Pamodaj stastia devuchy.
Ranajky - ovsena kasa s jogurtom a pomarancom, biela kava.
Desiata - spikove kosti, sol, cibula, chlieb.
Obed - hovadzia polievka s kurkumovymi rezancami, vyprazany bravcovy rezen, alabut plneny, domace zemiaky s pazitkou, domaca tatarka, paprikovy salat, pivo ... siesta.
Olovrant - ovocie, bylinkovy caj.
Olovrant a vecera - co boh dal, alebo co si kto uchyti. :-)
Varenie hovadzej polievky je nedelny obrad namiesto orgii v kostole. Vstanem o piatej, postavim hrniec na sporak, nakladiem suroviny a pekne pomaly sa zvysuje teplota. Potom pomeditujem a cakam, kym sa z brlohu vyhrabe alabutka a pripravi rannu kavu. Ranajky si robi alabut sam, alabutka vypeka zobak na balkone. Ked sa konecne ohrabe, predam jej zezlo v kuchyni a cakam, kedy sa uvaria spikove kosti. Medzitym, sa venujem cerpaniu informacii zo sireho sveta. Neviem k comu je to dobre, ale je to v mode. Ak mi v tyzdni niekto daruje flasku vina, osviezim mozgove bunky, aby vyprodukovali dostatol melatoninu pocas zamraceneho dna. :-)