Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Ja už fakt neviem čo variť!
Mám dojem, že varíme doma dookola tie isté jedlá. Nejako nás opustila fantázia.
Tak ma napadlo, že by bolo dobre, keby do tejto rubriky (kto chce) napísal, čo dnes varí, aby som dostala nejakú inšpiráciu - čo môžem asi tak dnes navariť. Samozrejme normálne domácke slovenské jedlá.
Nie recepty, ale názov jedla.
Čo dnes na obed?
dnes: vyprážaný karfiól
P.S.
A čo zajtra na obed? a Každý deň na obed?
Naposledy upravil mysimis : 19.11.10 at 19:38Dôvod: doplnenie P.S.
Máš pravdu to pomelo čo tu predávaju sa nedá porovnať s pomelom v mojej druhej domovine Thajsku
Už som chutnala pomelo aj v Thajsku a súhlasím, aj iné druhy ovocia ktoré u nás kupujeme, ináč chutia .Čím to je? Niekedy si myslím, že dovážame nižšiu akostnú triede, ale predávame za cenu exclusive.
Neviem načo by som teraz na jeseň keď je u nás množstvo ovocia a zeleniny jedla dovážané pomaranče, mandarínky a banány......Nemám záhradu, ale kupujem u jednej babky a fakt neviem čo je to choroba. Zbytočne platíte za nezdravé ovocie a zeleninu a ste večne chorľaví, lebo v nich nie sú žiadne vitamíny, ale samá umelina.
snažím sa brať prácu zodpovedne,ale ináč som veselá kopa ...viac
proti gustu žiaden dišputát.....
neodmietam ani naše ovocie,len z vlastných skúseností viem, že v dnešnej dobe čo nepostriekaš chémiou, tak ťažko dopestuješ...a nie každý má záhradku......tažke ak kúpiš a nevieš ako bolo dopestované, tiež nevieš, čo konzumuješ......
...mimochodom, ....ja nechorľaviem....našťastie!!!
Chemikálie sú dnes drahé a babky majú malé dôchodky - takže nestriekajú, ale hnoja slepačincami. Aj podľa toho viem, že jablká sú červivé, mrkva obžratá od slimákov ale od nej kúpim. Práve preto že nevieme čo pijeme, čo dýchame, z akého materiálu si obliekame šaty......
Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
hubatá Re: Čo dnes na obed?
Chemikálie sú dnes drahé a babky majú malé dôchodky - takže nestriekajú, ale hnoja slepačincami. Aj podľa toho viem, že jablká sú červivé, mrkva obžratá od slimákov ale od nej kúpim. Práve preto že nevieme čo pijeme, čo dýchame, z akého materiálu si obliekame šaty......
Hubik ....ale veď na niečo aj umrieť musíš ...
Šak aj Matka Zem musí niečo vytiahnuť , alebo oheň spáliť ...
Ohľadom chémie Ti poradí Habbs , ten sa "vyzná" ....
A just neumriem ..... a just nebudem v Tescu kupovať v zime rajčiny.... a just dám radšej zarobiť slovenskej babke na mrkve, ako by sa malo po diaľnici dovážať pomelo z Afriky, syr z Grécka a víno z Portugalska !!!
Keby ste všetci takto rozmýšľali ako ja, tak by sme odbúrali nezamestnanosť a vyrábali by sme si kvalitné potraviny sami, viete koľko ľudí by pri ich výrobe našlo robotu?