Zavrieť

Porady

Čo musí prevádzka spĺňať, aby mohla predávať kávu so sebou a chladené, pred-pripravené sendviče

Ahojte,

chcel by som v prevádzke s potravinami začať predávať kávu so sebou a chladené, pred-pripravené sendviče. Tie by boli pripravované na danom mieste, na začiatku prac. doby. Aké normy musí spĺňať prevádzka, hlavne po stránke hygieny, aby sme tieto činnosti mohli vykonávať? Ďakujem za rady
Naposledy upravil mhrosso : 16.11.14 at 20:59
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    ivka70 je offline (nepripojený) ivka70

    ivka70
    Všetko, co musi spĺňať potravinárska výroba + predaj potravín.
    mhrosso Dúfal som v konkrétnejšiu odpoveď, na čo musia byť oddelené priestory, čo musai obsahovať atď.

    avalik je offline (nepripojený) avalik

    avalik
    Pozri
    152/1995 Z. z.Zákon Národnej rady Slovenskej republiky o potravinách http://www.zakonypreludi.sk/zz/1995-152 + súvisiace vyhlášky

    potravinový kódex http://www.svps.sk/legislativa/legislativa_kodex.asp

    Čo musí prevádzka spĺňať, aby mohla predávať kávu so sebou a chladené, pred-pripravené sendviče

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.