ziadne pravidla nepoznam ale ja mrazim co pride pod ruku.napr.:
vcera som dusila kurca na hubach-muz prisiel dom ov-vraj naco v takom teple varim,da si len nieco studene-chlieb,salamu......
vzala som si kelimky od velkeho veta,vychladnutym kurcatom naplnila,zatvorila a sup do mrazaku.
tak je to zo vsetkym,co sa nezje.
pecene,dusene,surove mäso.
omacky,polievky,dokonca i ked mam vela vypeku z peceneho mäsa a nechcem to vyhodit,dam to do kelimka zamrazit a potom to pouzijem na omacku alebo na podliatie miesto vody.....
min.tyzden sme piekli kapra,kedze sme len dvaja polka nam zostala.supla som to do dozy s vrchnakom a zamrazila.vsetko okrem zemiakov a jogurtov sa da mrazit.dokonca i tvaroh,i ked do kolacov ho uz pouzit tazko,ale ako dezert je bezchybny.
mne to ohromne vyhovuje,chodim z prace domov az vecer ,nemam cas vyvarat.ked mam volno ,uvarim viac a rozdelim na porcie-muz si len vatahuje z mraznicky.
naviac to ma tu vyhodu,ze ma skoro kazdy den nieco ine a nie,ze sa navari do velkeho hrnca jedna vec a musi to jest cely tyzden.....