wagner
Aj ja som varila fazuľovú polievku, ale bez údených rebier a aj bez zátrepky. Iba zápražka z ovsenej múky, zemiaky a fazuľa. Tá ovsená múka dodá výbornú chuť polievke a škoda ju kaziť mäsom.
Keď môj syn na otázku "Čo mám uvariť?" zvyčajne odpovedá "Mäso mäso mäsooooo!"
![Big Grin](https://www.porada.sk/images/smilies/biggrin.gif)
Takúto slanú ani ja nezatrepávam, ale ani nezaprážam, hustá je dosť aj zo samotnej fazule a zemiakov. (Vlastne, nezaprážam žiadnu polievku, my máme najradšej číre polievky, ale ak niektorú potrebujem trochu hustejšiu, len rozhabarkujem trochu múky v troške vody, načo pridávať do jedla ďalšie tuky
![Roll Eyes (Sarcastic)](https://www.porada.sk/images/smilies/rolleyes.gif)
...?)
Smotanou (pochúťkovou) zatrepávam len sladkú fazuľovicu z veľkej strakatej fazule. Mňam
![Smile](https://www.porada.sk/images/smilies/smile.gif)
.