Prijemny den vsetkym, chcela by som sa informovat ohladom otvorenia Kebabu, mam strednu s maturitou-kuchar, neviem ci je to vyhodou alebo to nic neznamena. Mam niekolko otazok, je lepsie mat prenajom priestorov a zariadit si to tam, alebo si kupit pojazdny bufet a stat niekde kde je frekventovany pohyb ludi. Pojazdny bufet ma asi vyhodu v tom ze ak to na niektorom mieste nepojde tak mozem ist inam co sa s prenajmom moc neda a prenajom su peniaze do vzduchu, ale ako je to so schvalenim statia niekde pri autobusovej stanici alebo pri velkej fabrike, da sa to vybavit alebo je to problem? Kolko take statie stoji a musim nieco splnat aby som tam mohla stat? Oplati sa kupit pojazdny bufet starsi? Musi byt nejako specialne zariadeny? ako to je s wc pre kuchara, musi tam byt? Musi mat karavan umyvadlo na kazdy druh potravin tak ako restauracia? Zo zaciatku by som chcela iba kebab, hranolky a mozno nejaky sendvic. Ako to je s hygienov? Schvalia mi starsi karavan? Viem priblizne kolko stoji vybavenia a tak ale zaujimalo by ma kolko stoji cele to vybavovanie, zivnost, hygiena, HAACP, a kolko to asi trva? Co este treba vybavit? Prosim ak niekto mozete tak poradte. Dakujem vopred.