ja neprodukujem nieco uz z niecoho co je hotove,nevidim v tom zmysel....
1.
ale kompot uz ako taky,mozno pouzit aj
ako caj-do salky za polievkovu lyzicu ovocia,2 KL sirupu -z toho kompotu a doliat vriacou vodou.
najlepsi je z ciernych ribezli,ale bude dobry zo vsetkych druhov.
2.
nechapem,preco sa snazis tych kompotov zbavit.ved vydrzia cele roky.nikdy nevies aka bude uroda.
mali sme doma kompoty,ktore mali uz dost rokov,marhule a broskyne po otvoreni boli uz celkom
ako zele, a chutili skvelo,
3.
pouzivali sme ich na kolace alebo do babovky,ale aj samotne,
so slahackou.mnam.
4.
okrem toho,ja dost peciem,takze pouzivam aj
rozmixovane kompoty na puncovinu do toriet a zakuskov,alebo do bieleho jogurtu.
5.
v lete doda skvelu
prichut obycajnej vode,taky rozmixovany kompot
6.
v zime si mozes pripravit skvely
punc
7.
na
studenu tortu alebo
8.
na
ovocny puding-vodu z kompotu uvaris a pridas v troske vody rozmiesany solamyl alebo vanilkovy puding.ozdobis ovocim z toho kompotu a mas skvelu prichut bez konzervantov
9.
v lete si mozes spravit
dren
rozmixuj si kompot a daj v malych kelimkoch zanrazit.je to vyborne osviezujuce.