Kuracie kridla trochu inak (co dom dal).
Pekac vylozime udenou slaninou, na slaninu vrstva kyslej kapusty, na kapustu nakrajame udeny bocik, uvarime ryzu, rozvrstvime na udeny bocik, znova vrstva kyslej kapusty, kapustu zalejeme pol litrom acidka, na acidko poukladame kuracie kridla do dvoch radov, aby nam medzi nimi vznikla ulicka, posolime, okorenime grilovacou zmesou, prikryjeme pekac a dame na hodinu piect co ja viem 200*C. Potom pekac vyberieme, kuracie kridla polejeme medovou polevou (med cesnek, citronova stava), do ulicky medzi kridla dame udenu klobasku v celku, a co mame po ruke (zelerovu vnat, mladu cibulku, paradajky, papriky a co nas napadne). Pekac nezakryvame a dame do truby zapiect, kym sa na kridlach z medovej polevy nevytvori korka. Priloha - domaci chlieb, alebo pletenky ala alabut, dnes syrecky vynechame. :-)
Po vyrobe strudle mi ostal poriadny bordel v kuchyni, idem to upratat, kym manzelka nevidi.