzdelaných, športovcov vynikajúci odborník
autor mnohých kníh už za komunizmu

strečing
karate....
to boli časy....

len krátky úryvok z jeho cv :
V rokoch 1971 až 1992 som pracoval v psychologickom výskume, najprv na Neurochirurgickej klinike LFUK, neskôr na Ústave humánnej bioklimatológie LFUK, potom ako najprv interný ašpirant, po skončení ašpirantúry ako vedecký pracovník na Ústave experimentálnej psychológie SAV a v Kabinete výskumu sociálnej a biologickej komunikácie SAV, ktorý som v roku 1990 spoluzakladal a bol jeho prvým riaditeľom. V rokoch 1990 až 1992 som bol tiež členom Predsedníctva SAV.

Teraz som na pochybách...či si prdel robíš s tým publikovaním, alebo nie.
Lebo, ak niečo publikoval, tak wiki to zvyčajne aj uvádza...a v jeho prípade ani trt.

Tie strečingové onačiny ohľadom karate, ktoré vydal, tie do tej odbornosti nejak nerátam.

Alebo aj inak ?
Ak by publikoval od rána do večera...do roka zo tri knižky...etc, etc...nuž sa dá brať ako odborník, no nie jeho morálnosť v politike.
nie, nerobím
myslím to úplne vážne....pre teba sú to možno onačiny, pre mňa je priekopník a zakladatel v týchto " smeroch "...

a robil to ako svoj koníček...o jeho profesii píšem vyššie...asi by si ti nedal, však ?

o politike tu ja nič nespomínam...
buchač
15.03.18,19:21
nie, nerobím
myslím to úplne vážne....pre teba sú to možno onačiny, pre mňa je priekopník a zakladatel v týchto " smeroch "...

a robil to ako svoj koníček...o jeho profesii píšem vyššie...asi by si ti nedal, však ?

o politike tu ja nič nespomínam...
Si dal dve veci dokopy, nejasné tak trochu.
Bavíme sa o politike (teda aspoň ja) v súvislosti so Šebejom...takže karatistika je teraz druhoradá - čiže onačiny sú v tomto momente = onačiny.

Ešte stále sa bavím o politike...a v tejto súvislosti spomeniem iného politika - športovca - karatistu - Plavčana.

Žeby to karate až tak vplývalo na charakter slovenských politikov ? :D
Lebo karate je o niečom inom. ;)
bjuty smis
15.03.18,19:25
no ja som reagoval na príspevok, že do 89 tma...nie priamo na politiku...ked mám naňho reagovať v rámci politiky, tak ho musím pochváliť

dokázal to asi ako 1. na slovensku

je blb, zradca a podrazák pre koalíciu,opozíciu aj náckov......
buchač
15.03.18,19:49
no ja som reagoval na príspevok, že do 89 tma...nie priamo na politiku...ked mám naňho reagovať v rámci politiky, tak ho musím pochváliť

dokázal to asi ako 1. na slovensku

je blb, zradca a podrazák pre koalíciu,opozíciu aj náckov......
Takých 1vých tu už bolo.

Počkajme si na budúcnosť, tá prinesie výsledok.

...a Šebej, prípadne iní, jemu podobní...a je ich veru dosť ?
Koľkí poprevracali kabáty, vystriedali strany za svoje pôsobenie v tej politike ?
Citujem z Černych baronov..." Chce se mi zvracet ".

Lebo nejak neviem o žiadnom, ktorí by nejak zvláštnym a viditeľným spôsobom urobili tou svojou činnosťou nejaký výsledok.

P.S.:
Dúfam, že za nácka mňa nepovažuješ, bral by som ako urážku.
bjuty smis
15.03.18,20:17
no ja som reagoval na príspevok, že do 89 tma...nie priamo na politiku...ked mám naňho reagovať v rámci politiky, tak ho musím pochváliť

dokázal to asi ako 1. na slovensku

je blb, zradca a podrazák pre koalíciu,opozíciu aj náckov......
Takých 1vých tu už bolo.

Počkajme si na budúcnosť, tá prinesie výsledok.

...a Šebej, prípadne iní, jemu podobní...a je ich veru dosť ?
Koľkí poprevracali kabáty, vystriedali strany za svoje pôsobenie v tej politike ?
Citujem z Černych baronov..." Chce se mi zvracet ".

Lebo nejak neviem o žiadnom, ktorí by nejak zvláštnym a viditeľným spôsobom urobili tou svojou činnosťou nejaký výsledok.

P.S.:
Dúfam, že za nácka mňa nepovažuješ, bral by som ako urážku.

no, upresním, čo dokázal ako 1. na slovensku..:))

dokázal to asi ako 1. na slovensku..
je blb, zradca a podrazák pre koalíciu,opozíciu aj náckov......

nie, určite ťa nepovažujem za nácka..jediný, čo ho tu registrujem je marleu...ale tu moc nesmrdí...
buchač
15.03.18,20:43
no, upresním, čo dokázal ako 1. na slovensku..:))

dokázal to asi ako 1. na slovensku..
je blb, zradca a podrazák pre koalíciu,opozíciu aj náckov......


To je niečo neuveriteľné, čo dokážu (dokonca bez upresnenia) :
- bodky
- čiarky
- smajlíky
;) :D :D :D
Bastian
16.03.18,08:28
Nevyvija sa to tu dobre na tom nasom Slovensku. Niekomu zacalo vadit, ze tu makame a zaciname sa mat dobre. Bohuzial pan Kuciak si to odniesol ako prva obet. Velmi by som si zelal, aby nenasledovali dalsie. Aby som vas tu neuvadzal do omylu: Nikdy som nevolil SMER a ani som ich volit neplanoval. Ale to, co sa tu teraz deje je velmi zvlastne a dovolim si tvrdit, ze zvratene a desive. Odporucam mat oci otvorene a nepodilehat prvoplanovym uvaham.
Poznáme sa osobne, viem že nie si ficovolič. Ale aj tak sa Ti podarilo ma prekvapiť... Vieš, tých čo platia, aby medzi ľudí zasievali rôzne podozrenia, drby, konšpiračné teórie, je veeeľa.

Ale sa stačí obzrieť späť, kto tu najviac vydrbal so slovákmi.
Boli to vždy tí najslovenskejší slováci... naši najväčší hrdinovia.
Slopa spolu aj s Maticou slovenskou (ešte aj slovenský poklad čo sa na neho slováci vyskladali ukradli), Močiar a náš Jánošík Ficko.


Ak by tu "hrozila" demokracia, namal by som dovod uvazovat o odchode. Bohuzial prave opak je pravdou. Ked v starom Grecku "vymysleli" demokraciu, nikto neratal s takou eventualitou, ze sa niekedy niekto moze stat takym bohatym, ze si bude moct kupit vsetky hlavne media a 95% novinarov po celom svete. To je dost skrt cez rozpocet tej skvelej idey, ktora sa vola demokracia... Je ti na prd, ze drzis v ruke hlasovaci listok pri volbach, ked si pred tym dostal iba skreslene a zavadzujce informacie.
Vidíš, takže predsa, uvažuješ nad odchodom zo Slovenska. Tým priznávaš, že TU NIEČO NIE JE V PORIADKU. Chceš odísť do inej krajiny.

No predtým si písal, že sa nám tu darí a sa máme dobre. Tak prečo chceš odísť inde?
Prečo sa pridávaš k ľuďom, čo vidia dôvod zlého stavu SPRAVODLIVOSTI na Slovensku, v iných (maďari, židia, Amerika, ufóni atď.)??

Na vydrbanie so slovákmi sme si vždy vystačili sami. Ako som vyšiel spomenul našich hrdých írečitých SLOVÁKOV (Slota, Mečiar, Fico atď.).

Však aj to, čo si tu verejne spomínal, ako si bol okradnutý spoločnosťou BMG... okradol Teba aj ostatných slovákov tiež len slovák. Treba si to priznať, tam kde sme, za to si môžeme sami.
jar88
16.03.18,09:29
a ešte by som sa opýtal známeho bojovníka proti šorošovi, menšínám a homošom nandrolona, ako to vidí

šoroš 10 rokov podporuje ficovú vládu

nový premiér má byť homosexuál

ako to vidíš ? :))
Vidím to tak, že Sulík, Matovič, Poliačik a ostatné slniečkárske bukvice budú jeden na druhého žiarliť keď bude mať Pellegrini prejav!
:-))))))))))))))))))
Ale možno to pomôže k vyššej účasti na najbližších parlamentných voľbách.
matovič je skôr talibanec, ako bukvica...
poliačik môže o parlamente len snívať
sulík ich toleruje a nemá problém priznať im partnetstvo...ale žiarliť nebude

no iné sa tu hovorí o koksovom due janko p. + robo k.

Ako to tu tak čítam, mám pocit, akoby vám záležalo len na tom, či vás bude obabrávať nejaký buzerant, alebo talibanec, či slniečkar, národniar, socialista, neoliberál, neofašista a podobne.
Je to pre vás naozaj podstatné?
tak si pochopil môj príspevok ? ??
:))
A ako inak sa to dá chápať?
Píšete tu, alebo skôr by som povedal, vyjadrujete sa tu v dobe pravdepodobného pádu Ficovej vlády o svojich predstavách, akí (akože správni ľudia) ich majú nahradiť. Nahradiť ich v tom, že vám budú akože vládnuť a naďalej rozhodovať aj o vašich osobných veciach.
Z textu je jasné hlavne to, že by to nemali byť "bukvice", talibanci a tak ďalej, ako si aj ty sám napísal.
Tak čo sa čuduješ?
-------------------------------------
Všetci vrátane teba dúfate, že prídu noví, čo vás budú akože poctivejšie spravovať.
Alebo sa mýlim a niečo som v kontexte prehliadol?
Niekde ste nejako nenápadne naznačovali, že už nechcete od politikov, aby riadili váš súkromný život? Myslím že nie.
A ešte raz zopakujem, že ste sa vyjadrovali len v tom smere, že je podstatné len to, aby to neboli buzeranti, feťáci a podobne.
jar88
16.03.18,09:34
Nevyvija sa to tu dobre na tom nasom Slovensku. Niekomu zacalo vadit, ze tu makame a zaciname sa mat dobre. Bohuzial pan Kuciak si to odniesol ako prva obet. Velmi by som si zelal, aby nenasledovali dalsie. Aby som vas tu neuvadzal do omylu: Nikdy som nevolil SMER a ani som ich volit neplanoval. Ale to, co sa tu teraz deje je velmi zvlastne a dovolim si tvrdit, ze zvratene a desive. Odporucam mat oci otvorene a nepodilehat prvoplanovym uvaham.
Poznáme sa osobne, viem že nie si ficovolič. Ale aj tak sa Ti podarilo ma prekvapiť... Vieš, tých čo platia, aby medzi ľudí zasievali rôzne podozrenia, drby, konšpiračné teórie, je veeeľa.

Ale sa stačí obzrieť späť, kto tu najviac vydrbal so slovákmi.
Boli to vždy tí najslovenskejší slováci... naši najväčší hrdinovia.
Slopa spolu aj s Maticou slovenskou (ešte aj slovenský poklad čo sa na neho slováci vyskladali ukradli), Močiar a náš Jánošík Ficko.


Ak by tu "hrozila" demokracia, namal by som dovod uvazovat o odchode. Bohuzial prave opak je pravdou. Ked v starom Grecku "vymysleli" demokraciu, nikto neratal s takou eventualitou, ze sa niekedy niekto moze stat takym bohatym, ze si bude moct kupit vsetky hlavne media a 95% novinarov po celom svete. To je dost skrt cez rozpocet tej skvelej idey, ktora sa vola demokracia... Je ti na prd, ze drzis v ruke hlasovaci listok pri volbach, ked si pred tym dostal iba skreslene a zavadzujce informacie.
Vidíš, takže predsa, uvažuješ nad odchodom zo Slovenska. Tým priznávaš, že TU NIEČO NIE JE V PORIADKU. Chceš odísť do inej krajiny.

