Dnes som pripravila
"Plody mora" podľa receptu prineseného z ciest
Pripravovala som z 1 kg rôznych plodov-kúpené v Metro.
Na oleji opražiť 1 veľkú cibuľu, 4 stúčiky cesnaku a nasypať plody mora, /môžu byť ešte zamrznuté/, ak sa pustí vody, nechať odpariť a zaliať 2 dl bieleho vína a 120 ml vyvaru z ryby, /alebo kocky-rybacej/, veľa nasekanej petržlenovej vňate a 60 gr hoblín Parmezánu, okoreniť troškou mletého korenia a podľa potreby dosoliť. Treba zobrať do úvahy, že vývar z kocky je slany
Všetko nechať prejsť varom, odpariť tekutiny na polovicu a naliať na uvarenú cestovinu.
Fakt výborné, nakŕmila som dnes tým aj takých, čo predtým hovorili, že v živote by také nejedli..jasné, povedala som im čo jedli až po zjedení.