Janka, v troške oleja som rozmiešala: soľ, kari korenie, "zelené tajomstvo Thajska" /koreninová zmes Kotányi v ktorej je petržlen, zázvor, chilli a kardamom/, polievkovú bylinkovú zmes od Grešíka, pár kvapiek zeleného Tabasca a citrónovú šťavu.
Naspodok som dala zemiaky, tie som tiež poprášila tou bylinkovou zmesou od Grešíka /je výborná!/ a trošku rozmarínu som obtrhala v kvetináči
![Smile](https://www.porada.sk/images/smilies/smile.gif)
Zemiaky sa nesolia. Skús, nie je s tým žiadna robota, ja zapínam na 20 - 25 minút, v polovici sa vypne to "turbo" a doparí sa samé.
Na tanieri som len zľahka zemiaky a paradajky pokvapkala olivovým olejom, na paradajky trošku citrónovej šťavy.
Proste čo dom a chladnička ponúkla, to som tam dala