No predtým si písal, že sa nám tu darí a sa máme dobre. Tak prečo chceš odísť inde?
Prečo sa pridávaš k ľuďom, čo vidia dôvod zlého stavu SPRAVODLIVOSTI na Slovensku, v iných (maďari, židia, Amerika, ufóni atď.)??

Na vydrbanie so slovákmi sme si vždy vystačili sami. Ako som vyšiel spomenul našich hrdých írečitých SLOVÁKOV (Slota, Mečiar, Fico atď.).

Však aj to, čo si tu verejne spomínal, ako si bol okradnutý spoločnosťou BMG... okradol Teba aj ostatných slovákov tiež len slovák. Treba si to priznať, tam kde sme, za to si môžeme sami.
Presne tak Bastian.
Už chýba len pomenovať príčiny prečo, alebo čím sme si sami na vine, že to tu takto máme.
BXLmiami
16.03.18,10:55
pre slepých a blbých tma..
pre nás, vzdelaných, športovcov vynikajúci odborník
autor mnohých kníh už za komunizmu

strečing
karate....
to boli časy....

len krátky úryvok z jeho cv :
V rokoch 1971 až 1992 som pracoval v psychologickom výskume, najprv na Neurochirurgickej klinike LFUK, neskôr na Ústave humánnej bioklimatológie LFUK, potom ako najprv interný ašpirant, po skončení ašpirantúry ako vedecký pracovník na Ústave experimentálnej psychológie SAV a v Kabinete výskumu sociálnej a biologickej komunikácie SAV, ktorý som v roku 1990 spoluzakladal a bol jeho prvým riaditeľom. V rokoch 1990 až 1992 som bol tiež členom Predsedníctva SAV.
Je to skvelý a múdry človek.Lenže problémom týchto veľmi cenných ľudí ktorých mnohých mám medzi priateľmi,je ich absolutna nepraktičnosť a neschopnosť realneho života.
jar88
16.03.18,11:37
pre slepých a blbých tma..
pre nás, vzdelaných, športovcov vynikajúci odborník
autor mnohých kníh už za komunizmu

strečing
karate....
to boli časy....

len krátky úryvok z jeho cv :
V rokoch 1971 až 1992 som pracoval v psychologickom výskume, najprv na Neurochirurgickej klinike LFUK, neskôr na Ústave humánnej bioklimatológie LFUK, potom ako najprv interný ašpirant, po skončení ašpirantúry ako vedecký pracovník na Ústave experimentálnej psychológie SAV a v Kabinete výskumu sociálnej a biologickej komunikácie SAV, ktorý som v roku 1990 spoluzakladal a bol jeho prvým riaditeľom. V rokoch 1990 až 1992 som bol tiež členom Predsedníctva SAV.
Je to skvelý a múdry človek.Lenže problémom týchto veľmi cenných ľudí ktorých mnohých mám medzi priateľmi,je ich absolutna nepraktičnosť a neschopnosť realneho života.
Neviem v čom konkrétne vidíš tú "ich" absolútnu nepraktičnosť a dokonca neschopnosť reálneho života.
Veď tá neschopnosť, žiť reálny život, sa predsa týka skoro každého Slováka. Typujem takých 95% populácie.
kukučka
16.03.18,13:21
bjuty smis
16.03.18,15:53
a ešte by som sa opýtal známeho bojovníka proti šorošovi, menšínám a homošom nandrolona, ako to vidí

šoroš 10 rokov podporuje ficovú vládu

nový premiér má byť homosexuál

ako to vidíš ? :))
Vidím to tak, že Sulík, Matovič, Poliačik a ostatné slniečkárske bukvice budú jeden na druhého žiarliť keď bude mať Pellegrini prejav!
:-))))))))))))))))))
Ale možno to pomôže k vyššej účasti na najbližších parlamentných voľbách.
matovič je skôr talibanec, ako bukvica...
poliačik môže o parlamente len snívať
sulík ich toleruje a nemá problém priznať im partnetstvo...ale žiarliť nebude

no iné sa tu hovorí o koksovom due janko p. + robo k.

Ako to tu tak čítam, mám pocit, akoby vám záležalo len na tom, či vás bude obabrávať nejaký buzerant, alebo talibanec, či slniečkar, národniar, socialista, neoliberál, neofašista a podobne.
Je to pre vás naozaj podstatné?
tak si pochopil môj príspevok ? ??
:))
A ako inak sa to dá chápať?
Píšete tu, alebo skôr by som povedal, vyjadrujete sa tu v dobe pravdepodobného pádu Ficovej vlády o svojich predstavách, akí (akože správni ľudia) ich majú nahradiť. Nahradiť ich v tom, že vám budú akože vládnuť a naďalej rozhodovať aj o vašich osobných veciach.
Z textu je jasné hlavne to, že by to nemali byť "bukvice", talibanci a tak ďalej, ako si aj ty sám napísal.
Tak čo sa čuduješ?
-------------------------------------
Všetci vrátane teba dúfate, že prídu noví, čo vás budú akože poctivejšie spravovať.
Alebo sa mýlim a niečo som v kontexte prehliadol?
Niekde ste nejako nenápadne naznačovali, že už nechcete od politikov, aby riadili váš súkromný život? Myslím že nie.
A ešte raz zopakujem, že ste sa vyjadrovali len v tom smere, že je podstatné len to, aby to neboli buzeranti, feťáci a podobne.

aké moje predstavy som písal ?
ktorých správných ludí si predstavujem ?
koho chcem, aby mi vládol , rozhodoval ?
cituj kde píšem, že by to nemali byť bukvice, talibanci... ...
kde já dúfam o nových, čo ma budú poctivejšie spravovať ???
kde sa ja vyjadrujem - dokonca len v tom smere :)) -že je podstatné len to, aby to neboli buzeranti, feťáci ??

stačí, ked mi odôvodníš len jeden tento tvoj mokrý sen

si ráno došiel domov z 3-dňovej šnúry ???
bjuty smis
16.03.18,16:18
keby takéto info boli niekedy v budúcnosti schopní pochopiť...aspoň z polovice ..
však oni vedia kto..

https://dennikn.sk/1064685/krajmerova-vs-krajmer-on-sefuje-protikorupcnej-jednotke-ona-pracuje-pre-oligarchov/?ref=tit
Ing. Ľubomír Janoška
16.03.18,16:26
keby takéto info boli niekedy v budúcnosti schopní pochopiť...aspoň z polovice ..
však oni vedia kto..

https://dennikn.sk/1064685/krajmerova-vs-krajmer-on-sefuje-protikorupcnej-jednotke-ona-pracuje-pre-oligarchov/?ref=tit
Ale šašo Matovič NEMÁ STRANÍCKE ŠTRUKTÚRY!!! :mad:
:D
bjuty smis
16.03.18,16:27
keby takéto info boli niekedy v budúcnosti schopní pochopiť...aspoň z polovice ..
však oni vedia kto..

https://dennikn.sk/1064685/krajmerova-vs-krajmer-on-sefuje-protikorupcnej-jednotke-ona-pracuje-pre-oligarchov/?ref=tit
Ale šašo Matovič NEMÁ STRANÍCKE ŠTRUKTÚRY!!! :mad:
:D
zabudol si na šoroša..či šereša, ako vraví filcko ?
bjuty smis
16.03.18,16:32
KoxXxo
16.03.18,17:27
tu je sereš: pozeraj od 11-tej minúty
https://youtu.be/3yUXjZQYcZM?t=11m1s
buchač
16.03.18,17:40
tu je sereš:

Po slovensky ?
Ma SEREŠ !
Len vidím Džina a mám dosť...šak to je hajzel nad hajzlov.
By ho mali zavrieť a zahodiť kľúč.....ale najprv mu dať poriadnu nakladačku.
Vaského dať do vedľajšej izby/cely.

Hríba a Havrana dať oproti cez chodbu. By si mohli pokecať.
misoft
16.03.18,18:04
tu je sereš:

Po slovensky ?
Ma SEREŠ !
Len vidím Džina a mám dosť...šak to je hajzel nad hajzlov.
By ho mali zavrieť a zahodiť kľúč.....ale najprv mu dať poriadnu nakladačku.
Vaského dať do vedľajšej izby/cely.

Hríba a Havrana dať oproti cez chodbu. By si mohli pokecať.

A ty si nejaký múdry.

Že ty nosíš rovnošatu = oddane slúžiš štátu.
Omyl - nenosí...... ale má kvéra, pílku, sekerku a aj nožík....:D
KoxXxo
16.03.18,19:03
aj tu:
Nandrolon
16.03.18,19:03
tu je sereš:

Po slovensky ?
Ma SEREŠ !
Len vidím Džina a mám dosť...šak to je hajzel nad hajzlov.
By ho mali zavrieť a zahodiť kľúč.....ale najprv mu dať poriadnu nakladačku.
Vaského dať do vedľajšej izby/cely.

Hríba a Havrana dať oproti cez chodbu. By si mohli pokecať.

A ty si nejaký múdry.

Že ty nosíš rovnošatu = oddane slúžiš štátu.


Omyl - nenosí...... ale má kvéra, pílku, sekerku a aj nožík....:D


Šťastie , že nemá aj buchar !
Ako ho môže mať? Jedine, že by ti ho ukradol z krku :-))))))))))))))))))))))))))))))))
buchač
16.03.18,19:09
Šťastie , že nemá aj buchar !

Dig šun more, ako vieš, že či nie ? Ale nie, nemám...to je iný level investície do strojového parku.
Dá sa aj svojpomocne, ale kto by sa s tým patlalo-matlalo...stačí, že si robím pásovú brúsku..viď You Tube.
Buchar
https://www.google.sk/search?client=opera&q=hammer+home+made&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest&gws_rd=ssl
Brúska
https://www.google.sk/search?q=belt+grinder+homemade&client=opera&hs=Nkd&channel=suggest&oq=belt+grinderh&gs_l=heirloom-serp.1.3.0i13l10.6261.8116.0.11941.15.8.0.0.0.0.29 5.860.0j2j2.4.0....0...1ac.1.34.heirloom-serp..11.4.857.mqYF408Xl64
--------------------
Tebe sa snáď páči (či ako to nazvať) konanie Daňa alebo Vaského. Lebo mne veru nie.
To, čo oni robia, sa nedá nazvať novinárčinou...tu ide o vyslovené provokácie.
Nandrolon
16.03.18,19:18
Vaskému je zrejme všetko jedno, hlavne že má tie pridrbané pesničky a alkohol, a Daňo - biely kôň, má zrejme niekoho silného za sebou.
To nie je novinárčina, to je provokovanie, ale zase na druhej strane častokrát dáva správne a pravdivé otázky na telo, a vo videách uvádza veľa vecí, tak, ako v skutočnosti stoja.
buchač
16.03.18,19:26
Vaskému je zrejme všetko jedno, hlavne že má tie pridrbané pesničky a alkohol, a Daňo - biely kôň, má zrejme niekoho silného za sebou.
To nie je novinárčina, to je provokovanie, ale zase na druhej strane častokrát dáva správne a pravdivé otázky na telo.
Daňo má poriadnu ohlávku na hlave.
Koľko dlhuje štátu, je tiež na úvahu.

Aj správne otázky na telo sa dajú položiť slušne.
duves
17.03.18,05:59
http://cudzinec.blog.pravda.sk/2018/03/17/moja-koza-tvoj-cap-a-sme-si-kvit/


Ach jaj, deťúrence, chcelo sa mi vykríknuť. Jednou vecou je žiadať odchod Fica a inou robiť koňa darebákom, ktorí sa od neho vôbec nelíšia a sú pobúrení len preto, že nemajú miesto pri válove.
A dnes sa vás snažia plesniví revolucionári podviesť úplne rovnako, ako kedysi podviedli nás … mávol som rukou a pobral sa preč. Pri pohľade na rečniacich mi napadla predstava, ako páchnuci chlap so stekajúcimi exkrementami vo vlasoch poučuje ostatných o dôležitosti pravidelnej hygieny a čistoty … a diví sa, prečo ho väčšinou zďaleka obchádzajú …
romana147
17.03.18,06:03
Vaskému je zrejme všetko jedno, hlavne že má tie pridrbané pesničky a alkohol, a Daňo - biely kôň, má zrejme niekoho silného za sebou.
To nie je novinárčina, to je provokovanie, ale zase na druhej strane častokrát dáva správne a pravdivé otázky na telo.
Daňo má poriadnu ohlávku na hlave.
Koľko dlhuje štátu, je tiež na úvahu.

