Zdenka 0705 už dlho mám jeden balíček týchto rezancov, môžeš napísať postup, ako ich pripravuješ?
Neviem ktoré myslíš, dajú sa použit' aj ryžové, ale ja robievam instantné. Ak ich náhodou nemám v rezerve, použijem na to semolinové špagety.
Kuracie mäso nakrájam na rezance, okorením a polejem 2 lyžicami sojovej omáčky a nechám postát'. Za ten čas si nachysám zeleninu-baby-karotku, zelenú a červenú papriku na kocky alebo rezance, po'r, čínsku kapustu tiež na rezance, 3-4 strúčky cesnaku na plátky, ja dávam aj viac, máme radi.
V rozpálenom voku na troške oleja opiect' cesnak a rýchlo vybrat', aby nezhorel, potom opiect¨mäso, asi 3-5 minút a vybrat'. A teraz začínam opekat' zeleninu, každý druh asi 2 minúty. začínam od tej najtvrdšej-opekám 2-3minúty baby karotku, pridám papriku, po 2 minútach mrazenú brokolicu, zase opiect' a nakoniec čínsku kapustu s porom a spolu ešte 2 minútky opekat'. Vložit' do toho predpripravené rezance, opečené mäso, cesnak a ešte spolu chvíl'u opekat'. Podl'a chuti ešte dochutit' sojovou omáčkou.
Prajem dobrú chut'. Ja mám rada tieto rezance aj bez mäsa, chutia rovnako vynikajúco a sú vel'mi rýchlo hotové. Prajem dobrú chut'.