23.11.2011 Popromočný, slávnostný, obed v Rio Grande restaurant
Syn:
Paella con carne
Na cibuľke restované mäso, slaninka, klobáska, zelené fazuľové lusky, ryža, paradajky, farebná paprika, hrášok, čierne olivy so zmesou korenín a bylín. Čokoládové suffle
s krémom „choco blanc“
Dcéra:
Chicken & pomodoro tortilla
Rolovaná torilla – placka – plnená kuracím mäsom, paradajkovou salsou, syrom, červenou fazuľou, olivami, kukuricou, fajitas korením, smotanou.
Podávaná s miešaným šalátom, opekanými zemiakmi a vinaigrette dressingom.
Brigadeiro
Typický brazílsky dezert podávaný s mangovo-mätovou penou
Ex:
Ragú z daniela
Podávané s karlovarskou knedľou a domácou čučoriedkovou omáčkou.
Čokoládový hrnček
s penou z lesných jahôd a domácou šľahačkou.
Espresso veľké
Ja:
Chicken & pomodoro tortilla
Rolovaná torilla – placka – plnená kuracím mäsom, paradajkovou salsou, syrom, červenou fazuľou, olivami, kukuricou, fajitas korením, smotanou.
Podávaná s miešaným šalátom, opekanými zemiakmi a vinaigrette dressingom.
Horúci orieškový čoko brownies
s vanilkovou zmrzlinou a čokoládovým fudge krémom.
Espresso veľké
My:
Beaujolais nouveau
Beaujolais nouveau — je druh mladého, sviežeho, francúzskeho vína nafialovelej farby, ktoré pochádza z vinárskej oblasti Beaujolaios od města Lyon.
Víno sa začína predávať každý rok vždy tretí štvrtok v novembri. Tento deň je vo Francúzsku nazvaný deň Beaujolais a rovná sa takmer k štátnemu sviatku.
Víno je charakteristické silnou vôňou s ovocným buketom. Doporučuje sa podávať vychladené na 11 – 13 °C.
Aqua panna
(priložením kurzora na obrázok je vidieť názov jedla)