Poradíte mi ohľadom pohostinstva?????
No mám klienta, ktorý má od februára 2006 pohostinstvo v podnájme. Predtým tam takisto bolo pohostinstvo. Zmenil sa vlastne len prevádzkár, ktorý sa nebol nahlásiť ani na hygiene ani na živnostenskom ohadne inšpekčnej knihy a zriadení prevádzky. No skrátka nebol nikde.
On má súčastne živnosť na stavebné práce už od roku 1999. Platí si všetky odvody, všetko ako má byť. Ibaže čo to pohostinstvo????
On sa zaregistroval na colnici, robí mesačné výkazy, zamestnáva krčmárku ktorá je vyučená predavačka.
Podľa mňa by mal ísť aj na hygienu, aj by tam mal mať tie veci bezpečnosti( Kričte horí keď horí... alebo ako sa to tam presne píše, volajte 155 - neviem presný názov nikdy som to nerobila), no proste má krčmu podľa môjho názoru nelegálnu.
Alebo
Prechádzajú veci hygieny predchadzajúceho prevádzkára na tohto nového?
neni toho veľa?