Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte. Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
❤ Buďte priateľskí ❤
Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
..no dvierka s dvomi sklami by sa doma ani rozoberať nemali, nemusia totiž sadnúť pri skladaní,musíš odšrobovať šrobiky v rohoch,ktoré bývajú "zapečené,vybrať vnútorný dekel,sklo vyčistiť a-no a nemusia sa šrobiky vrátiť na svoje miesto..ono by to chcelo pravidelne po pečení dvierka vydrhnúť- ale kto by to robil...hrubú špinku oškriabem nožíkom, ostatné odrhnem takým fialovým z Lídla na mastné a pripečené...ide to dobre...
Sporáky s dvoma sklami sú riešené väčšinou tak, že vnútorné sklo je možné vybrať - vonkajšie je však pevné. Tie "šróbiky" sú zväčša špinavé (akoby zapečené! len na povrchu, dnu sú viac-menej OK. Mám tiež sporák s dvoma sklami (Zanussi ZC 500GWM), na ňom len povolém dve skrutky a sklo vyberiem a očistím (potom aj to vonkajšie). Ešte sa mi nestalo, aby sklo "nesadlo".