Zita5 Zaujal ma Evka tvar plnky , isto to najbližšie vyskúšam.
Ja osobne neplním kura , ale tak v polovičke pečenia pridávam plnku na plech na miesta kde sa dá ....ale má fantastickú chuť z toho kuraťa .
Zitka, ja celé kura ani nepečiem, rozporcujem, posypem korením na kurča od Kotányi, kožu uvolním a tiež posypem pod ňou. Ak sa dá, zvyknem urobiť skôr, aby trochu korenie nasiaklo. Po troche plnky dávam pod kožu, na každý kúsok dám pre chuť plátok slaniny(zvyknem si nechávať aj kože zo slaniny a neskôr využívam presne pri pečení kuraťa, alebo ak dusím mäso, len kvôli chuti. Tú kožu vidieť na 2. obrázku), polejem trochou oleja, nakrájam kúsky masla a podlejem vývarom. Zvyčajne mám, lebo ak pečiem kurča, z chrbta robím vývar. Síce je tiež pravda, že zvyčajne kupujem vrchné stehná alebo celé. Zo začiatku pečiem pod alobalom, neskôr odokryjem, pomedzi kurča podávam plnku(gule) a dopečiem. Všade, kde je voľné miesto, dávam keď robím kurča pod perinou. Urobila som aj dva makrosnímky, prikladám ti, aby si lepšie videla.
Ak by si chcela vedieť, akú robím plnku ja, napíšem. Mňa by potešilo, ak by si napísala ty svoj recept.