Aj správne otázky na telo sa dajú položiť slušne.

Na slušne kladené otázky prestal Fico odpovedať už na jeseň.

Teraz zaviedli svetovú novinku :

Tlačovka s otočkou :
.
- vytlačí zo seba to svoje (najčastejšie klamstvo)
- otočí sa
- odíde
korela
17.03.18,06:30
Vaskému je zrejme všetko jedno, hlavne že má tie pridrbané pesničky a alkohol, a Daňo - biely kôň, má zrejme niekoho silného za sebou.
To nie je novinárčina, to je provokovanie, ale zase na druhej strane častokrát dáva správne a pravdivé otázky na telo.
Daňo má poriadnu ohlávku na hlave.
Koľko dlhuje štátu, je tiež na úvahu.

Aj správne otázky na telo sa dajú položiť slušne.

Na slušne kladené otázky prestal Fico odpovedať už na jeseň.

Teraz zaviedli svetovú novinku :

Tlačovka s otočkou :
.
- vytlačí zo seba to svoje (najčastejšie klamstvo)
- otočí sa
- odíde
Osobne by som radšej zvládla takýto prístup, ako počúvať niekoho iného pol hodiny, s trikrát zopakovaným textom, grafmi, ... a po boku s celou svätou perepúťou. Kde máte istotu, že práve ten vám hovorí pravdu?
lujza.j
17.03.18,06:55
Politicke relacie "na telo"a otazky - odpovede dopredu nachystane asistentom....
bjuty smis
17.03.18,07:18
http://cudzinec.blog.pravda.sk/2018/03/17/moja-koza-tvoj-cap-a-sme-si-kvit/


Ach jaj, deťúrence, chcelo sa mi vykríknuť. Jednou vecou je žiadať odchod Fica a inou robiť koňa darebákom, ktorí sa od neho vôbec nelíšia a sú pobúrení len preto, že nemajú miesto pri válove.
A dnes sa vás snažia plesniví revolucionári podviesť úplne rovnako, ako kedysi podviedli nás … mávol som rukou a pobral sa preč. Pri pohľade na rečniacich mi napadla predstava, ako páchnuci chlap so stekajúcimi exkrementami vo vlasoch poučuje ostatných o dôležitosti pravidelnej hygieny a čistoty … a diví sa, prečo ho väčšinou zďaleka obchádzajú …
Odporne....
Ani jeden politik tam nerečnil...
Čo tymto chceš povedat?
bjuty smis
17.03.18,07:45
Vaskému je zrejme všetko jedno, hlavne že má tie pridrbané pesničky a alkohol, a Daňo - biely kôň, má zrejme niekoho silného za sebou.
To nie je novinárčina, to je provokovanie, ale zase na druhej strane častokrát dáva správne a pravdivé otázky na telo.
Daňo má poriadnu ohlávku na hlave.
Koľko dlhuje štátu, je tiež na úvahu.

Aj správne otázky na telo sa dajú položiť slušne.

Na slušne kladené otázky prestal Fico odpovedať už na jeseň.

Teraz zaviedli svetovú novinku :

Tlačovka s otočkou :
.
- vytlačí zo seba to svoje (najčastejšie klamstvo)
- otočí sa
- odíde
Osobne by som radšej zvládla takýto prístup, ako počúvať niekoho iného pol hodiny, s trikrát zopakovaným textom, grafmi, ... a po boku s celou svätou perepúťou. Kde máte istotu, že práve ten vám hovorí pravdu?
Nič si z toho nerob.
Stale je vas 20%......
Ing. Ľubomír Janoška
17.03.18,07:58
Komu nestačia 4 správy za 24 hodín?
* NBÚ preverí, ako sa mohla Trošková dostať k Merkelovej
* Vadalovci a Rodovci dostali od štátu agrodotácie za 68 miliónov eur
* Státisíce eur pre Vadalu išli cez Troškovú, banka to hlásila polícii
* Bugár priznal stretnutie s Kočnerom na Maldivách
bjuty smis
17.03.18,08:24
Komu nestačia 4 správy za 24 hodín?
* NBÚ preverí, ako sa mohla Trošková dostať k Merkelovej
* Vadalovci a Rodovci dostali od štátu agrodotácie za 68 miliónov eur
* Státisíce eur pre Vadalu išli cez Troškovú, banka to hlásila polícii
* Bugár priznal stretnutie s Kočnerom na Maldivách
No ale šoros.....a matovica usvedcime z danovych podvodov
Uz 6 rokov na ňom robi naka
Daňovy urad 3 roky kontrola
Uz to raz musi prist!!
mari2x
17.03.18,09:23
keby takéto info boli niekedy v budúcnosti schopní pochopiť...aspoň z polovice ..
však oni vedia kto..

https://dennikn.sk/1064685/krajmerova-vs-krajmer-on-sefuje-protikorupcnej-jednotke-ona-pracuje-pre-oligarchov/?ref=tit
Ale šašo Matovič NEMÁ STRANÍCKE ŠTRUKTÚRY!!! :mad:
:D

Zákon nevyžaduje štruktúry, ktoré potrebujú veľa príspevkov z našich daní
mari2x
17.03.18,09:27
Vaskému je zrejme všetko jedno, hlavne že má tie pridrbané pesničky a alkohol, a Daňo - biely kôň, má zrejme niekoho silného za sebou.
To nie je novinárčina, to je provokovanie, ale zase na druhej strane častokrát dáva správne a pravdivé otázky na telo.
Daňo má poriadnu ohlávku na hlave.
Koľko dlhuje štátu, je tiež na úvahu.

Aj správne otázky na telo sa dajú položiť slušne.

Na slušne kladené otázky prestal Fico odpovedať už na jeseň.

Teraz zaviedli svetovú novinku :

Tlačovka s otočkou :
.
- vytlačí zo seba to svoje (najčastejšie klamstvo)
- otočí sa
- odíde
Osobne by som radšej zvládla takýto prístup, ako počúvať niekoho iného pol hodiny, s trikrát zopakovaným textom, grafmi, ... a po boku s celou svätou perepúťou. Kde máte istotu, že práve ten vám hovorí pravdu?

A rozmýšľať si ešte neskúšala ?

Napríklad o diaľničnom prepojení BA - KE do roku 2023 (cez BP a Miskolc ! :D )
mari2x
17.03.18,09:28
Vaskému je zrejme všetko jedno, hlavne že má tie pridrbané pesničky a alkohol, a Daňo - biely kôň, má zrejme niekoho silného za sebou.
To nie je novinárčina, to je provokovanie, ale zase na druhej strane častokrát dáva správne a pravdivé otázky na telo.
Daňo má poriadnu ohlávku na hlave.
Koľko dlhuje štátu, je tiež na úvahu.

Aj správne otázky na telo sa dajú položiť slušne.

Na slušne kladené otázky prestal Fico odpovedať už na jeseň.

Teraz zaviedli svetovú novinku :

Tlačovka s otočkou :
.
- vytlačí zo seba to svoje (najčastejšie klamstvo)
- otočí sa
- odíde
Osobne by som radšej zvládla takýto prístup, ako počúvať niekoho iného pol hodiny, s trikrát zopakovaným textom, grafmi, ... a po boku s celou svätou perepúťou. Kde máte istotu, že práve ten vám hovorí pravdu?
Nič si z toho nerob.
Stale je vas 20%......

Korela je z JADRA stáda ?
Ing. Ľubomír Janoška
17.03.18,09:37
keby takéto info boli niekedy v budúcnosti schopní pochopiť...aspoň z polovice ..
však oni vedia kto..

https://dennikn.sk/1064685/krajmerova-vs-krajmer-on-sefuje-protikorupcnej-jednotke-ona-pracuje-pre-oligarchov/?ref=tit
Ale šašo Matovič NEMÁ STRANÍCKE ŠTRUKTÚRY!!! :mad:
:D

Zákon nevyžaduje štruktúry, ktoré potrebujú veľa príspevkov z našich daní
Ale kapitán vyžaduje. A rozkaz je viac než zákon. :D
mari2x
17.03.18,09:39
keby takéto info boli niekedy v budúcnosti schopní pochopiť...aspoň z polovice ..
však oni vedia kto..

https://dennikn.sk/1064685/krajmerova-vs-krajmer-on-sefuje-protikorupcnej-jednotke-ona-pracuje-pre-oligarchov/?ref=tit
Ale šašo Matovič NEMÁ STRANÍCKE ŠTRUKTÚRY!!! :mad:
:D

Zákon nevyžaduje štruktúry, ktoré potrebujú veľa príspevkov z našich daní
Ale kapitán vyžaduje. A rozkaz je viac než zákon. :D
" rozkaz je viac než zákon" bol aj dôvod na mimoriadne povýšenie
bjuty smis
17.03.18,10:11
akurát sa venujem svojmu pravidelnému sobotnajšiemu čítaniu ústavy...
vidím, že tu spomínate kapitááňa....


udrelo mi do očí

T r e t í o d d i e l
Politické práva
Čl. 26
(1) Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené.
(2) Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo
iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez
ohľadu na hranice štátu.


to opozícia nepozná ústavu ?
prečo si nechali kapitáňom odňať toto ústavné právo ??
bjuty smis
17.03.18,10:26
Ing. Ľubomír Janoška
17.03.18,10:30
akurát sa venujem svojmu pravidelnému sobotnajšiemu čítaniu ústavy...
vidím, že tu spomínate kapitááňa....


udrelo mi do očí

T r e t í o d d i e l
Politické práva
Čl. 26
(1) Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené.
(2) Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo
iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez
ohľadu na hranice štátu.


to opozícia nepozná ústavu ?
prečo si nechali kapitáňom odňať toto ústavné právo ??
predpokladám, že sa obrátili na ÚS
http://www.teraz.sk/slovensko/opozicia-da-rokovaci-poriadok-na-ust/232124-clanok.html
buchač
17.03.18,10:34
akurát sa venujem svojmu pravidelnému sobotnajšiemu čítaniu ústavy...
Dnes čítaš Ústavu SR. Zajtra bude na programe Biblia.
Otázka ..." kedy čítaš Kapitál a kedy Korán ? " ;)
misoft
17.03.18,11:04
Omyl - nenosí...... ale má kvéra, pílku, sekerku a aj nožík....:D


Šťastie , že nemá aj buchar !
Bacha.... lebo aj ten si vie zohnať.....
misoft
17.03.18,11:11
A rozmýšľať si ešte neskúšala ?

Napríklad o diaľničnom prepojení BA - KE do roku 2023 (cez BP a Miskolc ! :D )
Hmmm.... ja si matne spomínam, že sa kedysi vravelo o "prepojení" KE-BA diaľnicou v roku 2010.... a tiež sa mi marí, že to boli Hranaté slová.... i lóve by sa našli, i sa našli, ale akosi sa rozplynuli do nenávratna v Širokom vrecku a iných mechoch....
Slovensko bude rado (i jeho občania) ak toto prepojenie bude nie cez Magyarország v 2023, ale (možno) popod Tatry okolo Váhu v roku 2050... (i to je odVážny odhad :D).
pavol54
17.03.18,11:54
A rozmýšľať si ešte neskúšala ?

