Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Poraďáci ahojte a poraďte prosím.
Reštaurácia zabezpečuje stravovanie pre zamestnancov vo vlastnej reštaurácii / čo si navaria to si aj zjedia /.
Ja mám problém, z akej sumy mám odvádzať DPH. Len z čiastky 45% t.j. príspevok zamestnanca, tak ako som to už na porade v pár príspevkoch našla, alebo z celej ceny podávaného jedla?
Dilemu mám vďaka tomu, že v podvojnom účtovníctve od p. Cenigovej je uvedené DPH z celej sumy a v príspevkoch z porady je uvedené, že len z tej čiastky, ktorú zaplatí zamestnanec. Prosím skúsených nech ma uvedú do obrazu .
Vďaka a pekný víkend s ročným zúčtovaním ZP.
Ahojte
Pravidlá a tipy
Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte. Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
❤ Buďte priateľskí ❤
Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!