Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Ja už fakt neviem čo variť!
Mám dojem, že varíme doma dookola tie isté jedlá. Nejako nás opustila fantázia.
Tak ma napadlo, že by bolo dobre, keby do tejto rubriky (kto chce) napísal, čo dnes varí, aby som dostala nejakú inšpiráciu - čo môžem asi tak dnes navariť. Samozrejme normálne domácke slovenské jedlá.
Nie recepty, ale názov jedla.
Čo dnes na obed?
dnes: vyprážaný karfiól
P.S.
A čo zajtra na obed? a Každý deň na obed?
Naposledy upravil mysimis : 19.11.10 at 19:38Dôvod: doplnenie P.S.
Neviem, čo sa zvykne, ale ja by som im varila jedlá, ku ktorým ide chlieb, aby sa dobre zasýtili. Guláš bravčový(hovädzí), segedínsky, koložvársku kapustu, fazuľovú(šošovicovú) polievku s údeným(to by som vybrala z polievky a podávala s chrenom, horčicou, kyslou uhorkou), plnená kapusta, plnená paprika, zemiakový šalát s rezňami, pečené kurčatá s ryžou, kurací paprikáš s nokami(kolienkami), fazuľu na cibuli, cesnaku, paradajkovom pretlaku s klobásou, zemiaky na kyslo s fašírkami, .............
Viac-menej súhlasím, ale hlavne jednoducho pripraviteľné jedlá. Tie plnené veci asi nebudú.
Pečené mäso (karé, bôčik, ...) knedľa, kapusta.
Gabi, mne sa to nezdá zložité. Aspoň ja mám mäso zomleté v priebehu pár minút a tým, že rovnaká plnka ide do kapusty ako aj papriky, môžu sa uvariť naraz dve jedlá a kapustu, keďže odstatá je ešte lepšia, podávať trebárs o dva dni.
Škoda, že som neodfotila, vyzerali parádne, aj chutili.
cuketa narezaná podĺžne na tenké plátky, stočiť do valčeka, naplniť ochuteným mletým mäsom a zopnúť dvoma špáradlami, upiecť