Slivovicu mam pri PC, aby som mal lepsi obraz a lepsie chladenie, ohromne pasuje k suchym jedlam (buchty, chlieb a pod.). Bylinkovy caj pijem nesladeny, od smadu. Zmes repika, materinej dusky a imela pijem na dvakrat. Najskor teply ako caj, zostatok nevylejem, ale zalejem studenou vodou a pijem namiesto vody. Studeny vyluh je od smadu chutnejsi, ako caj, najma chut materinej dusky urobi svoje. Raz som skusil Rajec s prichutou materinej dusky, bolo mi do smiechu. Napokon, repik sa da pit v akomkolvek mnozstve, ako zeleny caj, vyborne hasi smad. Ked necham cez noc na stole pohar vody a pohar caju, caj sa zda studensi a lepsie uhasi smad. Najhorsie na smad su sytene mineralky. Cim viac pijete, tam viac sa vam ziada pit. Snad to sytia naschval, aby sli na odbyt :-)