Napríklad o diaľničnom prepojení BA - KE do roku 2023 (cez BP a Miskolc ! :D )
Hmmm.... ja si matne spomínam, že sa kedysi vravelo o "prepojení" KE-BA diaľnicou v roku 2010.... a tiež sa mi marí, že to boli Hranaté slová.... i lóve by sa našli, i sa našli, ale akosi sa rozplynuli do nenávratna v Širokom vrecku a iných mechoch....
Slovensko bude rado (i jeho občania) ak toto prepojenie bude nie cez Magyarország v 2023, ale (možno) popod Tatry okolo Váhu v roku 2050... (i to je odVážny odhad :D).
ale si rozpomeň že prvý do povedal Prokopovič dzurindov koník a fico to hrdinsky opakoval
pavol54
17.03.18,12:00
Komu nestačia 4 správy za 24 hodín?
* NBÚ preverí, ako sa mohla Trošková dostať k Merkelovej
* Vadalovci a Rodovci dostali od štátu agrodotácie za 68 miliónov eur
* Státisíce eur pre Vadalu išli cez Troškovú, banka to hlásila polícii
* Bugár priznal stretnutie s Kočnerom na Maldivách
Rád by som videl tú štruktúru dotácií
sú priame na ktoré má každý nárok (podľa výmery) aj keby bol z Nemecka či z marsu
a projektové, ich priznanie je špinavosť, pretože projekt sa musí vypracovať, nechať schváliť, mať vlastné (možno aj mafiánske) prachy na výstavbu a po kontrole úhrada 40 - 50% ceny
bjuty smis
17.03.18,13:53
akurát sa venujem svojmu pravidelnému sobotnajšiemu čítaniu ústavy...
Dnes čítaš Ústavu SR. Zajtra bude na programe Biblia.
Otázka ..." kedy čítaš Kapitál a kedy Korán ? " ;)
kapitál som čítal...nie celý, len výňatky...
bibliu som skúšal, ale to som mal len cca 20 rokov a nedal som to.., ale mám v pláne
korán asi nie.....

ale jar stále tvrdí, že základ je ústava :)))
pavol54
17.03.18,14:28
akurát sa venujem svojmu pravidelnému sobotnajšiemu čítaniu ústavy...
Dnes čítaš Ústavu SR. Zajtra bude na programe Biblia.
Otázka ..." kedy čítaš Kapitál a kedy Korán ? " ;)
Keby 70% kresťanov tejto republiky poznalo "desatoro" a aj ich v živote dodržiavalo od prvého až po posledného človeka, bola by balada u nás žiť A tých 30% by už bolo nejak presvedčených k správnemu chovaniu. lebo okrem prvých troch, platia pre každého, alebo nie?
korela
17.03.18,15:45
Vaskému je zrejme všetko jedno, hlavne že má tie pridrbané pesničky a alkohol, a Daňo - biely kôň, má zrejme niekoho silného za sebou.
To nie je novinárčina, to je provokovanie, ale zase na druhej strane častokrát dáva správne a pravdivé otázky na telo.
Daňo má poriadnu ohlávku na hlave.
Koľko dlhuje štátu, je tiež na úvahu.

Aj správne otázky na telo sa dajú položiť slušne.

Na slušne kladené otázky prestal Fico odpovedať už na jeseň.

Teraz zaviedli svetovú novinku :

Tlačovka s otočkou :
.
- vytlačí zo seba to svoje (najčastejšie klamstvo)
- otočí sa
- odíde
Osobne by som radšej zvládla takýto prístup, ako počúvať niekoho iného pol hodiny, s trikrát zopakovaným textom, grafmi, ... a po boku s celou svätou perepúťou. Kde máte istotu, že práve ten vám hovorí pravdu?
Nič si z toho nerob.
Stale je vas 20%......
Ty by si si mal pamätať, že som sa posledných volieb po prvýkrát nezúčastnila, už nemienim voliť menšie zlo, a odpísal si mi, že som urobila chybu. Mng nechodí k voľbám vôbec po 89. Jedno dieťa je v tomto po tatovi, druhé chodilo so mnou. Tak kde máš so mnou problém, čo sa týka náklonnosti k tejto strane?
bjuty smis
17.03.18,15:52
Čo znamená využívať všetky ústavné právomoci hlavy štátu? V skutočnosti Kiska Pellegrinimu hrozí, že ak bude ministrom vnútra niekto nedôveryhodný alebo príliš spätý so Smerom, zoberie mu poverenie na zostavenie vlády.

https://dennikn.sk/1067071/kiska-hrozi-ze-pellegrinimu-zoberie-poverenie-smer-pri-ministrovi-vnutra-tape/?ref=mpm

môže sa bolševická špina šklabiť....
bjuty smis
17.03.18,15:54
Vaskému je zrejme všetko jedno, hlavne že má tie pridrbané pesničky a alkohol, a Daňo - biely kôň, má zrejme niekoho silného za sebou.
To nie je novinárčina, to je provokovanie, ale zase na druhej strane častokrát dáva správne a pravdivé otázky na telo.
Daňo má poriadnu ohlávku na hlave.
Koľko dlhuje štátu, je tiež na úvahu.

Aj správne otázky na telo sa dajú položiť slušne.

Na slušne kladené otázky prestal Fico odpovedať už na jeseň.

Teraz zaviedli svetovú novinku :

Tlačovka s otočkou :
.
- vytlačí zo seba to svoje (najčastejšie klamstvo)
- otočí sa
- odíde
Osobne by som radšej zvládla takýto prístup, ako počúvať niekoho iného pol hodiny, s trikrát zopakovaným textom, grafmi, ... a po boku s celou svätou perepúťou. Kde máte istotu, že práve ten vám hovorí pravdu?
Nič si z toho nerob.
Stale je vas 20%......
Ty by si si mal pamätať, že som sa posledných volieb po prvýkrát nezúčastnila, už nemienim voliť menšie zlo, a odpísal si mi, že som urobila chybu. Mng nechodí k voľbám vôbec po 89. Jedno dieťa je v tomto po tatovi, druhé chodilo so mnou. Tak kde máš so mnou problém, čo sa týka náklonnosti k tejto strane?
s tebou nemám najmenší problém
len s niektorými tvojmi názormi.....
pavol54
17.03.18,15:58
Vaskému je zrejme všetko jedno, hlavne že má tie pridrbané pesničky a alkohol, a Daňo - biely kôň, má zrejme niekoho silného za sebou.
To nie je novinárčina, to je provokovanie, ale zase na druhej strane častokrát dáva správne a pravdivé otázky na telo.
Daňo má poriadnu ohlávku na hlave.
Koľko dlhuje štátu, je tiež na úvahu.

Aj správne otázky na telo sa dajú položiť slušne.

Na slušne kladené otázky prestal Fico odpovedať už na jeseň.

Teraz zaviedli svetovú novinku :

Tlačovka s otočkou :
.
- vytlačí zo seba to svoje (najčastejšie klamstvo)
- otočí sa
- odíde
Osobne by som radšej zvládla takýto prístup, ako počúvať niekoho iného pol hodiny, s trikrát zopakovaným textom, grafmi, ... a po boku s celou svätou perepúťou. Kde máte istotu, že práve ten vám hovorí pravdu?
Nič si z toho nerob.
Stale je vas 20%......
Ty by si si mal pamätať, že som sa posledných volieb po prvýkrát nezúčastnila, už nemienim voliť menšie zlo, a odpísal si mi, že som urobila chybu. Mng nechodí k voľbám vôbec po 89. Jedno dieťa je v tomto po tatovi, druhé chodilo so mnou. Tak kde máš so mnou problém, čo sa týka náklonnosti k tejto strane?
kto nepľuje s nami, pľuje proti nám
bjuty smis
17.03.18,16:26
naopak...
jasne som napísal, že iba s niektorými jej názormi...

chod trapošiť naspäť na pravdu,,,,
korela
17.03.18,16:52
Vaskému je zrejme všetko jedno, hlavne že má tie pridrbané pesničky a alkohol, a Daňo - biely kôň, má zrejme niekoho silného za sebou.
To nie je novinárčina, to je provokovanie, ale zase na druhej strane častokrát dáva správne a pravdivé otázky na telo.
Daňo má poriadnu ohlávku na hlave.
Koľko dlhuje štátu, je tiež na úvahu.

Aj správne otázky na telo sa dajú položiť slušne.

Na slušne kladené otázky prestal Fico odpovedať už na jeseň.

Teraz zaviedli svetovú novinku :

Tlačovka s otočkou :
.
- vytlačí zo seba to svoje (najčastejšie klamstvo)
- otočí sa
- odíde
Osobne by som radšej zvládla takýto prístup, ako počúvať niekoho iného pol hodiny, s trikrát zopakovaným textom, grafmi, ... a po boku s celou svätou perepúťou. Kde máte istotu, že práve ten vám hovorí pravdu?
Pre mínuskárov - Lepšie raz zažiť, ako stokrát počuť.
bjuty smis
17.03.18,17:01
Redaktor TV Markíza Erik Tomáš: "Do rodného Humenného prichádzam vždy rád!"

Predstavovať redaktora TV Markíza Erika Tomáša by bolo určite zbytočné. Jeho tvár je dostatočne známa na celom Slovensku. Pravidelne sa s nim diváci

23. dec 2003 o 0:00 Ľuboš ONDOVČIN
Písmo:A-|A+0

stretávajú nielen v televíznych novinách, ale aj pri moderovaní obľúbenej relácie Kde bolo, tam bolo. Možno niektorých prekvapí informácia, že Erik je pôvodom Zemplínčan, rodák z Humenného. Aj keď v Bratislave pracuje a žije už 10 rokov, do rodného kraja sa vracia vždy rád. O spomienkach na detské roky prežité v rodnom meste začal aj náš rozhovor.

Erik, ak sa vrátite v spomienkach do detských čias, na ktorú udalosť, alebo zážitok spomínate najradšej?

"Zážitkov je veľa. Ale niekedy rozmýšľam nad prvým momentom v živote, ktorý si pamätám. Boli sme s rodinou v Tatrách, ja som mal narodeniny. Mama mi povedala, že mám tri roky a ja som sa cítil dôležito."

Akým ste boli ako dieťa?

"Rozmaznané a roztopašné. Žiaden anjelik."

Študentské časy...

"Samozrejme, najkrajšia etapa života, teda aspoň doteraz. Dospel som a život mi začal veľmi chutiť."

Kedy a ako ste sa dostali k práci televízneho redaktora?

"Po skončení vysokej školy som dostal ponuku pracovať v Slovenskom rozhlase. Konkrétne v spravodajstve Rádia Regina (štvrtý okruh rozhlasu). Vydržal som tam polroka a veľa sa naučil. Potom už nasledovala TV Markíza. Jednoducho som po voľbách 1998 zdvihol telefón a opýtal sa, či ma nepotrebujú. Po dvoch testovacích týždňoch bola ruka v rukáve. Trvá to už 5 rokov."

