Zavrieť

Porady

Skladové hospodárstvo v pekárni

Ako mám postupovať pri začatí vedenia skladového hospodárstva v pekárni. Skúšobné pečenie už prebehlo, teda sklade už sú nejaké zásoby. AKo ďalej postupovať, ak chcem začať pohyby na sklade evidovať aj v softvérovom programe na to určenom. Začať od nulového stavu na sklade a potom na základe príjemky (pri nákupe surovín) zaevidovať zmenu stavu? Alebo začať od aktuálneho stavu na základe inventúry?
Ak má niekto skúsenosti s prevádzkou pekárne, privítam akúkoľvek radu.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    KEJKA je offline (nepripojený) KEJKA

    audítor, účtovník, odborný poradca ...viac KEJKA
    ak si dávaš do výdavkov aj prvé nákupy surovín, tak začni od toho, že si urobíš inventúru a naskladníš predajné výrobky.

    Skladové hospodárstvo v pekárni

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.