wagner
Ja som sa rozhodla zajtra upiecť fašírku - vybrala som trochu pliecka a pol sliepky (domácej). Mäso zmiešam a bude dobrá fašírka. K tomu kôprovú omáčku(z mrazeného domáceho kôpru) a domáce knedle. Z kostí zo sliepky bude fajná polievka, ale tá pôjde do mrazničky. Jesť sa bude niekedy na budúce.
Zdenka aj to je fajn.
![Smile](https://www.porada.sk/images/smilies/smile.gif)
Ja som vybrala včera večer z mrazáku pliecko ......a uvažovala čo s ním .Tak som sa rozhodla na nasledovné....napíšem Vám recept, lebo z pliecka som to robila prvý krát.Inak som používala na tieto rezne karé alebo stehno .Ale z pliecka boli fajnové a najmä mäkkučké.
Nakrájala som rezne z pliecka (bolo pekné a dali sa krájať rezne ), vyklepala ,osolila, obalila v strúhanke ,opäť vyklepať, namočiť do rozšľahaných vajec a dať opiecť z jednej aj z druhej strany na panvicu .Takto opečené rezne som poukladala na plech a poliala som ich vývarom, do ktorého som dala :2 dcl vody,1 lyžica horčice,1 lyžica kečupu,1 lyžica vegety,1 lyžica oleja, kúsok masla ,rozpučený cesnak,mleté čierne korenie.Plech som prikryla alobalom a nechala v rúre piecť 40 minút.K tomu zemiaky s vňaťou a zeleninová obloha.
Takže takto som vyriešila dnešný obed.