Zavrieť

Porady

Zriadenie rozvozu jedál

Chystám sa otvárať prevádzku, mojim zameraním je rozvoz jedál (IBA rozvoz), chcel som sa spýtať, čo potrebujem zariadiť na začiatok (povolenia) + aké zariadenie do kuchyne potrebujem podľa hygieny (to čo potrebujem na prípravu jedla je mi jasné ale potrebujem vediet aj nevyhnutné veci vyžadované hygienou, aby to všetko prešlo), aj to viem, že potrebujem tzv. garanta (cize kuchar s praxou).
Takisto by som sa chcel spýtať na to ci su nejake minimalne rozmery takejto "kuchyne", ci je vyzadovane nejake specialne dispozicné riešenie atď.
Celkovo čo mi treba na to aby som to mohol otvorit.

Dakujem za cenné rady.

Andrej
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!

    Zriadenie rozvozu jedál

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.