Po dezerte sa zaprasilo. Nemal som mascarpone, plnka mi vysla kvoli likeru redsie. Vyriesil som to tak, ze si kazdy odrezal kus piskotu a polial polevou podla chuti. Chuti bolo az-az.
[IMG]
![](http://www.porada.sk/picture.php?albumid=492&pictureid=6934)
[/IMG]
Styri zltky utrieme s 10 dKg praskoveho cukru, pridame deci oleja, dva deci teplej vody, 25 dKg hladkej muky s polovickou Prdopecu, primesame sneh z bielkov. Dve tretiny vylejeme na plech, do tretiny vrutime kakao a dolejeme. Potom si uvarime puding, v duchu kolac rozporcujeme a do kazdeho dielu capneme lyzicou puding. Otvorime dve sedmicky jahod a pohadzeme sikovne pomedzi puding, a do stredu pudingovych kopcov. Pecieme pri 180*C u mna 25 minut. Plnku urobime z hocicoho. Ja som pouzil domace acidko, vanilkovy cukor, vajecny liker, citronova kora, trocha smotany. Ako zaklad mozme pouzit sladky tvaroh, jogurt, kyslu smotanu a pod. Nabuduce skusim s mandlovym pudingom a orechami.
Ak nam plnka vyjde riedka, nevadi, lyzica a poliat na tanieri podla lubovole. Dakujem babam na Porade za recept, piskot je ako paperie :-)