Čítajte viac: https://dolnyzemplin.korzar.sme.sk/c/4593333/redaktor-tv-markiza-erik-tomas-do-rodneho-humenneho-prichadzam-vzdy-rad.html#ixzz5A1l2aK00
misoft
17.03.18,17:43
Pozerám (skôr počúvam) správy.
Rusi tvrdia, že látka, ktorou v Londýne otrávili ex-špióna, môže pochádzať aj zo Slovenska.
A pritom látka bola vyvinutá u nich a takéto istotne nerozdávali ako lentilky kadekomu...
Takže je lepšie sa vyhovárať na iných - tých, ktorí sa "oddelili" od nich.... typické pre nich....
https://en.wikipedia.org/wiki/Novichok_agent
buchač
17.03.18,17:46
Redaktor TV Markíza Erik Tomáš: "Do rodného Humenného prichádzam vždy rád!"
.......
Čítajte viac: https://dolnyzemplin.korzar.sme.sk/c/4593333/redaktor-tv-markiza-erik-tomas-do-rodneho-humenneho-prichadzam-vzdy-rad.html#ixzz5A1l2aK00
Hehehe...ale aké "prekvapenie". Zatvorená diskusia o niečom svedčí.
lujza.j
17.03.18,19:42
.
pavol54
17.03.18,21:27
Pozerám (skôr počúvam) správy.
Rusi tvrdia, že látka, ktorou v Londýne otrávili ex-špióna, môže pochádzať aj zo Slovenska.
A pritom látka bola vyvinutá u nich a takéto istotne nerozdávali ako lentilky kadekomu...
Takže je lepšie sa vyhovárať na iných - tých, ktorí sa "oddelili" od nich.... typické pre nich....
https://en.wikipedia.org/wiki/Novichok_agent
alebo aj v pojazdných laboratóriách v Iraku, ktoré objavila britská MI6 pred zahájením púštnej búrky.
jar88
18.03.18,05:32
akurát sa venujem svojmu pravidelnému sobotnajšiemu čítaniu ústavy...
Dnes čítaš Ústavu SR. Zajtra bude na programe Biblia.
Otázka ..." kedy čítaš Kapitál a kedy Korán ? " ;)
kapitál som čítal...nie celý, len výňatky...
bibliu som skúšal, ale to som mal len cca 20 rokov a nedal som to.., ale mám v pláne
korán asi nie.....

ale jar stále tvrdí, že základ je ústava :)))
No a nieje to pravda?
Najhoršie na tom je, že si veľká časť slovače akosi neuvedomuje, že je to ich ústava a nie vladárov a mocipánov. Nájdu sa tu dokonca aj takí, čo si z nej vedia robiť posmech.
-------------------
Následne tu aj títo "posmeškári" nariekajú, že čo to nemajú. Hlavne nemajú švajčiarske prémie.
Ing. Ľubomír Janoška
18.03.18,06:27
slniečkári, prečítajte si niečo o sebe :)
https://www.facebook.com/zomriofficial/posts/2050300388582547
duves
18.03.18,07:51
A ako sa napr.parkuje u vás?
Predpokladam, že aj tento vodič tohoto auta chce bojovať za slušné Slovensko. Len jeho predstava je, že si myslí, že on sa sprava slušne a to len tí druhí sa majú zmeniť.
A sem tam to niektorý slušny dá rovno cez trávnik.
Ing. Ľubomír Janoška
18.03.18,08:01
A ako sa napr.parkuje u vás?
Predpokladam, že aj tento vodič tohoto auta chce bojovať za slušné Slovensko. Len jeho predstava je, že si myslí, že on sa sprava slušne a to len tí druhí sa majú zmeniť.
A sem tam to niektorý slušny dá rovno cez trávnik.
Slušné Slovensko žiada právny štát. Čo majú tie fotky spoločné s právnym štátom?
Nie je to skôr o tom, že kto má kamarátov "našich ľudí", ten si môže dovoliť všetko?
misoft
18.03.18,08:12
A ako sa napr.parkuje u vás?
Predpokladam, že aj tento vodič tohoto auta chce bojovať za slušné Slovensko. Len jeho predstava je, že si myslí, že on sa sprava slušne a to len tí druhí sa majú zmeniť.
A sem tam to niektorý slušny dá rovno cez trávnik.
Len toto? To je "malina". U nás jazdia veselo po chodníku (pretože ušetria 50m jazdy cez križovatku), okraje chodníka sú u prepadnuté, poškodené, niektorí sú tak drzí, že si ešte zatrúbia, aby sa im CHODEC uhol. TRI roky na to upozorňujem primátora, tri roky po sebe mu dávam písomné i grafické riešenie situácie a výsledok? NIČ SA NEDEJE! Primátor je SMERák!! Tiež jeden z tých grázlov, podvodníkov, čo riadia aj náš štát. A koľko toho "prešustroval" - len 700000 € dal právnikovi za to, aby sa od rozhodcovského súdu dozvedeli, že ten to nie je oprávnený riešiť. Ďalšie státisíce pôjdu na súdne konanie mesto vs. stavebník/investor. A to ešte chcel s EEI založiť spoločný podnik, ale v zmluve boli také podmienky, že EEI by malo skoro celý zisk, ale mesto malo vložiť pozemky a ešte sa o ne starať a vykonávať údržbu. Len protesty obyvateľov to zastavili.
buchač
18.03.18,08:45
A ako sa napr.parkuje u vás?
Predpokladam, že aj tento vodič tohoto auta chce bojovať za slušné Slovensko. Len jeho predstava je, že si myslí, že on sa sprava slušne a to len tí druhí sa majú zmeniť.
A sem tam to niektorý slušny dá rovno cez trávnik.
Ja predpokladam,,ze tento vodic bol smerak...
Nepoddžubuj furt s tými smerákmi.
Máš jedno, o koho sa jedná ... nedá sa stále a zakaždým operovať tou straníckou príslušnosťou. A silne pochybujem, že v tej dodávke šiel vrcholový príslušník strany, trebárs aj okresu.
Tu ide predsa o iné...všade sú a aj boli tí, ktorí porušovali dopravné predpisy. A tieto, kde sa auto urvalo niekde cez trávnik ? Veď to je malina proti tomu, čo sa deje na cestách.
Snáď nechce nik povedať, že kadejaký mladý smrad, čo jazdí bez VP a pod vplyvom bude príslušníkom "našich" strán.

Misoft dal, že autá jazdia po chodníkoch a vytrubujú.
LEN raz by na mňa niekto zatrúbil, len raz...a to tiež občas niekto ide po chodníku, lebo sa nevie dostať inak z parkoviska.
Ešte aj cyklistovi, ktorý ide (rýchlo a dravo) po chodníku, ešte aj tomu skomplikujem jazdu tým, že sa mu schválne zaonačim do cesty...mohli len akurát pindať.
Toto sa ale netýka rodičov, ktorí doprevádzajú dieťa.
bjuty smis
18.03.18,09:02
Na teme o politike sa ti zda nevhodne o stranickosti....aha
Reagoval som na jeho predpoklad,ze to boli za slusne slovensko....
bjuty smis
18.03.18,09:04
akurát sa venujem svojmu pravidelnému sobotnajšiemu čítaniu ústavy...
Dnes čítaš Ústavu SR. Zajtra bude na programe Biblia.
Otázka ..." kedy čítaš Kapitál a kedy Korán ? " ;)
kapitál som čítal...nie celý, len výňatky...
bibliu som skúšal, ale to som mal len cca 20 rokov a nedal som to.., ale mám v pláne
korán asi nie.....

ale jar stále tvrdí, že základ je ústava :)))
No a nieje to pravda?
Najhoršie na tom je, že si veľká časť slovače akosi neuvedomuje, že je to ich ústava a nie vladárov a mocipánov. Nájdu sa tu dokonca aj takí, čo si z nej vedia robiť posmech.
-------------------
Následne tu aj títo "posmeškári" natiekajú, že čo to nemajú. Hlavne nemajú švajčiarske prémie.
Je
Vsak zato ju citam
KoxXxo
18.03.18,11:39
Nandrolon
18.03.18,13:23
slniečkári, prečítajte si niečo o sebe :)
https://www.facebook.com/zomriofficial/posts/2050300388582547
Takemu Jar88ovi by vyslo tipujem - sorosovsky nekroidny zoofil :-))
duves
18.03.18,14:57
A ako sa napr.parkuje u vás?
Predpokladam, že aj tento vodič tohoto auta chce bojovať za slušné Slovensko. Len jeho predstava je, že si myslí, že on sa sprava slušne a to len tí druhí sa majú zmeniť.
A sem tam to niektorý slušny dá rovno cez trávnik.
Slušné Slovensko žiada právny štát. Čo majú tie fotky spoločné s právnym štátom?
Nie je to skôr o tom, že kto má kamarátov "našich ľudí", ten si môže dovoliť všetko?
A ako asi ma vzniknúť ten právny štát? Nám spadne z neba?
A presne ako si (sebe?) položil otázku: Nie je to skôr o tom, že kto má kamarátov "našich ľudí", ten si môže dovoliť všetko?
bjuty smis
18.03.18,15:22
pavol54
18.03.18,16:11
A ako sa napr.parkuje u vás?
Predpokladam, že aj tento vodič tohoto auta chce bojovať za slušné Slovensko. Len jeho predstava je, že si myslí, že on sa sprava slušne a to len tí druhí sa majú zmeniť.
A sem tam to niektorý slušny dá rovno cez trávnik.
Slušné Slovensko žiada právny štát. Čo majú tie fotky spoločné s právnym štátom?
Nie je to skôr o tom, že kto má kamarátov "našich ľudí", ten si môže dovoliť všetko?
A ako asi ma vzniknúť ten právny štát? Nám spadne z neba?
A presne ako si (sebe?) položil otázku: Nie je to skôr o tom, že kto má kamarátov "našich ľudí", ten si môže dovoliť všetko?
"Naši" sú vždy pri moci, len sa mení obecenstvo ktoré má svojich "našich " pri moci.
korela
19.03.18,04:07
Opäť dostali šancu sa zviditeľniť. Prečo herci žijú neustále v domnení, že tvoria základňu kultúry? Iba preto, že majú bližšie k mikrofónu na rozdiel od ostatných?
Myslieť si, že ich niekto pokladá za pánov hercov iba za chlebovky, kde aj keby chceli, tak nemajú priestor preukázať svoj talent a prevzatím svojich rolí v nich iba degradujú slovenskú kultúru a divákov. Nech radšej tlačia na kvalitné scenáre, urobili by lepšie. Trochu úcty k sebe aj k národu.

https://aktualne.centrum.sk/slovensko/politika/styridsiati-umelci-nechcu-erika-tomasa-za-ministra-kultury-moze-priniest-viac-problemov-ako-rieseni.html
FB Marek Madžes Majeský
17 marec, 15:33

Vyberám príspevok z FB Erika Tomáša (reakcia na Majeského), s ktorým sa stotožňujem:
" Radolłav Babjarčík Minister kultúry je len ministrom umelcov ?? Minister kultúry je ministrom všetkých. Takže kašlať podrazákom a zbabelcom . Kultúra je pre všetkých pre každého.... PS : od kedy sa vyjadrujú herci a umelci k nomináciam na ministra ?? 1000 ľudí 1000 názorov a postojov. Kašľal by som na názor. Dôležité je že rezort bude riadiť človek ktorý ma na to .. toť všetko.. :-)"
.
Osobne neviem posúdiť, či je Tomáš vhodný kandidát na ministra alebo nie. Ale dokedy tu budú zakaždým najmä herci zdvíhať hladinu vášní? Až kým nepotečie krv?
Keby Zuza nebola dcérou svojho otca, tak pochybujem, že sa k herectvu vôbec niekedy dostane. Ten výstup v Prahe pri preberaní ceny si mohla odpustiť.
Hercom zrejme prekáža na Tomášovi niečo úplne iné.
pavol54
19.03.18,05:18
Opäť dostali šancu sa zviditeľniť. Prečo herci žijú neustále v domnení, že tvoria základňu kultúry? Iba preto, že majú bližšie k mikrofónu na rozdiel od ostatných?
Myslieť si, že ich niekto pokladá za pánov hercov iba za chlebovky, kde aj keby chceli, tak nemajú priestor preukázať svoj talent a prevzatím svojich rolí v nich iba degradujú slovenskú kultúru a divákov. Nech radšej tlačia na kvalitné scenáre, urobili by lepšie. Trochu úcty k sebe aj k národu.

https://aktualne.centrum.sk/slovensko/politika/styridsiati-umelci-nechcu-erika-tomasa-za-ministra-kultury-moze-priniest-viac-problemov-ako-rieseni.html
FB Marek Madžes Majeský
17 marec, 15:33

Vyberám príspevok z FB Erika Tomáša (reakcia na Majeského), s ktorým sa stotožňujem:
" Radolłav Babjarčík Minister kultúry je len ministrom umelcov ?? Minister kultúry je ministrom všetkých. Takže kašlať podrazákom a zbabelcom . Kultúra je pre všetkých pre každého.... PS : od kedy sa vyjadrujú herci a umelci k nomináciam na ministra ?? 1000 ľudí 1000 názorov a postojov. Kašľal by som na názor. Dôležité je že rezort bude riadiť človek ktorý ma na to .. toť všetko.. :-)"
.
Osobne neviem posúdiť, či je Tomáš vhodný kandidát na ministra alebo nie. Ale dokedy tu budú zakaždým najmä herci zdvíhať hladinu vášní? Až kým nepotečie krv?
Keby Zuza nebola dcérou svojho otca, tak pochybujem, že sa k herectvu vôbec niekedy dostane. Ten výstup v Prahe pri preberaní ceny si mohla odpustiť.
Hercom zrejme prekáža na Tomášovi niečo úplne iné.
Kirschnerová býva v Anglicku, buzi čo sa rozdrapoval na mítingu býva v Brne, Nvotová býva v Prahe, to som len vypichol zopár všeobecne známych údajov a títo čo zdrhli sa idú biť za čisté Slovensko a dávať návod ako máme žiť.
buchač
19.03.18,06:20
Opäť dostali šancu sa zviditeľniť. Prečo herci žijú neustále v domnení, že tvoria základňu kultúry? Iba preto, že majú bližšie k mikrofónu na rozdiel od ostatných?
.
Osobne neviem posúdiť, či je Tomáš vhodný kandidát na ministra alebo nie. Ale dokedy tu budú zakaždým najmä herci zdvíhať hladinu vášní? Až kým nepotečie krv?
Keby Zuza nebola dcérou svojho otca, tak pochybujem, že sa k herectvu vôbec niekedy dostane. Ten výstup v Prahe pri preberaní ceny si mohla odpustiť.
Hercom zrejme prekáža na Tomášovi niečo úplne iné.
Kirschnerová býva v Anglicku, buzi čo sa rozdrapoval na mítingu býva v Brne, Nvotová býva v Prahe, to som len vypichol zopár všeobecne známych údajov a títo čo zdrhli sa idú byť za čisté Slovensko a dávať návod ako máme žiť.

