bettylou
hej super, že máte vlastné, kupovala som včera v merkuri zajaca - osemnásť euráčov za kilo.
![Smile](https://www.porada.sk/images/smilies/smile.gif)
veru,a najhorsie na tych kupenych je,ze ani nevies ci je to mlady alebo starsi zajac.
ja som mala na tu zivansku starsieho,tak preto som chcela z neho nieco stavnate, aj som to piekla dlho a pomaly-2 .45 hodiny!!!,na teplote 150 stupnov.aby to bolo jak vaticka. a veru to aj bolo uzasne.jedinu vec ktoru by som pozmenila-zemiaky dam nabuduce surove.len sa mi nechcelo tie nove skrabat....
na obalovanie je dobry len mlady zajac,starsi sa tak na mäkkucko neprepecie,ani ked ho robis pomaly.
poznam ludi ,co vyhadzuju "starych" zajacov-cca takych 5 rocnych.
to my nerobime.ved ti su najlepsi-jak male prasiatko.velki a svalnati,maju kopu dobreho mäsa.ked ho dlho pecies a pomaly,je ten zajac tak fajnovy,ze sa ti uplne rozplyva na jazyku.