Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Ja už fakt neviem čo variť!
Mám dojem, že varíme doma dookola tie isté jedlá. Nejako nás opustila fantázia.
Tak ma napadlo, že by bolo dobre, keby do tejto rubriky (kto chce) napísal, čo dnes varí, aby som dostala nejakú inšpiráciu - čo môžem asi tak dnes navariť. Samozrejme normálne domácke slovenské jedlá.
Nie recepty, ale názov jedla.
Čo dnes na obed?
dnes: vyprážaný karfiól
P.S.
A čo zajtra na obed? a Každý deň na obed?
Naposledy upravil mysimis : 19.11.10 at 19:38Dôvod: doplnenie P.S.
O deväť dní bude mať 12. Ja si presne pamätám, ako som v tom veku prchala z kuchyne kade-ľahšie.. A včera večer som šomrala, že sa zase idem zahrať na slúžku, tak utekala do kuchyne a umyla všetky riady. Len aby jej to vydržalo čo najdlhšie..
tak my sme to už asi prepásli , my máme totiž o dvanásť dní už 13.,
Konečne som sa dostala k mäsku na huspeninu, takže už sa dovára a urobila som tiež domácu paprikášku. Inak zeleninová polievka a ešte sú tam kur.rezne, ale huspenina má dnes prednosť, už sa mi slinky zbiehajúúúú.
Dnes len také rýchle, polievka pórová s haluškami, kolienka s kuraco-mrkvovo-zelerovo-brokolicovo-smotanovou omáčkou s cesnakom, len mám pokazené chuťové a čuchové bunky z prechladnutia, tak netuším, aké to vlastne bolo...
Aj ja som varila fazuľovú polievku, ale bez údených rebier a aj bez zátrepky. Iba zápražka z ovsenej múky, zemiaky a fazuľa. Tá ovsená múka dodá výbornú chuť polievke a škoda ju kaziť mäsom.