Včera bol šot v zprávach, kde redaktor na tútú tému vravel. Kultúrnikom vadí na Tomášovi jeho vrcholná neodbornosť...
--------------------
...hm, keď tak uvažujem ?

Kukura, Luknár, Taktici...kto je na nich zvedavý ? Po rokoch "vraj emigrácie a prenasledovania" sa vrátili ?
Norisová je v každej riti (hlúpom seriáli) ...spuchnutá ropucha...už jej majú v Čechách dosť ?
Sklenaříková potrebuje vydať svoje knižné rozumy na Slovensku, lebo vo Francúzsku ju majú na háku a v Maroku ani len netušia, čo je zač ?
---------------------

Sorry...už mi len chýba, aby sa k tomu všetkému vyjadril len Andrássy, Vacvalová, Hric, Feldeková, Lasica..
pavol54
19.03.18,06:49
Opäť dostali šancu sa zviditeľniť. Prečo herci žijú neustále v domnení, že tvoria základňu kultúry? Iba preto, že majú bližšie k mikrofónu na rozdiel od ostatných?
.
Osobne neviem posúdiť, či je Tomáš vhodný kandidát na ministra alebo nie. Ale dokedy tu budú zakaždým najmä herci zdvíhať hladinu vášní? Až kým nepotečie krv?
Keby Zuza nebola dcérou svojho otca, tak pochybujem, že sa k herectvu vôbec niekedy dostane. Ten výstup v Prahe pri preberaní ceny si mohla odpustiť.
Hercom zrejme prekáža na Tomášovi niečo úplne iné.
Kirschnerová býva v Anglicku, buzi čo sa rozdrapoval na mítingu býva v Brne, Nvotová býva v Prahe, to som len vypichol zopár všeobecne známych údajov a títo čo zdrhli sa idú byť za čisté Slovensko a dávať návod ako máme žiť.

Včera bol šot v zprávach, kde redaktor na tútú tému vravel. Kultúrnikom vadí na Tomášovi jeho vrcholná neodbornosť...
--------------------
...hm, keď tak uvažujem ?

Kukura, Luknár, Taktici...kto je na nich zvedavý ? Po rokoch "vraj emigrácie a prenasledovania" sa vrátili ?
Norisová je v každej riti (hlúpom seriáli) ...spuchnutá ropucha...už jej majú v Čechách dosť ?
Sklenaříková potrebuje vydať svoje knižné rozumy na Slovensku, lebo vo Francúzsku ju majú na háku a v Maroku ani len netušia, čo je zač ?
---------------------

Sorry...už mi len chýba, aby sa k tomu všetkému vyjadril len Andrássy, Vacvalová, Hric, Feldeková, Lasica..
vrchol umenia KEMKA najprv som myslel a žil v omyle že on debila hrá
jar88
19.03.18,07:33
A ako sa napr.parkuje u vás?
Predpokladam, že aj tento vodič tohoto auta chce bojovať za slušné Slovensko. Len jeho predstava je, že si myslí, že on sa sprava slušne a to len tí druhí sa majú zmeniť.
A sem tam to niektorý slušny dá rovno cez trávnik.
Slušné Slovensko žiada právny štát. Čo majú tie fotky spoločné s právnym štátom?
Nie je to skôr o tom, že kto má kamarátov "našich ľudí", ten si môže dovoliť všetko?
A ako asi ma vzniknúť ten právny štát? Nám spadne z neba?
A presne ako si (sebe?) položil otázku: Nie je to skôr o tom, že kto má kamarátov "našich ľudí", ten si môže dovoliť všetko?

Veď práve to, ako nám tu môže vzniknúť právny štát, keď tu máme ľudí ako si ty.:)
------------------------
Ľudí, čo sa starajú do toho, čo robia iní. Ľudia, čo stále poukazujú, že v minulom režime sa to nedialo a dokonca bol aj v parkovaní poriadok. Nuž majú pravdu, bol tu dostatok parkovacích miest a dokonca aj prebytok.:--- Len si akosi nespomínajú, že nám ten minulý režim, akosi nevedel zabezpečiť dostatok cenovo prístupných nových áut.
-----------------------
Duves, celkom inak by som vnímal tvoje poukazovanie na konanie tých ľudí, ak by parkovali a jazdili po zeleni a chodníkoch a pritom by bol dostatok miesta na cestách a parkoviskách. Ale aj tak by to nemala byť tvoja starosť, ale starosť polície. Nemyslíš?
------
------
Už si sa niekedy zamýšľal nad tým, prečo ten, kto má "našich" kamarátov, si môže dovoliť všetko a ty nič? :confused: Zrejme nie, alebo len akosi povrchne.
Ak by si sa začal zaujímať o to, prečo si práve ty nemôžeš dovoliť to, čo považuješ za dôležité a potrebné pre seba a svojich blízkych, potom by si až zistil, kde je skutočne tvoj problém.
Predpokladám, že si ani neuvedomuješ, že všetko na čo si len spomenieš, máš garantované priamo v ústave, len ti akosi nedochádza, že si to dobrovoľne odovzdal vláde a politikom. Teraz tu nariekaš, ako hruška zelená, odraté má kolená.:---
jar88
19.03.18,08:22
Opäť dostali šancu sa zviditeľniť. Prečo herci žijú neustále v domnení, že tvoria základňu kultúry? Iba preto, že majú bližšie k mikrofónu na rozdiel od ostatných?
.
Osobne neviem posúdiť, či je Tomáš vhodný kandidát na ministra alebo nie. Ale dokedy tu budú zakaždým najmä herci zdvíhať hladinu vášní? Až kým nepotečie krv?
Keby Zuza nebola dcérou svojho otca, tak pochybujem, že sa k herectvu vôbec niekedy dostane. Ten výstup v Prahe pri preberaní ceny si mohla odpustiť.
Hercom zrejme prekáža na Tomášovi niečo úplne iné.
Kirschnerová býva v Anglicku, buzi čo sa rozdrapoval na mítingu býva v Brne, Nvotová býva v Prahe, to som len vypichol zopár všeobecne známych údajov a títo čo zdrhli sa idú byť za čisté Slovensko a dávať návod ako máme žiť.

Včera bol šot v zprávach, kde redaktor na tútú tému vravel. Kultúrnikom vadí na Tomášovi jeho vrcholná neodbornosť...
--------------------
...hm, keď tak uvažujem ?

Kukura, Luknár, Taktici...kto je na nich zvedavý ? Po rokoch "vraj emigrácie a prenasledovania" sa vrátili ?
Norisová je v každej riti (hlúpom seriáli) ...spuchnutá ropucha...už jej majú v Čechách dosť ?
Sklenaříková potrebuje vydať svoje knižné rozumy na Slovensku, lebo vo Francúzsku ju majú na háku a v Maroku ani len netušia, čo je zač ?
---------------------

Sorry...už mi len chýba, aby sa k tomu všetkému vyjadril len Andrássy, Vacvalová, Hric, Feldeková, Lasica..
Vrchol umenia KEMKA. Najprv som myslel a žil v omyle že on debila hrá.
Hrá, nehrá? Čo na tom záleží, hlavne že ty ho nehráš.:---
Tweety
19.03.18,09:19
sito
19.03.18,09:32
Po vojne je kdekto generál! Bola aj studená. A vždy prebieha nejaká na nejakej úrovni, že? Aj dnes je to len boj 5 000 000 a 50 000, 00. Tých 5 000 000 je, tých 50 000,00 môže byť časom +/-. Takže boj, vojna a vo vojne sú vždy na konci civilisti pre nich to robia bojovníci, nie pre seba, česť im to nedovolí, nikdy! :D
duves
19.03.18,09:40
Vrchol umenia KEMKA. Najprv som myslel a žil v omyle že on debila hrá.
Hrá, nehrá? Čo na tom záleží, hlavne že ty ho nehráš.:---

Kemka debila nehrá. Resp. nie až tak velkeho. Teba neporazí, neboj. Tvoje imperatívne príspevky predčia všetko, čo som doteraz poznal pod pojmom hlúposť.
Ale neustávaj vo svojom talente a rozdávaní úsmevov. Čítať to po tebe môže inteligentov iba rozosmiať.
:D:D:D
misoft
19.03.18,09:42
Vrchol umenia KEMKA. Najprv som myslel a žil v omyle že on debila hrá.
Hrá, nehrá? Čo na tom záleží, hlavne že ty ho nehráš.:---

Kemka debila nehrá. Resp. nie až tak velkeho. Teba neporazí, neboj. Tvoje imperatívne príspevky predčia všetko, čo som doteraz poznal pod pojmom hlúposť.
Ale neustávaj vo svojom talente a rozdávaní úsmevov. Čítať to po tebe môže inteligentov iba rozosmiať.
:D:D:D
Kemka sa má sa ešte veľa učiť, ako byť debil, ale už môže mať vzor a učiteľa - nášho dvorného šaša.... :D:D:D
kukučka
19.03.18,10:26
Danilu si isto pamätáte, hoci tu dávno nechodí. Snáď sa nenahnevá, ak tu okopírujem jej príspevok z Facebooku, píše tam denne.
citujem:
Danka Bobekova
15 marec, 7:12 ·

