Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Ja už fakt neviem čo variť!
Mám dojem, že varíme doma dookola tie isté jedlá. Nejako nás opustila fantázia.
Tak ma napadlo, že by bolo dobre, keby do tejto rubriky (kto chce) napísal, čo dnes varí, aby som dostala nejakú inšpiráciu - čo môžem asi tak dnes navariť. Samozrejme normálne domácke slovenské jedlá.
Nie recepty, ale názov jedla.
Čo dnes na obed?
dnes: vyprážaný karfiól
P.S.
A čo zajtra na obed? a Každý deň na obed?
Naposledy upravil mysimis : 19.11.10 at 19:38Dôvod: doplnenie P.S.
zo včera zvyšky kuraťa, ktoré som dusila na paradajkách a mrkve /výpek som zmixovala a pridala šľahačku, bolo to mňam/ +ryža a pre niektorých tarhoňa, hovädzia polievka s rezancami.
zajtra strukové fazule ako prívarok so zemiakmi a opekanými párkami.
Dnes ryza a velky zeleninovy salat zo surovej aj grilovanej zeleniny posypany feta syrom. K tomu vela vela cerstvej chladenej vody.
Na veceru sosovica zapecena s udenym tofu.
Zajtra morcacie na spenate a razny domaci chlieb.
robím pravidelne, manželov recept... robím zo surových zemiakov, každú vrstvu osolím /okrem vrstvy okolo slaniny/ a pečiem 2 - 2,5 hodiny zakryté alobalom...
Špenát vypredaný. No čo už teraz je módny trend variť špenát. ( však aj ja som chcela ) Tak urobím zelenú fazuľku na smotane, k tomu zemiaky - ako "slepý guľáš" a je to. Však dnes by malo byť niečo zelené na tanieri...
Špenát vypredaný. No čo už teraz je módny trend variť špenát. ( však aj ja som chcela ) Tak urobím zelenú fazuľku na smotane, k tomu zemiaky - ako "slepý guľáš" a je to. Však dnes by malo byť niečo zelené na tanieri...
Katka, špenát pre istotu bol kúpený už pred mesiacom ... a dobrý bol, zapravila som aj zvyšok Nivy
Som celkom prekvapená,že špenát môže byť vypredaný, nato,koľko ľudí ho odsudzuje Aký najčastejšie používate - mrazený alebo čerstvý? Ja zatiaľ len mrazený pretlak.