Zavrieť

Porady

Čo dnes na obed?

som
Ja už fakt neviem čo variť!
Mám dojem, že varíme doma dookola tie isté jedlá. Nejako nás opustila fantázia.
Tak ma napadlo, že by bolo dobre, keby do tejto rubriky (kto chce) napísal, čo dnes varí, aby som dostala nejakú inšpiráciu - čo môžem asi tak dnes navariť. Samozrejme normálne domácke slovenské jedlá.
Nie recepty, ale názov jedla.
Čo dnes na obed?
dnes: vyprážaný karfiól

P.S.
A čo zajtra na obed? a Každý deň na obed?
Naposledy upravil mysimis : 19.11.10 at 19:38 Dôvod: doplnenie P.S.
Téma je uzavretá.
janka marenistakova janka marenistakova
Hladný chlap je určite horší ako najedený, chlap- to je jednoducho diagnóza, ktorú nijako nevyliečiš. Šišky som nerobila veľmi, veľmi dávno, možno sa do toho pustím v nedeľu, pôvodne som mala na pláne štrúdle so strúhanými jablkami a makom, ešte uvidím, v každom prípade niečo sladké musí byť, každý hľadá, aj ja.
0 0
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

janka marenistakova Pozri príspevok
Hladný chlap je určite horší ako najedený, chlap- to je jednoducho diagnóza, ktorú nijako nevyliečiš. Šišky som nerobila veľmi, veľmi dávno, možno sa do toho pustím v nedeľu, pôvodne som mala na pláne štrúdle so strúhanými jablkami a makom, ešte uvidím, v každom prípade niečo sladké musí byť, každý hľadá, aj ja.
Štrúdľa je určite zdravšia ako šišky, šišule.
0 0
janka marenistakova janka marenistakova
Ja viem, že áno, ale aj mak je kalorický, lístkové cesto takisto samý tuk, vyrovnávajú to trochu jablká, oboje je však veľmi dobré a moje deti nevedia, čo je to kalorická hodnota, nepotrebujú to, aspoň zatiaľ, chutí im viac ako dobre.
0 0
m.hladka m.hladka

m.hladka je offline (nepripojený) m.hladka

som
Dnes varí polovička: LEČO
Fajn, nie? (Myslím to varenie)
0 0
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

m.hladka Pozri príspevok
Dnes varí polovička: LEČO
Fajn, nie? (Myslím to varenie)
AJ jedno, aj druhé je fajn. Ja lečo robím na dva spôsoby.
0 0
Zita5 Zita5

Zita5 je offline (nepripojený) Zita5

Nech robíme čokoľvek, má nám záležať na tom, čo robíme, nie na tom, či nás niekto vidí. Cicero ...viac
Tweety Pozri príspevok
AJ jedno, aj druhé. Ja lečo robím na dva spôsoby.
Majka tak napíš , aké dva spôsoby.
0 0
m.hladka m.hladka

m.hladka je offline (nepripojený) m.hladka

som
Tweety Pozri príspevok
AJ jedno, aj druhé. Ja lečo robím na dva spôsoby.
Tak teraz neviem, ktorý poznám: rozpíš
0 0
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Zita5 Pozri príspevok
Majka tak napíš , aké dva spôsoby.
Jedno klasické s klobáskou(párkovou) a vajíčkom a druhé bez vajíčka aj klobásky, ale s ryžou. Obidva sú mňam.
0 0
Zita5 Zita5

Zita5 je offline (nepripojený) Zita5

Nech robíme čokoľvek, má nám záležať na tom, čo robíme, nie na tom, či nás niekto vidí. Cicero ...viac
Tweety Pozri príspevok
Jedno klasické s klobáskou(párkovou) a vajíčkom a druhé bez vajíčka aj klobásky, ale s ryžou. Obidva sú mňam.
Jáj tak to aj ja robím , len vždy k leču robím aj ryžu .Manžel ten do leča vajíčka nemusí, tak jemu robím bez vajíčka a deťom s vajíčkom .
0 0
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Zita5 Pozri príspevok
Jáj tak to aj ja robím , len vždy k leču robím aj ryžu .Manžel ten do leča vajíčka nemusí, tak jemu robím bez vajíčka a deťom s vajíčkom .
Zitka, ale ja ryžu nedávam ako prílohu k leču, ale priamo do neho.
0 0
Zita5 Zita5

Zita5 je offline (nepripojený) Zita5

Nech robíme čokoľvek, má nám záležať na tom, čo robíme, nie na tom, či nás niekto vidí. Cicero ...viac
Tweety Pozri príspevok
Zitka, ale ja ryžu nedávam ako prílohu k leču, ale priamo do neho.
Aha....
0 0
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Zita5 Pozri príspevok
Aha....
Skús tak, je to ako rizotko.
0 0
m.hladka m.hladka

m.hladka je offline (nepripojený) m.hladka

som
Aháááááá, tak ten druhý spôsob s ryžou som nepoznala ani nepočula, určite vyskúšam. Ď.
0 0
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

m.hladka Pozri príspevok
Aháááááá, tak ten druhý spôsob s ryžou som nepoznala ani nepočula, určite vyskúšam. Ď.
A potom napíš, či Ti chutilo.
0 0
alušik alušik

alušik je offline (nepripojený) alušik

Hm, super téma. Ďakujem všetkým za inšpiráciu. Tiež som mala večne problém, čo navariť. Teraz mám aspoň inšpirácie na večere.
Včera som teda robila (prvý krát v živote) cuketové placky. Mňam... podarili sa. A v práci sa práve napchávam tým, čo mi priniesol kolega z mesta - tiež som to ešte nejedla, ale je to super. Kuracie prsia s brokolicou a zapečené so syrom + ryža a kapustový šalát. Určite aj toto doma niekedy urobím. Vyzerá to jednoducho.
0 0
sysula sysula

sysula je offline (nepripojený) sysula

Dnes je zbytok zo vcerajsej vecere:plneny masity bocik, cervena kapusta a knedla a pre mna: cestoviny s paradajkovo-bazalkovou omackou
0 0
janaGT janaGT

janaGT je offline (nepripojený) janaGT

my máme zeleninovú polievku s krupicovými haluškami a tvarohové rezance
0 0
Silvernola Silvernola

Silvernola je offline (nepripojený) Silvernola

Kelový prívarok plus "špekáčkoví ježkovia"
0 0
janaGT janaGT

janaGT je offline (nepripojený) janaGT

Silvernola Pozri príspevok
Kelový prívarok plus "špekáčkoví ježkovia"
ako robíš kelový prívarok? Ja robím len kelovú polievku.
Si pamätám, že v škole nám to dávali s nejakým mäsom v strede.
0 0
Silvernola Silvernola

Silvernola je offline (nepripojený) Silvernola

janaGT Pozri príspevok
ako robíš kelový prívarok? Ja robím len kelovú polievku.
Si pamätám, že v škole nám to dávali s nejakým mäsom v strede.
Nakrájaný kel podusím (diétne) na vode do polomäkka, ochutím soľou, mletým korením a cesnakom, pridám pokrájané zemiaky a rascu. Zahustím tmavou (paprikovou) zásmažkou a pridám majoránku. Ak mám toho viac, pred pridaním zásmažky odoberiem nejakú tú porciu a strčím na horšie časy do mrazáku.
0 0
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať