Absolvoval som dost akcii, kde sme opekali nielen prasiatko. Musim vsak povedat, ze nikdy som nezazil take, o ktorom sa da povedat, ze by bolo vynikajuce. Je to vela masa, mlade velmi jemne. Skusali sme vselico. Nalozenie do nalevu na niekolko dni, napichanie nalevu specialnymi ihlami a striekackami, ake pouzivaju masiari-udenari, naporcovane a pecene v pekarni (to bolo najlepsie), rozne plnky a neviem co este. Na jednej akcii v restauracii mali skuseneho kuchara. Prasa odral, do koze na ktorej zostala hlava zabalil rozne druhy masa a piekol. On to porcoval, na reze to bola krasna mozajka a chut dobra. V inzeratoch su odbornici, ktori Vam ho upecu u Vas doma na plynovom grile. Nic moc. Rozhodne tvrdim, ze je mnoho inych vynikajucich receptov na zivanske. Cele prasiatko je len na pohlad. Nedoporucujem. Skoda masa.