Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Ja už fakt neviem čo variť!
Mám dojem, že varíme doma dookola tie isté jedlá. Nejako nás opustila fantázia.
Tak ma napadlo, že by bolo dobre, keby do tejto rubriky (kto chce) napísal, čo dnes varí, aby som dostala nejakú inšpiráciu - čo môžem asi tak dnes navariť. Samozrejme normálne domácke slovenské jedlá.
Nie recepty, ale názov jedla.
Čo dnes na obed?
dnes: vyprážaný karfiól
P.S.
A čo zajtra na obed? a Každý deň na obed?
Naposledy upravil mysimis : 19.11.10 at 19:38Dôvod: doplnenie P.S.
dievcence,ja neviem o com tocite-co je to za relaciu?
Je to relácia o varení, JOJ, celebrity varia, ide od pondelka, každý večer varí iná. Dnes Zuzanka Belohorcová. Veľmi ju nemusím, ale varenie, to je moje. Je tam aj jedna z ľudu(necebritka), tá má záv.slovo v bodovaní.
Majka vyskúšaj, je to fakt osviežujúci šalátik.Nejako mi paradajky a smotana nešli do hromady , nevedela som si predstaviť chuť, ale myslím, že ho budem opakovane robiť .
Zitka, môj mladší syn zas paradajky len s kyslou smotanou.
Nech robíme čokoľvek, má nám záležať na tom, čo robíme, nie na tom, či nás niekto vidí. Cicero ...viac
Marína
Zitka, môj mladší syn zas paradajky len s kyslou smotanou.
Hej , už teraz verím prečo Ja som bola zvyknutá len na kombináciu postrúhané uhorky , cesnak a pochúťková smotana .....ale paradajky som si do dnes nevedela predstaviť s chuťou pochúťkovej smotany
Nakrajam mlade cviklove listy, paradajky, cibulu, pridam smotanu (jogurt) a olej, dochutim hrubym korenim, moze byt aj zelerova vnat, syr a podobne kreposti, ktore vykutrame v chladnicke :-)
Tekvicový prívarok, zemiaky, volské oko. Bez polievky, už mi začal šk.rok a prešla ma chuť variť...
Tekvicový prívarok by som si dala.Ja ho veľmi nevarievam,lebo v mojej rodine
ho okrem mňa nikto nemá rád.Ibaže by som prišla k tebe a dala si ho s tebou.
Ja dnes varím mäsovú polievku s krupicovými haluškami a druhý chod:vyprážané rezne so zemiakovým šalátom.Dávam do neho veľa zeleniny a jablká,potom ja taký ľahší a sviežejší.
V sobotu len špagety s čerstvými paradajkami orestovanými na olivovom oleji s cesnakom, bazalkou a posypané syrom (poobede nás čaká veľká rodinná oslava, takže zbohom línia) a v nedeľu hrášková polievka s haluškami a kuracie prsia v marianáde, ryža a šalát.
Od slova čemer to je, osobne ten problém nepoznám, ale pochádza od prež...., takže si to uhádol, chi,chi, Ujo gúgl: Čemer je neoficiálne ľudové označenie subjektívnych ťažkostí, ktoré sa prejavujú napríklad po rýchlom a hltavom zjedení jedla, najmä aj so súčasným ...