dogicka
Osky prosím, ako robíš huibovú zmes?
no,momentalne len tak jednoducho.su to vlastne len take ochutene hribiky
1.dam si na panvicu trochu olivoveho oleja,a sampiony/mozu byt aj ine hribiky/nakrajam na tenke platky.dam na rozpaleny olej a podlejem troskou vody.len tolko vody,aby sa nepripalovali.a dusim pomalicky do mäkka.ked su polomäkke,ochutim cesnakom,palivou paprikou a osolim.ked su mäkke,nechame tekutinu odparit a sampiony nechame trosku poopekat.hotove posypeme petrzlenovou vnatou.
volakedy som robila inak,ale teraz sa snazime jest a zit zdravsie,takze uz varim trochu inak.
povodne:
2.na rozpalenom oleji oprazime cibulku,pridame na platky nakrajane huby a podlejeme vinom.dusime,podlievame,ochutime sojovou omackou,bielym korenim,cervenou paprikou,mozeme pridat slaninku.vsetkopodusime do mäkka a napokon nechame tekutinu vyparit a dobre orestujeme.