Janko Kuciak a Martinka Kušnírová mali 27 rokov. Nikto nás neopije rohlíkom, že získal dôležitejšie informácie, než aké už boli dávno známe a verejnosťou ignorované. To Tom Nicholson mal asi určite informácie oveľa dôležitejšie napríklad vždy. Blázni z vŕšku jačali, koľko má na účte Fico na Belize. Nejačali ale o Kiskovom kapitále. Objavuje sa meno Kažimíra na post premiéra. Poslušný toť elév odchovaný v právnickej lobby. Neprekážal prezidentovi a bol najlepším ministrom podľa euroodborníkov. Slováci boli po novembri vždy manipulovaní, pokorní, poslušní, no predovšetkým nevzdelaní. Vyšli do ulíc, hoc vražda nevyšetrená a súdili bez rozsudkov. Pritom kričia, že žijeme v neprávnom štáte. Ak si to tí v uliciach neuvedomili, tak ich majú dnes všetci u prdele, ktorí ich použili zneužiť ten hrozný čin. Tak ako majú všetci vladári u prdele i mňa, Teba, jeho, jej a ich. A ja Vás vo väčšine, a Vy mňa vo väčšine. Toť jednota Slovákov.
Slovensko vlastní dávno zradili a v týchto dňoch sa ku nim Slováci pridali. Demokracia je vláda ľudu. Na Slovensku je ale vláda kapitálu .Penta inkasuje ďalej z nášho a bedač slovenská je o to chudobnejšia. Ja mám čiernu pásku dnes na Slovensku.
Nandrolon
19.03.18,10:49
To je tá "mafiánova svokra", ktorej mafia začala vadiť v momente, keď ich aj s dcérou jej zať "odstrihol" od peňazí?
jar88
19.03.18,11:27
To je tá "mafiánova svokra", ktorej mafia začala vadiť v momente, keď ich aj s dcérou jej zať "odstrihol" od peňazí?
Áno presne tá je to.:)
Naviac je to človek, ktorý sa vie stotožniť s heslami typu "demokracia je vláda ľudu", vláda ľudu prostredníctvom poslancov, a aj to Ficovo povestné, "vláda je tu na to aby vládla".
---------------------
Bohu žiaľ sa s tým vie svorne stotožniť všetka slovač.:D
Komu akože má ten ľud vládnuť?
Stále vám to ešte nepripadá hlúpe?
---------------------------------------
Ak nie, treba nám tu Ficovu vládu nechať dovládnuť, nech vieme čoho všetkého sú ešte schopní.
Ing. Ľubomír Janoška
19.03.18,11:29
Danilu si isto pamätáte, hoci tu dávno nechodí. Snáď sa nenahnevá, ak tu okopírujem jej príspevok z Facebooku, píše tam denne.
citujem:
Danka Bobekova
15 marec, 7:12 ·

Janko Kuciak a Martinka Kušnírová mali 27 rokov. Nikto nás neopije rohlíkom, že získal dôležitejšie informácie, než aké už boli dávno známe a verejnosťou ignorované. To Tom Nicholson mal asi určite informácie oveľa dôležitejšie napríklad vždy. Blázni z vŕšku jačali, koľko má na účte Fico na Belize. Nejačali ale o Kiskovom kapitále. Objavuje sa meno Kažimíra na post premiéra. Poslušný toť elév odchovaný v právnickej lobby. Neprekážal prezidentovi a bol najlepším ministrom podľa euroodborníkov. Slováci boli po novembri vždy manipulovaní, pokorní, poslušní, no predovšetkým nevzdelaní. Vyšli do ulíc, hoc vražda nevyšetrená a súdili bez rozsudkov. Pritom kričia, že žijeme v neprávnom štáte. Ak si to tí v uliciach neuvedomili, tak ich majú dnes všetci u prdele, ktorí ich použili zneužiť ten hrozný čin. Tak ako majú všetci vladári u prdele i mňa, Teba, jeho, jej a ich. A ja Vás vo väčšine, a Vy mňa vo väčšine. Toť jednota Slovákov.
Slovensko vlastní dávno zradili a v týchto dňoch sa ku nim Slováci pridali. Demokracia je vláda ľudu. Na Slovensku je ale vláda kapitálu .Penta inkasuje ďalej z nášho a bedač slovenská je o to chudobnejšia. Ja mám čiernu pásku dnes na Slovensku.
Keď pominieme nepodložené komentáre a hypotézy oboch strán, zostane nám, že väčšina Kuciakových podozrení sa potvrdila. To je skutočne dôvod na čiernu pásku.
jar88
19.03.18,12:03
Danila sa nie raz vyjadrila, že keď niekto raz vyhrá voľby, má právo o nás rozhodovať. Jasné, že v prípade, keď vyhrajú socialisti, nie nejaký matovičovci.
--------------------------------
Vtedy si asi ešte neuvedomovala, že raz môže prísť situácia v ktorej bude potrebovať svoje právo. Právo žiadať, čo jej nepochybne patrí.
jar88
19.03.18,12:23
Má tu niekto informáciu, dátum, kedy Béla Bugár odcestoval na Panenské ostrovy na dovolenku?
Aký má skutočný dôvod na využití celého štvorročného mandátu vlády v ktorej figuruje?
Nandrolon
19.03.18,12:32
Má tu niekto informáciu, dátum, kedy Béla Bugár odcestoval na Panenské ostrovy na dovolenku?
Aký má skutočný dôvod na využití celého štvorročného mandátu vlády v ktorej figuruje?
On má už iba 1 dôvod. Plávať čo najdlhšie, lebo s voľbami zároveň končí vo vládnej koalícii.
buchač
19.03.18,12:45
On má už iba 1 dôvod. Plávať čo najdlhšie, lebo s voľbami zároveň končí vo vládnej koalícii.
Nenenene...nekončí.
Alebo inak...Béla síce skončí, no nahradí ho okamžite iný...a maďarov na Slovensku je hafo.... a tí len maďara zväčša budú voliť.
Veď si len vezmi, že dediny a malé mestečká sú obývané mladými/starými, čo sa ani len po slovensky podpísať nevedia...a nie ešte čítať alebo rozprávať.
Tak kto ich tam osloví...šak len maďar.
Nandrolon
19.03.18,12:52
Myslel som Bélu osobne.
korela
19.03.18,12:54
Opäť dostali šancu sa zviditeľniť. Prečo herci žijú neustále v domnení, že tvoria základňu kultúry? Iba preto, že majú bližšie k mikrofónu na rozdiel od ostatných?
.
Osobne neviem posúdiť, či je Tomáš vhodný kandidát na ministra alebo nie. Ale dokedy tu budú zakaždým najmä herci zdvíhať hladinu vášní? Až kým nepotečie krv?
Keby Zuza nebola dcérou svojho otca, tak pochybujem, že sa k herectvu vôbec niekedy dostane. Ten výstup v Prahe pri preberaní ceny si mohla odpustiť.
Hercom zrejme prekáža na Tomášovi niečo úplne iné.
Kirschnerová býva v Anglicku, buzi čo sa rozdrapoval na mítingu býva v Brne, Nvotová býva v Prahe, to som len vypichol zopár všeobecne známych údajov a títo čo zdrhli sa idú byť za čisté Slovensko a dávať návod ako máme žiť.

Včera bol šot v zprávach, kde redaktor na tútú tému vravel. Kultúrnikom vadí na Tomášovi jeho vrcholná neodbornosť...
--------------------
...hm, keď tak uvažujem ?

Kukura, Luknár, Taktici...kto je na nich zvedavý ? Po rokoch "vraj emigrácie a prenasledovania" sa vrátili ?
Norisová je v každej riti (hlúpom seriáli) ...spuchnutá ropucha...už jej majú v Čechách dosť ?
Sklenaříková potrebuje vydať svoje knižné rozumy na Slovensku, lebo vo Francúzsku ju majú na háku a v Maroku ani len netušia, čo je zač ?
---------------------

Sorry...už mi len chýba, aby sa k tomu všetkému vyjadril len Andrássy, Vacvalová, Hric, Feldeková, Lasica..
vrchol umenia KEMKA najprv som myslel a žil v omyle že on debila hrá
Ľudia ako on nebudú nikdy nezamestnaní a na dôvažok, sa na jeho plácu "vďačne" poskladajú diváci prikovaní ku stoličkám večer čo večer z ich daní, nakoľko väčšina z nich na skutočnú kultúru nemá, ako nemá ani na dopravu za ňou. Možno aj vhodný odev by bol problém.
Stratila som prehľad, čo sa kde vysiela, ale toto podľa mňa vedomé deformovanie ľudí je na zamyslenie. Nehovoriac o povinných koncesionárskych poplatkoch.
korela
19.03.18,13:28
Danilu si isto pamätáte, hoci tu dávno nechodí. Snáď sa nenahnevá, ak tu okopírujem jej príspevok z Facebooku, píše tam denne.
citujem:
Danka Bobekova
15 marec, 7:12 ·

Janko Kuciak a Martinka Kušnírová mali 27 rokov. Nikto nás neopije rohlíkom, že získal dôležitejšie informácie, než aké už boli dávno známe a verejnosťou ignorované. To Tom Nicholson mal asi určite informácie oveľa dôležitejšie napríklad vždy. Blázni z vŕšku jačali, koľko má na účte Fico na Belize. Nejačali ale o Kiskovom kapitále. Objavuje sa meno Kažimíra na post premiéra. Poslušný toť elév odchovaný v právnickej lobby. Neprekážal prezidentovi a bol najlepším ministrom podľa euroodborníkov. Slováci boli po novembri vždy manipulovaní, pokorní, poslušní, no predovšetkým nevzdelaní. Vyšli do ulíc, hoc vražda nevyšetrená a súdili bez rozsudkov. Pritom kričia, že žijeme v neprávnom štáte. Ak si to tí v uliciach neuvedomili, tak ich majú dnes všetci u prdele, ktorí ich použili zneužiť ten hrozný čin. Tak ako majú všetci vladári u prdele i mňa, Teba, jeho, jej a ich. A ja Vás vo väčšine, a Vy mňa vo väčšine. Toť jednota Slovákov.
Slovensko vlastní dávno zradili a v týchto dňoch sa ku nim Slováci pridali. Demokracia je vláda ľudu. Na Slovensku je ale vláda kapitálu .Penta inkasuje ďalej z nášho a bedač slovenská je o to chudobnejšia. Ja mám čiernu pásku dnes na Slovensku.
Keď pominieme nepodložené komentáre a hypotézy oboch strán, zostane nám, že väčšina Kuciakových podozrení sa potvrdila. To je skutočne dôvod na čiernu pásku.
Aj pre tento dôvod by som uvítala, keby sa ľudia zhromažďovali bez akejkoľvek podpory z pódií, nech vyjadria podstatu svojich protestov samotnou prítomnosťou, zavážilo by to určite viac. Tichá veľká sila. Bez prímesi cudzích priživujúcich sa elementov.
korela
19.03.18,13:50
On má už iba 1 dôvod. Plávať čo najdlhšie, lebo s voľbami zároveň končí vo vládnej koalícii.
Nenenene...nekončí.
Alebo inak...Béla síce skončí, no nahradí ho okamžite iný...a maďarov na Slovensku je hafo.... a tí len maďara zväčša budú voliť.
Veď si len vezmi, že dediny a malé mestečká sú obývané mladými/starými, čo sa ani len po slovensky podpísať nevedia...a nie ešte čítať alebo rozprávať.
Tak kto ich tam osloví...šak len maďar.
Alebo aj nevoliť, nevoliť nikoho, nech to tu ide samospádom, alebo aj odísť radšej do zahraničia, alebo aj pre istotu prijať cudzie občianstvo, pretože ich to už prestáva baviť. Hovorím o mladých, zatiaľ o jednotlivcoch, ktorí sa tu cítia bez koreňov. Ide o ľudí vzdelaných, ktorí sa vo svete nestratia.
To, že sa časť južného obyvateľstva už iba z princípu nenaučí štátny jazyk, je tiež fakt. Ale ide skôr o ľudí, ktorí SJ nepotrebujú k životu.

Na južné územie má zálusk niekto úplne iný, ako to už býva, kde sa dvaja bijú, víťazí tretí.
korela
19.03.18,13:52
Má tu niekto informáciu, dátum, kedy Béla Bugár odcestoval na Panenské ostrovy na dovolenku?
Aký má skutočný dôvod na využití celého štvorročného mandátu vlády v ktorej figuruje?
On má už iba 1 dôvod. Plávať čo najdlhšie, lebo s voľbami zároveň končí vo vládnej koalícii.

Myslel som Bélu osobne.
Tak, ako by som to asi ..., ako šumí lístie v korunách stromov, šumí aj medzi južným obyvateľstvom. Ľudia mlčia iba zdanlivo. Ľudia v podstate šumia stále, ako vždy.
Kvaka
19.03.18,14:05
Bohatstvom juhu je voda. Vodu potrebujeme k životu všetci, dalo by sa na tom zarobiť všelijak. Nedajme si toto naše bohatstvo.
sito
19.03.18,14:32
Má tu niekto informáciu, dátum, kedy Béla Bugár odcestoval na Panenské ostrovy na dovolenku?
Aký má skutočný dôvod na využití celého štvorročného mandátu vlády v ktorej figuruje?
On má už iba 1 dôvod. Plávať čo najdlhšie, lebo s voľbami zároveň končí vo vládnej koalícii.

