ono je dost dolezite aj o aku fontanu sa jedna, tie na akcie su velke, na vacsi objem cokolady preto je to drahe....tie na doma, pri vybere je vhodne pozerat na to ze pre ake mnozstvo si to chces robit, nema vyznam si brat vacsiu domacu fontanu, ktora sa ti rozbehne pri 900g cokolady ked vies ze by si to niekedy chcela spustit aj len pre dvoch ludi, preto su vhodne vybrat fontany ktore sa daju spustit uz od 400-450g cokolady. Dalsia dolezita vec - urcite treba ist do takej , v ktorej sa da uz priamo topoit cokolada - zbytocne opruzy ak musis cokoladu zvlast roztapat v miske v mikrovlnke a potom to tam naliat, najlepsie ak ozaj nasypes do tej misky na fontane cokoladu a tam sa sama roztopi a ohrieva sa. A posledna vec - kovova ci plastova fontana? ( to teleso stredne) - koc pritahuje chlad a v plaste sa teplo udrzi dlhsie, cize tiez tak rychlo netuhne
A urcite treba do fontan objednavat bud originalnu cokoladu do nej urcenu alebo tie ktore maju minimalny obsah kakaoveho masla 33%.
Schudnut? Bud si ista ze si to nebudes pripravovat kazdy tyzden
Mozno tak prvy mesiac a potom to vytiahnes len ak budes mat navstevu alebo na sviatky