Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Ja už fakt neviem čo variť!
Mám dojem, že varíme doma dookola tie isté jedlá. Nejako nás opustila fantázia.
Tak ma napadlo, že by bolo dobre, keby do tejto rubriky (kto chce) napísal, čo dnes varí, aby som dostala nejakú inšpiráciu - čo môžem asi tak dnes navariť. Samozrejme normálne domácke slovenské jedlá.
Nie recepty, ale názov jedla.
Čo dnes na obed?
dnes: vyprážaný karfiól
P.S.
A čo zajtra na obed? a Každý deň na obed?
Naposledy upravil mysimis : 19.11.10 at 19:38Dôvod: doplnenie P.S.
Zeleninová polievka z čerstvej zeleniny, vyprážaný karfiól(za surova), nové mastené zemiačky s petržlenovou vňaťou, tatárka.
PS: Marína, za ten návod na surový karfiól dostaneš odo mňa rad zlatej varešky. Je omnoho lepší, ako obvarený.
Zajtra vyprážaný slovenský karfiol, varené zemiaky, tatárska omáčka. V nedelu dusená kapusta /slovenská/ , pečená krkovička knedla. Karfiol a kapustu zo záhrady od mamičky.