Myslel som Bélu osobne.
Tak, ako by som to asi ..., ako šumí lístie v korunách stromov, šumí aj medzi južným obyvateľstvom. Ľudia mlčia iba zdanlivo. Ľudia v podstate šumia stále, ako vždy.

Šumí aj šumivé víno, ba aj šumienky si pamätám. Ľudia nešumia! Šuškajú si. Ale výsledok sa môže podobať, zhodovať so šumením vína, či šumienky vo fľaši, že? :D
pavol54
19.03.18,14:35
Opäť dostali šancu sa zviditeľniť. Prečo herci žijú neustále v domnení, že tvoria základňu kultúry? Iba preto, že majú bližšie k mikrofónu na rozdiel od ostatných?
.
Osobne neviem posúdiť, či je Tomáš vhodný kandidát na ministra alebo nie. Ale dokedy tu budú zakaždým najmä herci zdvíhať hladinu vášní? Až kým nepotečie krv?
Keby Zuza nebola dcérou svojho otca, tak pochybujem, že sa k herectvu vôbec niekedy dostane. Ten výstup v Prahe pri preberaní ceny si mohla odpustiť.
Hercom zrejme prekáža na Tomášovi niečo úplne iné.
Kirschnerová býva v Anglicku, buzi čo sa rozdrapoval na mítingu býva v Brne, Nvotová býva v Prahe, to som len vypichol zopár všeobecne známych údajov a títo čo zdrhli sa idú byť za čisté Slovensko a dávať návod ako máme žiť.

Včera bol šot v zprávach, kde redaktor na tútú tému vravel. Kultúrnikom vadí na Tomášovi jeho vrcholná neodbornosť...
--------------------
...hm, keď tak uvažujem ?

Kukura, Luknár, Taktici...kto je na nich zvedavý ? Po rokoch "vraj emigrácie a prenasledovania" sa vrátili ?
Norisová je v každej riti (hlúpom seriáli) ...spuchnutá ropucha...už jej majú v Čechách dosť ?
Sklenaříková potrebuje vydať svoje knižné rozumy na Slovensku, lebo vo Francúzsku ju majú na háku a v Maroku ani len netušia, čo je zač ?
---------------------

Sorry...už mi len chýba, aby sa k tomu všetkému vyjadril len Andrássy, Vacvalová, Hric, Feldeková, Lasica..
vrchol umenia KEMKA najprv som myslel a žil v omyle že on debila hrá
Ľudia ako on nebudú nikdy nezamestnaní a na dôvažok, sa na jeho plácu "vďačne" poskladajú diváci prikovaní ku stoličkám večer čo večer z ich daní, nakoľko väčšina z nich na skutočnú kultúru nemá, ako nemá ani na dopravu za ňou. Možno aj vhodný odev by bol problém.
Stratila som prehľad, čo sa kde vysiela, ale toto podľa mňa vedomé deformovanie ľudí je na zamyslenie. Nehovoriac o povinných koncesionárskych poplatkoch.
Bola dobrá náučná téma "dobre vedieť" ale ale ako sa tam Kemka a spol zdebilnieva tak sa na to nedá pozerať, keby bol aspoň vtipný
jar88
19.03.18,14:42
Danilu si isto pamätáte, hoci tu dávno nechodí. Snáď sa nenahnevá, ak tu okopírujem jej príspevok z Facebooku, píše tam denne.
citujem:
Danka Bobekova
15 marec, 7:12 ·

Janko Kuciak a Martinka Kušnírová mali 27 rokov. Nikto nás neopije rohlíkom, že získal dôležitejšie informácie, než aké už boli dávno známe a verejnosťou ignorované. To Tom Nicholson mal asi určite informácie oveľa dôležitejšie napríklad vždy. Blázni z vŕšku jačali, koľko má na účte Fico na Belize. Nejačali ale o Kiskovom kapitále. Objavuje sa meno Kažimíra na post premiéra. Poslušný toť elév odchovaný v právnickej lobby. Neprekážal prezidentovi a bol najlepším ministrom podľa euroodborníkov. Slováci boli po novembri vždy manipulovaní, pokorní, poslušní, no predovšetkým nevzdelaní. Vyšli do ulíc, hoc vražda nevyšetrená a súdili bez rozsudkov. Pritom kričia, že žijeme v neprávnom štáte. Ak si to tí v uliciach neuvedomili, tak ich majú dnes všetci u prdele, ktorí ich použili zneužiť ten hrozný čin. Tak ako majú všetci vladári u prdele i mňa, Teba, jeho, jej a ich. A ja Vás vo väčšine, a Vy mňa vo väčšine. Toť jednota Slovákov.
Slovensko vlastní dávno zradili a v týchto dňoch sa ku nim Slováci pridali. Demokracia je vláda ľudu. Na Slovensku je ale vláda kapitálu .Penta inkasuje ďalej z nášho a bedač slovenská je o to chudobnejšia. Ja mám čiernu pásku dnes na Slovensku.
Keď pominieme nepodložené komentáre a hypotézy oboch strán, zostane nám, že väčšina Kuciakových podozrení sa potvrdila. To je skutočne dôvod na čiernu pásku.
Aj pre tento dôvod by som uvítala, keby sa ľudia zhromažďovali bez akejkoľvek podpory z pódií, nech vyjadria podstatu svojich protestov samotnou prítomnosťou, zavážilo by to určite viac. Tichá veľká sila. Bez prímesi cudzích priživujúcich sa elementov.

No jasné,
a zrejme by si uvítala, ak by tam všetci prišli len tak spontánne, sami od seba.:)
bjuty smis
19.03.18,14:59
presne v tú istú hodinu, deň...s tým istým názorom....

proste spontánnosť :))
buchač
19.03.18,15:10
korela
19.03.18,15:16
Bohatstvom juhu je voda. Vodu potrebujeme k životu všetci, dalo by sa na tom zarobiť všelijak. Nedajme si toto naše bohatstvo.
Aj zarobiť, ale hlavne mať. O jej kvalite ani nehovoriac. Ale podľa všetkého je už dávno zacielené. Aj preto som sa nedávno pýtala (možno zle), prečo vznikol názov Mostu. Čo a koho premosťuje?
Celý svet to vie, voda je zmapovaná, iba keby si to viac naši obyvatelia celoplošne uvedomovali a všímali, boli lepšími stratégmi, sledovali prijímanie nových zákonov a aj kto ich predkladá. Pre budúcnosť krajiny je to istý druh istoty, záchrany.
Dnešné zaplnené námestia..., ich spúšťač, kde je pravda ..., raz vyjde najavo.
Ing. Ľubomír Janoška
19.03.18,15:16
Kaliho nástupca


https://slovensko.hnonline.sk/1713470-priamy-prenos-novym-ministrom-vnutra-bude-jozef-raz-ml-pozrite-si-dalsie-nominacie-smeru

Tiché zápasy skupín
Vstupenky nie sú v predaji
Tiché zápasy skupín
Nehas čo nepáli

Aj tak sa nedozvieš, kto proti komu s kým
Topí sa svedomie terén je horúci
Aj tak sa nedozvieš kto drží opraty
Amatér nabok, heš, tu ide o prachy
korela
19.03.18,15:18
korela
19.03.18,15:35
Danilu si isto pamätáte, hoci tu dávno nechodí. Snáď sa nenahnevá, ak tu okopírujem jej príspevok z Facebooku, píše tam denne.
citujem:
Danka Bobekova
15 marec, 7:12 ·

Janko Kuciak a Martinka Kušnírová mali 27 rokov. Nikto nás neopije rohlíkom, že získal dôležitejšie informácie, než aké už boli dávno známe a verejnosťou ignorované. To Tom Nicholson mal asi určite informácie oveľa dôležitejšie napríklad vždy. Blázni z vŕšku jačali, koľko má na účte Fico na Belize. Nejačali ale o Kiskovom kapitále. Objavuje sa meno Kažimíra na post premiéra. Poslušný toť elév odchovaný v právnickej lobby. Neprekážal prezidentovi a bol najlepším ministrom podľa euroodborníkov. Slováci boli po novembri vždy manipulovaní, pokorní, poslušní, no predovšetkým nevzdelaní. Vyšli do ulíc, hoc vražda nevyšetrená a súdili bez rozsudkov. Pritom kričia, že žijeme v neprávnom štáte. Ak si to tí v uliciach neuvedomili, tak ich majú dnes všetci u prdele, ktorí ich použili zneužiť ten hrozný čin. Tak ako majú všetci vladári u prdele i mňa, Teba, jeho, jej a ich. A ja Vás vo väčšine, a Vy mňa vo väčšine. Toť jednota Slovákov.
Slovensko vlastní dávno zradili a v týchto dňoch sa ku nim Slováci pridali. Demokracia je vláda ľudu. Na Slovensku je ale vláda kapitálu .Penta inkasuje ďalej z nášho a bedač slovenská je o to chudobnejšia. Ja mám čiernu pásku dnes na Slovensku.
Keď pominieme nepodložené komentáre a hypotézy oboch strán, zostane nám, že väčšina Kuciakových podozrení sa potvrdila. To je skutočne dôvod na čiernu pásku.
Aj pre tento dôvod by som uvítala, keby sa ľudia zhromažďovali bez akejkoľvek podpory z pódií, nech vyjadria podstatu svojich protestov samotnou prítomnosťou, zavážilo by to určite viac. Tichá veľká sila. Bez prímesi cudzích priživujúcich sa elementov.

No jasné,
a zrejme by si uvítala, ak by tam všetci prišli len tak spontánne, sami od seba.:)
A prečo nie pri spoločnej myšlienke? Ty si to nedokážeš predstaviť? Alebo potrebujú niekomu za každú cenu robiť obecenstvo?

Ako v časoch chodenia na korzá, ak sa chcel niekto s niekým stretnúť, zoznámiť, presne vedel, kedy tam má prísť. Spontánne zaužívané pravidlá korza vo všeobecnosti. Každé mesto ich malo.
jar88
19.03.18,15:35
presne v tú istú hodinu, deň...s tým istým názorom....

proste spontánnosť :))

Ona to píše tak, ako keby prvomájové sprievody boli spontánne a nie povinné a naopak tieto iba zmanipulovaný dav nevedomých chumajov.:)
-----------------
PS: hlavne pre korelu,
Nie, to si neviem predstaviť.
bjuty smis
19.03.18,15:48
presne v tú istú hodinu, deň...s tým istým názorom....

proste spontánnosť :))

Ona to píše tak, ako keby prvomájové sprievody boli spontánne a nie povinné a naopak tieto iba zmanipulovaný dav nevedomých chumajov.:)
-----------------
PS: hlavne pre korelu,
Nie, to si neviem predstaviť.
dav chumajov čo ani nevidia, že im práve naveky kradnú vodné zdroje....
bjuty smis
19.03.18,16:23
Danilu si isto pamätáte, hoci tu dávno nechodí. Snáď sa nenahnevá, ak tu okopírujem jej príspevok z Facebooku, píše tam denne.
citujem:
Danka Bobekova
15 marec, 7:12 ·

Blázni z vŕšku jačali, koľko má na účte Fico na Belize. Nejačali ale o Kiskovom kapitále.



Takže baba sa už otriasla ?




Zas mudruje ?



Asi jej napíšem



Alebo zavolám :D :D
nezabudni na petru novú

tá je terazky tiež demokratka...ked ju vyhnali od hrantu....
misoft
19.03.18,16:34
Nekradnú. Veď pozemky nad vodnými zdrojmi kúpil Bugár.
A Béla nekranne.
Jemu stačí, to , čo má - - napríklad charakter
Nemá charakter, ale má harakter.....:D