Ja ti odpíšem iba ako laik a zákazník.
Čudujem sa, že ešte dnes nie je povinné uvádzať zloženie zákuskov v cukrárňach a pod. podnikoch rovnako ako pri každej inej potravine v obchode. Intolerancií na potraviny iba pribúda.
Je nutné pridávať zložky na predĺženie trvanlivosti? A umelé tuky? O čo kvalitnejšie sú tieto produkty, keď sú vyrobené bez náhrad.
Ak by si vyrábala iba vysokokvalitné torty ako kedysi predchádzajúce generácie, tak si ľudia radi priplatia. Budeš mať dobrý pocit z dobre vykonanej práce, klientom neuberieš na zdraví, klienti ťa budú vynášať to nebies.
Radšej kvalita, ako kvantita.
Čo je dobré, rozchýri sa samo. Ktorá normálna gazdinká doma pri pečení použije farbivo, umelý tuk v dnešnej dobe? Ja by som to nevedela nikomu ponúknuť, nielen blízkym.