BXLmiami
Navrhujem ligurček,to je rastlinná vegeta,prípadne s petržlenovou vnaťou,alebo bylinkovu soľ,čiže ligurček,petržlenová vnať,vavrín,estragon a tymian 5:1 so soľou.Skoda penazí za vegetu či bylinkovu soľ,ved záhradky máme.
![Smile](https://www.porada.sk/images/smilies/smile.gif)
ja mam pocit, ze ked varim vyvar (kuraci, hovadzi) a nedam ligurček, tak to ani nie je ono.
rastie nám v záhrade - ked je už dosť veľký, tak ho zostrihám a mama byle bez listov usuší v sušičke nastrihané asi na 15 kusky. Do polievky pridám vždy tak dva - tri kúsky.
a ešte - podľa mňa vynikajúce korenie
http://www.gresik.cz/nase-vyrobky/do...ci-byliny.html sú to iba bylinky, bez čohokoľvek naviac
z rovnakej produkcie mam úspešne vyskúšané aj
Bruschetta Na špagety Peperoncino
sú výborne a často aj úplne bez soli, iba bylinky